חדשה פה :)

y a m i girl

New member
זאת הבעיה|מדוזה|../images/Emo82.gif

אני מלאה רעיונות (האמת שהרוב מרתור, לעיתים רחוקות קליין, אבל בעיקר מרתור) ואני לא מסוגלת לכתוב. אבל אני כ"כ כ"כ רכושנית כלפי היצירות הדמיוניות שלי, שאני לא מוכנה לתת לאף אחד (גם לא לכאלה עם כתיבה מדהימה) לכתוב אותם. את יודעת, בתקווה ופתאום ינחות עלי כישרון כתיבהXD אבל על מי אני עובדת>< אוף.

sivan3004

New member
ברוכה הבאה:)

אני סיון בת 19
וכן כל מה שאמרת חח קליין, דארן, סטארקיד

o0Invisible0o

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif

איילת, 24. קודם כל, בואי למפגש! בשביל זה מפגשים כאלה קיימים, אנשים שחולקים אובססיות! שנית כל, אני מאוהבי רייצ'ל! קורט רק נחמד בעיני, בליין גם חביב אבל אני לגמרי מחוץ לטירוף קליין, בעיקר כי אני לאט לאט מחוץ לטירוף גלי וזה כי נהיה גרוע.
לגבי גלי פרוג'קט!! אהאעה כל הכבוד על הגשת מועמדות! רק שימי לב שאם זה מוגבל רק לארה"ב זה רוב הסיכויים בגלל שזה סגור לארה"ב בלבד ואת צריכה לקרוא אותיות קטנות בגלל ענייני ויזה וכאלה..אני מניחה שההוא מאירלנד שהה בארה"ב כשהוא הגיש את האודישן שלו או שיש לו דרכון אמריקאי או איזשהו סידור אחר..מישראל זה קצת יותר בלאגן אלא אם יש לך דרכון אמריקאי ואז lucky you! אבל תבררי בכל מקרה! ותשתפי איתנו סרטון! אני ממש אוהבת לראות אנשים שמסוגלים לשיר..אני אגב באמת יותר גרועה משוגר.

Divine Rose

New member
את תהיי במפגש?

וכן, אני לגמרי מסכימה איתך. לגליי יש פרקים מבריקים שגורמים לך להמשיך לצפות, אבל רוב הפרקים הם בינוניים/גרועים מסיבות שכבר חפרנו עליהן הרבה, דמויות לא אמינות וקווי עלילה לא עקביים {אז מה אם היא ילדה תינוקת? זה בסדר לא להתייחס לזה במשך שנה שלמה
} גם אם זה לא סגור רק לארה"ב אני עדיין מתלבטת אם אני שרה מספיק טוב בשביל להעלות וידיאו שלי. אני מתאמנת בפיתוח קול רק שנה וחצי ואני ממש רחוקה מלשיר בקול צלול ומושלם
ואת לא יכולה להיות פחות טובה משוגר! אם כבר אני רוצה לשמוע אותך!!

אנחנו רוצים לשמוע אותך!

ותאמיני לי, כשאנשים פה מהפורום רוצים משהו.... הם מקבלים
ו.... איילת חייבת לבוא... אני צריכה לראות מי בודקת לי את הא' בהודעות XDDD ואל תעלבי מזה או משהו, זה טוב שאת עושה את זה

o0Invisible0o

New member
חח אבל אני לא יודעת לשיר.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תעלי את הוידאו שלך..גם אם את לא מספיק טובה, כי מה יש לך להפסיד?
אם לא תתקבלי אז לא נורא, יהיו הזדמנויות אחרות ותמשיכי ללמוד.. אם כן תתקבלי, נהדר. It's a win win!
ומסתמן שכן, אני אהיה במפגש..

y a m i girl

New member
שמעי...|מדוזה|../images/Emo82.gif

כולנו רואים גלי, לא כל השחקנים של שרים אפילו קרוב לצלול ומושלם אהמ-קורי-אהמ. תשלחי, מה כבר יש לך להפסיד? מקסימום יגידו לא ותשארי איפה שאת בדיוק. אם כבר הם יכולים לומר כן וזה כבר מגניב. ואם לא תשלחי את מה זה תיהי במצב של "יו, למה לא שלחתי" וזה ירדוף אותך המון זמן
ותאמיני לי, יש אנשים שלא יודעים לשיר ויותר גרועים משוגר, אני ביניהם

hodaya96

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איך אפשר לנסות להיתקבל לגלי פרוג'קט?
או שאת נוסעת לארצות הברית או משהו? בכל מקרה אני הודעה בת 15 וכל אוהבות קליין מצטרפות לפה בברכה

mich223

New member
לא,היה המשך להודעה!

היה כתוב שאני תגובה.תפוזטיפש

Twilight Girll

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי איזה 5 דקות

טוב איבדתי את זה סופית.. אני הולכת לישון חחחחחח זה היה סופש כייףףףףףףףף

5ifi

New member
יאאא

ברוכה הבאה, וזה! רק רציתי להסב את תשומתלב כולם איזה שירשור ענק הולך פה על 'וולקאם'! או שאנחנו ממש מכניסי אורחים, או שאנחנו ממש חפרנים! ואני יפי, 21, חור בדרום. תפקידי בכוח: סגידה עזה לכריס קולפר. ונכון לעכשיו: רוצחת שכירה. המטרה: בליין אנדרסון.

neurotica

New member
אני בעד להחליף את שם הפורום ל"חפירות בע"מ"

"..וקצת ביקורת על RIB." ולמה את רוצה לרצוח את בליינרס? מה הוא עשה לך?

5ifi

New member
בליינרס, זה קצת נשמע כמו שם של מותג גרביים.

ואני רוצה לרצוח אותו כי הוא מתעלל בנפשו הרכה של קורט אליזבת' האמל הנסיך. צריך להרוג אותו לפני שאנשים אחרים ייפגעו. |סכיןמאחוריהגב|

למעלה