חדשה פה :)

A TotalGleek

New member
>>>>>

19.4 את בטח יותר גדולה ממני ..

וולקאם ../images/Emo9.gif

אני נעמה, וכן כן, אני הכי קטנה פה [13
] גם אני אוהבת את קליין אבל אלא נראה לי שברמה שלך
ובאמת תבואי למפגש! מטר וחצי מהבית שלך [הקנאה.... אצלי זה יותר בכיוון השעה נסיעה ><]

Divine Rose

New member
היי!

נעים מאד!! צריך לקחת בחשבון שלהגיע למפגש זה אומר לחשוף את הפטיש שלי לכל דבר שקשור בקליין לפומבי

Twilight Girll

New member
אבל זה כיייייףףףףףף תבואיייי

להתפנגרל IRL כל כך הרבה יותר כייף מלבד בטמבלר חחח :)

shaharory

New member
היי! ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

נתת לי השראה להגיש גם מועמדות: היי, אני שחר, זה אומר דון באנגלית. אני בת 17 ואני מישראל. אתם צריכים שאני אהיה בגלי, למרות שאני לא בגיל המתאים לאודישן הזה ולמרות המרחק הגדול, כדי ליצור סביבי סיפור עלילה בו אני מנסה לשכנע את רייצ'ל לעשות עלייה לישראל. זה יעשה ממש דרמות עם פין, אתם לא חושבים? חוץ מזה, אני יכולה להצטרף למועדון של שוגר, הקולות שלנו מתאימים. אני הולכת לשיר ____. עכשיו רק איזה שיר? מוזמנת לקומונת דארן כריס
http://www.tapuz.co.il/communa/communaMaavaron.asp?communaID=39149

Divine Rose

New member
חחחחחחחחחח

את בטוח בטוח שרה יותר טוב משוגר!! ובהתחלה חשבתי שאת רצינית עם האודישן שלך :) תכלס את יכולה להגיד שאת בת 18 ולהירשם

shaharory

New member
אבל אז הם יקבלו אותי ובאמצע יגלו

שאני קטנה מדיי וזה יהיה כמו עם עומר אדם בכוכב נולד, לא חבל?

y a m i girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif|מדוזה|../images/Emo82.gif

כל מכורת קליין מתקבלת בברכה! ( ועוד אחת שכותבת פאנפיקים בכלל) אני נטע, 21, קליין לאבר אובססיבית (בין יתר האובססיות
) שמשקיעה בהם יותר מידי מחשבות שצריכות ללכת לפסיכומטרי במקום... וחובבת פאנפיקים מושבעת, אז סביר להניח שאני אגיע גם לפיק שלך בקרוב! (למרות שכרגע עוד עצוב לי מידי לקרא קליין, אז אני יותר בתקופת מרתורXD)

Divine Rose

New member
יאי!

כן! תגיעי לפיקים שלי ותשלחי לי את שלך גם!! ולמה עצוב לך לקרוא קליין?

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

חח, אני לא כותבת... הלוואי והייתי מסוגלת. יש לי בעיה רצינית עם להעלות דברים לכתב. אז הראש שלי מתפוצץ מרעיונות שאין לי מה לעשות איתם. ועצוב לי בגלל כל הסיפור של הג'וניור, אז למרות כל הדברים המדהימים שעלולים לקראת בנובמבר... אני עדיין קצת... לאיודעת, מצולקת נפשית?

Divine Rose

New member
הפיק שלי יסדר אותך

אני מתעלמת שם במכוון מהקו עלילה המפגר שהוא ג'וניור וגורמת להם לסיים את התיכון ביחד

mich223

New member
וואו,אמ,תקשיבי

אני כותבת פיקים אבל הראש שלי ריק מרעיונות.סוג של מת. שתפי אותי וכולנו נצא שמחות :) [אני כותבת מרתורים, כדאי לך
]

למעלה