חדשה פה :)

mich223

New member
יופי אז אני צריכה לדבר איתך.

אבל אין לי כח עכשיו,יש לי איזה מליון שאלות ואני צריכה שתתמכי בי. תקריבי את עצמך בשבילי?

mich223

New member
כי.

אמ,כי הרבה סיבות. קודם כל תל אביב,שאני אוהבת אותה והיא שונאת אותי ואני בקושי נמצאת שם.וזה עצוב.ואין מצב שאני מתניידת באוטובוסים לשם,בטח לא לבד. אבל גם אם אני אלך עם אנשים אני פשוט אשתרך מאחוריהם,אז אני אפילו לא יודעת איפה נמצא עזריאלי. וגם העובדה הקטנטנה שחוץ ממני,נעמה וניצן כולם פה בני 18+ ואני ארגיש פיצית פעורה ואומללה.

5ifi

New member
נו, אבל אני אוהבת אותך!

וחוצמזה, נפגשים בעזריאלי, זה על הרכבת! וגם לי אין מושג איפה זה הגן ההוא... נפגשים בעזריאלי וזהו! אני אתן לך את המספר שלי אם תבואי, כדי שלא תלכי לאיבוד!

mich223

New member
יו,ריגשת:)

חחחחחחחחחחחח רכבת חחחחחחחח הפעם היחידה שנסעתי ברכבת הייתה בגיל 3.הדבר היחיד שאני זוכרת משם זה מכשיר של כרטיסים. וכמובן קיימת הבעיה של ההורים,שהיא,ובכן,מאוד בעייתית

Twilight Girll

New member
גם שחר!!! ואני אפילו לא בת 18 וחודש!

ויאללה הגיע הזמן להיות עצמאית ;) והורים.. טוב אני לא דוגמה טובה. הייתי באיזה אלף מפגשים כאלה ולהורים שלי אין שמץ של מושג
...

mich223

New member
חשבתי שהיא כבר 18..

אם זה היה בירושלים הם לגמרי לא היו יודעים,אבל זה פאקינג תל אביב וזה מרחק שנות אור!!! :/

Twilight Girll

New member
בסדר, אבל את תמיד יכולה להגיד

להגיד להורים שלך שאת הולכת לת"א עם חברה
או שאת אפילו בירושלים אצל חברה ותסעי לת"א... טוב אני אפסיק כאן אני מרגישה שאני מסיטה אנשים לפשע חחחחח

mich223

New member
אבל אני לא יכולה לנסוע לתל אביב לבד אההההההה

יוואו, הלוואי שהיו לי חברות שהיו זורמות איתי ובאות,אבל אינמצב >< חח תמשיכי,אולי זה ישפיע עליי!:)

Twilight Girll

New member
חחח יאללה זה כולה לקחת אוטובוס!

את בת 16, אתץ יכול הלעשות את זה!!COURAGE! :)

mich223

New member
אני לא בת 16! זה תפוז הטיפש הזה שלא נותן לי

לשנות ת'תאריך! אני כולה בת 14 וחצי ! אני כל הזמן מנסה לשנות את זה,ותפוז לא נותן לי מסיבות שונות ומשונות ><

mich223

New member
עאלק ../images/Emo3.gif

וזה גם לדעת איפה לעלות על האוטובוס,איפה לרדת,איפה לעלות חזרה וכו'..יואווו אוף

5ifi

New member
אוי, כמה קשקושים!!

עולים בתחנה מרכזית, ויורדים בתחנה מרכזית. סה טו! זה שעה נסיעה, זה הכל! הכי פשוט בעולם! ואני לא זוכרת אם אמרתי את זה לך או לנעמה או למישהי אחרת אבל אם תבואי אני אתן לך את המספר שלי ותתקשרי כדי שלא תלכי לאיבוד! אני אהיה הGPS שלך. עשיתי את מסלול תלאביב-ירושלים יותר מדי פעמים (שנת שירות, נסיעות חינם ויותר מדי זמן פנוי וויהי!)

למעלה