חדשה פה :)

neurotica

New member
אבל אז אני אצטרך להרוג אותך. ../images/Emo11.gif

אני מאיה, בת 24 מהמרכז. כפי שכבר אמרתי יש לי מערכת יחסים של שנאה-אהבה עם גלי, ואהבה-אהבה עם קליין. אני סוגדת לקרקע שכריס קולפר דורך עליה, ויש לי רגשות מעורבים אך חזקים מדי כלפי דארן כריס. ויש לי גם גירל-קראש על נאיה והת'ר. ואם היה לי כח אז הייתי בונה מקדש לקול של ליה מישל. זה בערך מסכם את זה.
ואל דאגה, ההגעה למפגש פורום תחשוף אותך לאנשים אובססיביים באותה מידה. אין לך מה להתבייש, you're not alone. אנחנו כמו קבוצת תמיכה.

neurotica

New member
זו הבעיה, לא רק.

לפעמים אני מסתכלת עליו ואומרת לעצמי, "הוא כזה בנאדם מוזר ומפגר (עם גבות מוזרות)", למה אני אוהבת אותו כ"כ? אבל זה נכון גם לגבי חבר שלי (חוץ הגבות), כך שהבעיה היא כנראה בי.

A TotalGleek

New member
ברוכה הבאה !

אני ניצן,14.5 (ואני עוד לא הכי קטנה פה .. זה פורום עם טווח גילאים מאוד נרחב) יש לך שם ? (ואם לא , ה- ANONIMOUS שלנו הוא "זרובבלה" ) כןכןכןכן ! תגישי מועמדות ! אם רק הייתי בגיל המתאים .
תודה רבה לכם RIB,באמת תודה !

Divine Rose

New member
האמת היא

שהשם שלי מאד אקזוטי ונדיר {כן אני מגזימה} ואני לא רוצה שיזהו אותי מפה אנשים מהחיים האמיתיים {אני בכל זאת חולקת איתכם את כל הפטיש קליין שלי} אבל אני מוכנה לספר הכל חוץ מהשם שלי
ואגב, בשביל להגיש מועמדות אני בעצמי צריכה לשקר שאני מארה"ב :) [לא מופיעות מדינות אחרות ברשימה!] ככה שזה לא תלוי רק בגיל. יאיי! עוד מעריצת דארן כריס כמוני!

הי! גם אני מעריצה של דארן... ../images/Emo10.gif

ו... לא היה בגלי פרוג'קט הקודם מישהו שלא גר בארה"ב?!

Divine Rose

New member
כן, דמיאן שהוא מאירלנד

וגם היו מלא חברה' לא מארצות הברית (מי שראה, בפרק אודישנים היה אחד שטס במיוחד מסינגפור) אבל עכשיו כשהצצתי באתר שלהם היה כתוב לי לבחור מדינה בתוך ארה"ב.. מוזר.. ודארן מטורף, אני רגישה לאנשים עם כריזמה, ולאדם הזה יש הרבה יותר מדיי

כן! לסינגפורי התכוונתי ../images/Emo6.gif

זכרתי אותו XD הוא היה לי בראש ששיט נו שוב שכחתי איך קוראים לו... תמיד בורח לי השם שלו!! זה עם המשקפיים נו.... >< שאל אותו כזה, מה!? טסת משם במיוחד בשביל זה?! והוא כולו מתלהב כזה, כן D:

שניה, מחשבה חוזרת...

יכול להיות שהם עשו רק ארה"ב כי... התורים שם היו ממש ממש ארוכים אם אתם זוכרים... אז אולי רצו לקצר את זה אז נתנו את האופציה רק לארה"ב

Divine Rose

New member
אבל אבל

אני מכורה יותר מדיי! אני מנסה להיגמל לפני שאני פשוט אמות רק מלהסתכל עליו!!

A TotalGleek

New member
YOUR'E NOT ALONE !

גם אנחנו, תאמיני לי ! זה המקום בשבילך !! * יש מצב שאת גם STARKID ?

Divine Rose

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

*פורצת בבכי היסטרי* אני מחפשת אנשים עם כישרון שיקימו איתי את "הסטאר קיד הישראלי" אבל אף אחד לא יודע מה זה!!

A TotalGleek

New member
ראית את אלה ?

אוקיי ... אז יש בפייסבוק קבוצה של הסטריט-טים של דארן בישראל - http://www.facebook.com/home.php?#!/groups/DCisrael/ (יש הרבה בנות מהקומונה והפורום) הסטרט-טים מטרתו בעצם לקדם את דארן ולגרום ליותר אנשים להכיר אותו ,אבל מי שבאמת צריך לשאול אותה על זה זאת אור (TWILLIGHT GIRL ) כי היא תסביר לך יותר טוב ממני . יש גם את הסטריט טים העולמי-http://www.facebook.com/groups/officialdcst/ ויש גם קבוצה של הסטארקידס בישראל -http://www.facebook.com/StarKidIsrael?ref=ts ( שעשו ד"א סרטון TRIBUTE ענקקקק לסטארקיד וחלק מהם ראו את זה )

Divine Rose

New member
את מופיעה בזה?

ד"א שמעתי שהיה פלאש מוב של טו דאנס אגאין. איפה מוצאים את זה??

sivan3004

New member
אמ

בערך לשניה רואים אותי חחח וכן, גם אני שמעתי חח כאילו אני לא בדיוק יודעת כי אני לא הייתי ביום הראשון אבל בכל מקרה זה לא הועלה לפי מה שאני יודעת..

למעלה