חדשה פה :)

5ifi

New member
זה נשאר לי מאז../images/Emo58.gif

איזו עוד סיבה צריכה להיות לי, ע"מ שאני ארצה לרצוח אותו? התמזמזות עם קורט במושב האחורי????? ממש לא.

אני בעד ללכת ישירות לראיין אבל בסדר...

חחחחחחחחח עלק מותג גרביים
קרעת אותי
הלכתי לעשות חולצה כזאת
סתם XD

A TotalGleek

New member
פרסמתי כבר,אני מרגישה את הצורך לעשות זאת שוב.

מישהי בטאמבלר כתבה משהו גאוני : I can assure you, fandom, that drinking twice in one year does not make me an alcoholic. I can also assure you that I only ever drink when my friends wish to do so. However, since you all love my flaws so much, and claim I am the worst thing that has ever happened to both Kurt, and the show, I wish to apologize for my human qualities. I am sorry for showing emotion, I am sorry for auditioning, I am sorry for singing well, I am sorry for kissing Kurt, I am sorry for singing to a guy I thought liked me, I am sorry for transferring to Kurt’s school, I am sorry for stealing about 9 solos out of the 100s that this show creates, I am sorry for claiming that Kurt was “unsexy”, I am sorry for making Kurt go through an unhealthy relationship, and I am sorry for not being the perfect boyfriend that does whatever Kurt wishes to do. I apologize for thinking on my own, dressing on my own, singing songs on my own, and occasionally showing up behind other people as they walk around school. I really don’t wish to find a new route to my classes. I apologize for being my own person, and I apologize for wishing to have some fun every once in a while. I am sorry because I’m not sorry. At all. Get over it. ____________________________ איך אפשר לשנוא את בליין אחרי פוסט כזה ? אעעעעע יפי ? אאאאאאאאההההההההה ?! HATERS GONNA HATE !

mich223

New member
......

שם:מיכל. תפקיד:רוצחת. המטרה:יפי. דדליין:לפני שהיא רוצחת את בליין אנדרסון. תודה.

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif............

שם: שיר. תפקיד: רוצחת. המטרה: מיכל. דדליין: לפני שהיא רוצחת את יפי שרוצחת את בליין אנדרסון
תודה

טוב תפסיקו ../images/Emo6.gif

אני נקרעת מכל תגובה כזאת שלכן
אף אחד לא רוצח את בליין, יפי, מיכל ואת הבא התור [שזאת לא תיהיה אני, למרות שאין לי התנגדות למוות פתאומי... אני גם ככה מתה מבושות ><]

5ifi

New member
../images/Emo24.gif

אני לא ארצח את בליין אם הוא יחזור בתשובה, יש לו עוד שבוע בדיוק, אח"כ זה כבר חתום. אלא אם הוא ממש יחזור בתשובה כמו שצריך, אני אצליח לשנכע את אלוקים להמתיק את עונשו.

Twilight Girll

New member
אחת ולתמיד, מה הביעה עם בליין?

כמו שזה נראה, הוא היחיד שעושה את קורט שמח. תכלס. נכון אני יכולה להבין את כל עניין פרק 12-14 של העונה הקודמת, אבל מאז מה הוא עשה רע?... אני חושבת שהוא מה שמחזיק את קורט מלהתפרץ על כל העולם. הם מאוהבים בטירוף, קורט מאושר איתו, והם הזוג הכי יפה על המסך. מה גורם לך לרצות לרצוח אותו?

וחשוב להדגיש שאני אוהבת את בליין ../images/Emo9.gif

אבל אין לי שום דבר נגד קורט... שיט ניהיה מסובך פה >< בקיצור, אין לי שום דבר נגד אף דמות בסדרה, יש יותר אהובים אבל אין שנואים.

Twilight Girll

New member
מי ישמעעעעעע.

את רוןצה להשוות את זה לכל מה שבליין עשה בשבילו? לא ראיתי את קורט מוותר על משהו בשביל בליין, האמת (לא שאני יוצאת נגד קורט, חס וחלילה). בליין היה המשענת של קורט כל התקופה הכי נוראית בחיים שלו. הוא עבר בצפר בשבילו. הואאמר לו שהוא אוהב אותו. הוא היה שם בשבילו בפרום. הוא לא ביקש להיות טוני. הוא לא. רק בגלל התגובה של קורט הוא לא! זה שביקשו ממנו להיות טוני כי הוא מושלם לתפקיד זה לא אשמתו, וזה שהוא התלבט לכמה שניות זה לגמרי לגיטמי. וקורט צריך להיות ילד גדול והוא יודע טוב מאוד שבליין יותר מתאים ממנו. ועכשיו זה נשמע שאני כועסת על קורט אבל אני ממש לא, אבל להגיד שבליין עושה לקורט רע ומתעלל בנפשו זה בדיוק ההפך ממה שקורה

הי הי הי הי הי הי הי!! וואו.... *צעד אחורה*

אני לא אמרתי שבליין עשה משהו רע, לא אמרתי שום דבר רע על קורט... ועל כל הסיפור פה... אפשר להאשים בן אדם אחד [טוב והשותפים שלו] ששמו.... כולכם יודעים להשלים אותי >< בליין תמיד היה לצעד קורט, ועכשיו הוא צריך לעשות להפך... מסכימה, אבל כאילו... טוב מסובך.... כאילו.... אממ.... בליין טוב, קורט טוב, וביחד הם טוטאלי אוסום! [מאיפה הבאתי את זה עכשיו?! ><] בקיצור, אין לי שום דבר נגד אף אחד ולא שחכתי כלום, הכל נחרט בזיכרוני כולל הסינגפורי מגלי פרוג'קט

Twilight Girll

New member
כן אני לא תוקפת או משהו.

והאמת שתהגובה הייתה יותר ליפי. אבל אם זה נשמע תוקפני או כועס או משהו, אז סורי
זה דיון ואני מביעה את דעתי

neurotica

New member
אור, נשימות עמוקות.

יקירתי, אני מבטיחה לך שיפי לא באמת תרצח את בליין. ואני אישית מאמינה שקורט יתמוך בבליין אם בליין יקבל את התפקיד. תמיכה אמיתית, לא תמיכה על פני השטח ושנאה בפנים. אבל לכי תדעי, אולי הוא יסרב והם יאלצו לקחת את קורט. ולכי תדעי (2), אולי ג'ייקוב בן ישראל בכלל יקבל את התפקיד כי קורט ובליין יעדיפו ללכת להתמזמז מאחורי הקלעים.

Twilight Girll

New member
אוקי אז באמת נשמעתי תוקפנית?

אני ממש ממש לא, זאת לא הייתה הכוונה בכלל!!! חחח. אופסי. אני לא מובנת בפורום הזה
ואני בעד ההצעה האחרונה שלך

אין לי ממש מה להגיב אבל... ../images/Emo6.gif

כנראה זה הלילה כי כמעט קראתי את מה שכתבת ככה: יקירתי, אני מבטיחה לך שיפי לא באמת תרצח את בליין. ואני אישית מאמינה שקורט יתמוך - ופה איך שהוא נכנס לי שקורט יתמוך ביפי שלא תרצח את בליין
השעות של הלילה... בטיול אני עומדת להתחרפן ועוד אני אצטרך להחזיק את חברות שלי שלא ישתו מהפטל + התה הזה

5ifi

New member
../images/Emo6.gif קורט יתמוך בי תמייייידדדד!!!!

כי אם אני ארצח את בליין זה לא יהיה לפני שאני אכניס צ'ייס קרופורד לקאסט של גלי, והוא יהיה הבנזוג החדש של קורט. וכשיש לו את פריקינ' צ'יייס קרופורד ביד, למי אכפת מבליין!?!?

למעלה