חג חמישי שמח!

הפעם...

אני אוהבת קצת פחות

הכל אצלך תמיד מדוייק ומדליק אבל הפעם לדעתי התקבל משהו מעט מבוגר וכבד, שלא תואם לוקים אחרים שלך.
אני מאמינה שהרושם הזה התקבל אצלי בגלל החולצה, ונכון שאני לא אוהבת הדפסים ואני משוחדת לרעה, אבל למשל הדפס הטווס שלך היה מדליק לגמרי, כך שזה אולי הסגנון של ההדפס.

יוגורט אני מתה על הסטייל שלך!

תמיד הכל מתוקתק עד הפרט האחרון, אוהבת את שילוב התכשיטים והציפורניים המטופחות תמיד, זה א'-ב' של להיות אישה בעיניי וצורם לי שהרבה נשים שאני רואה לא מקפידות על זה כמוך וכמוני.

efrato1

New member
פשיוניסטה, אנא קחי בחשבון שישנן נשים

שהמקצוע שלהן לא מאפשר להן לטפח את הציפורניים.
תני לנו פס, תעלי גם אותנו לדרגות א ו ב של להיות אישה!!!

innocence

New member
או שכוססות:(

כאילו, אני כבר שנים לא כוסת, אבל אין, פעם כוסס-תמיד כוסס.
אם נשברת הציפורן אז אתה "מיישר" עד שאין לך יותר כלום ._.

ספרי לי על זה דארלינג...

אני צורפת, אז גם המקצוע שלי "לא מאפשר לי" לטפח ציפורניים, כי העבודה שלי תכלס מאד שחורה וקשה קושי פיזי. אבל אצלי זה נשאר ברמת התאוריה. אחרי שאני הורסת לעצמי את המניקור בעבודה, אני חוזרת לתקן את מה שקילקלתי. לא מסוגלת להסתובב לאורך ימים עם ידיים בלתי מטופחות.
אגב, יש לי חברה שהיא מורה לגננות (גננות מהמילה גינה , כן?) ובכל זאת מצליחה לשמור על הידיים...אז...אין דבר העומד בפני הרצון.
מקוה שאף אחת לא נפגעה מדבריי, בעיניי פשוט, טיפוח ידיים ורגליים הוא חלק חשוב מאד בנשיות...

תודה!

יש לי פשוט שריטת לקים קשה, וזה למרות שהציפורניים שלי ממש בעייתיות ושבירות ואני לא מצליחה לגדל אותן בכלל.

למעלה