חדשה פה :)

נו באמת!!

עד שיפי הרשתה לי לקחת את ג'רמייה... שניה... היא לא תמצא כי... רגע... את לקחת אותה!!! תני לי!

mich223

New member
מה איתו?

שתקי שתקי יש לך אייפון את לא רוצה להיתקע עם הסוני שלי.

היה לי סוני... לשבוע

כי איימתי שאני אשבור אותו כי שנאתי אותו... ואז קנו לאח שלי אייפון ונתנו לי את הנוקיה טאצ' שהיה לו... ובחנוכה יהיה לאייפון שלי יום הולדת שנה.. זקן.. >< ו.... את האמת.. בגלל שאח שלי פרץ לי אותו... אז יש לו כל מיני פאקים כאלה מעצבנים... שזה לא ממש כיף, שפשוט בא לך לדפוק את האייפון בשולחן/ קיר הקרוב... אני מתאפקת לא לעשות את זה ><

היא לקחה שימושון

סליחה... בדיחה מהבית
לפירוט, תבקשו ואני אסביר וליפי, על תדאגי, זה לא סמים או משהו
זה סתם

5ifi

New member
קוראים לזה הרעלת-עודף-מזון

יותר מדי ארוחות חג וקאבוווום! המוח שלך עושה סלטות. לדוגמא, המשפט לעי העלה בי רצון עז לכתוב חמשיר על צבי הנינג'ה, ומשם לשיר על כישורי הנינג'טסו של כריס קולפר, ואז זה הפך לאפוס שכותרתו 'מדוע הרגתי את RI (את B אני לא הורגת בינתיים כי הוא חתיך וכי הוא צייר את הקלאון-פיג)' והכל חוזר שוב ושוב על אותם הדברים שכבר אמרתי בשרשור הזה, אז החלטתי לפרוש.

אגב, ידעתם שמיני קורט

משחק גם את כריס הצעיר בstruck by lightning? גרם לי לתהות אם אפשר לבנות קריירה על לשחק גרסה צעירה של שחקן אחר...

neurotica

New member
במידה מסוימת זה מה שדארן עושה

חלקים נכבדים מהקריירה שלו הם בעקבותיו של דניאל רדקליף.

אני במקומו הייתי שואפת גבוה יותר

או שרק לדעתי רדקליף שחקן נורא? (בקולנוע, לא ראיתי אותו בתיאטרון. אולי הוא דווקא טוב שם, פחות צריך הבעות פנים.) (לא שאני חושבת שדארן שחקן מדהים |זוחלת לממ"ד|)

5ifi

New member
its sad but true

ואני חושבת שדארן שחקן סבבה... לא יצא לי ליפול ממנו, אבל אי לא מאשימה אותו בזה,יש לו חרא תפקיד. דניאל רדקליף עקום רצח וגם ממש לא לייקאבל. אבל אולי גם זה בגלל התפקיד. אני פשוט שונאת את הארי. הפעם היחידה שאהבתי אותו הייתה כשהוא חפר לדובי את הקבר. זהו.

זו בדיוק הנקודה!

אני לא מתה על הארי, אבל אין להכחיש שצריך מישהו שמכיר יותר מהבעה וחצי בשביל לשחק אותו. קחי לדוגמה את הספר החמישי (AKA הארי PMS-ing), הוא היה כ"כ מעצבן עם חילופי המצברוח שלו, ולעומת זאת כל מה שדניאל רדקליף עורר בי זה את הצורך לבעוט לו בביצים בשביל לראות אם אולי זה יגרום לו לשנות הבעה. ולגבי דארן, כן, צריך לראות אותו עושה דברים אחרים.

5ifi

New member
למרות ש...

הבעות זה לא הצד החלש של דארן. זאת פשוט הדמות שאין לה אופי. אבל כאן דווקא הייתי מוותרת לRIB, מאוד קשה ליצור דמות שמטרתה להיות הבנזוג של מישהו, וגם לתת לה אופי מוצהר ומעניין. מנסיון כואב.

אני מצטערת,

אבל אם הוא הרבה יותר אמין בעיניי בשיר של 3 דקות (האיש פרפורמר מטורף) מאשר בדמות שבונים כבר עונה, כמה שהיא שולית ותלוית דמות אחרת, זה עדיין אומר משהו. אבל אני עדיין לא שופטת אותו לפי בליין, כי זו באמת דמות מעפנה קשות. ניסיון כואב? מעוניינת לפרט?

למעלה