חג חמישי שמח!

הפעם לא!

הצמיד-שרשרת מאסוס, והשני מתנה מחמותי לחתונה, משהו משפחתי כזה, שתכלס לא חשבתי שאי פעם אני אמצא לו שימוש

לי וולף

New member
מאוד יפה!

קודם כל הגזרות- משובחות! כיף לראות שאת מקפידה על זה

אני (פארטי פוּפר?
) הייתי מוותרת על עגילי הלב

pixie lul

New member
מדליק לגמרי!

אני מאוהבות ההדפס - יש בו משהו כל כך מיוחד, כמעט תלת-מימד

(ותודה על המלצת העגילים מאתמול
)

בוקר טוב
היום אני במדים...

המדים של לוחמות הפורום

השילוב הזה בין "חולצת הפורם" וחצאית שחורה כבר עלה כאן המון פעמים, אפילו אתמול, אבל אני באמת חושבת שהוא מחמיא לכולן, ולכל אחת בצורה אחרת.
לפי המדגם המייצג כאן ניתן היה לצפות שבכל רחוב/קניון/סופרמרקט/מוזיאון/בניין משרדים ישהו בכל רגע לפחות כמה "נשים במדים", אבל בפועל אני חייבת לציין שלא פגשתי עדיין את החולצה הזו מחוץ לוירטואלי כאן. מפתיע.

לא הוספתי חגורה (אדומה כמובן
) מכיוון שלחצאית הזו יש עיטור של כפתורים שחורים מקדימה, שלצערי לא רואים בתמונה.

יום נעים לכולן, בפקודה

marjorie m

New member
נראה נפלא

מוציא ממך את הכי טוב שיש, באמת.
אגב, הלכתי לתמנון הקרוב למקום מגורי ולא מצאתי שם אף לא חולצה אחת כזו. כנראה קניתן את כולן.

lessa7

New member
לגמרי מושלם וסופר מחמיא! : )

אפילו שאני העדפתי את הורסיה הורודה. גם לא ראיתי בינתיים את החולצה על אף אחת...

וואו!

האאוטפיט הזה "עושה" לך גוף פשוט נפלא - מדגיש מותניים, מבליט ירכיים, ממש נהדר!

אגב, מאחר שאת מתעניינת רציתי לעדכנך שהשבוע יצא לי להיות בעונות, ניסיתי כל מיני סקיני ג'ינסים והיה נורא. כל כך נורא שאני תוהה אם יש טעם להמשיך לחפש או שסקיני זה פשוט לא בשבילי.

תודה לכולן
ורנוארית -

כמה חבל לגבי הסקיני, אבל אולי עונות פשוט חלשים בזה... אולי תנסי בעוד מקום אחד לפני שתגיעי למסקנה שלא?

בוקר טוב ליום חמישי

אצלינו מזג האויר קצת התקרר .

שאלה לגבי השמלה האם להשאיר או לנסות למכור אותה? לא יודעת כמה באמת היא ניראת טוב עליי, אי אפשר ללבוש אותה בלי טייץ כי היא יחסית קצרה מידי , איך אפשר לנסות לשדרג אותה להראות טוב יותר?

בטוח שהיא קצרה מדי? כי אני יכולה לדמיין אותך

איתה במזג אויר נוח יותר (בלי מעיל הג'ינס, הוא מרבע מעט) עם גרביונים בצבע גוף ופלאטס בצבע מדליק... שיער פזור או אסוף גבוה... יש לך רגליים מאוד מאוד יפות, אולי תנסי לצלם לנו?
בכל אופן את פתרון הטייטס אני פחות אוהבת. אולי עם מגפיים שחורים?

למעלה