חג חמישי שמח!

מגפיים יראו מגוחך עכשיו

ניראה לי ש-או שאגזור אותה ואהפוך אותה לחולצה או שפשוט אמכור אותה , היא לא מה שחשבתי שקניתי אותה אבל זה הבעיה באיביי לוקחים צאנס

Aניס

New member
החכמה מעליי כבר הסבירה

ונתנה יופי של הצעת הגשה

michali278

New member
לא אהבתי

השמלה לא מהסוג שמתאים לך לדעתי
והשילוב עם השאר קצת הלך לאיבוד

הייתי נפטרת ממנה והולכת לחפש עוד מכנסיים בגזרה גבוהה כמו של אתמול!!!!!!

השמלה דווקא ממש סבבה

לדעתי פשוט העמסת גם טייטס [שאני באופן אישי ממש לא מחבבת- מעדיפה תמיד גרביונים על פני טייטס] וגם הג'קט שבישלוב עם השמלה הזו קצת מרבע אותך.

lessa7

New member
פרחוני + חוב למשגעת פילים

חצאית מאלנבי, חולצה פרחונית של צ'ירוקי שאני לא יודעת למה אבל פשוט משכה אותי : ) אני בד"כ לא אוהבת פרחוני או בכלל הדפסים, ובזמן האחרון אני ממש נמשכת לסגנון, אתמול אפילו קניתי שמלה פרחונית! לפני שנה זה לא היה קורה ואני מאשימה רק את האשה של רנואר

וחוב למשגעת פילים, צילום של שמלת הוינטאג' מרחוק, עם נעלי סירה לבנות חדשות מפיילס, שכמובן הרגו לי את הרגליים!

יום טוב : )

את מקסימה
הגופיה עם האפליקציה חמודה מאוד!

וחצאית הג'ינס מחמיאה, היא אוספת מאוד יפה ומעניקה לך סילואטה נאה

לגבי הכתומה - את צודקת, היא נראית פחות ארוכה ממה שנראתה אתמול. אני הייתי מקצרת בכל זאת בשניים שלושה ס"מ אבל זה ממש בקטנה, אולי אני אומרת את זה מהמקום האישי שלי - יש לי נטיה לקצר. אולי לקצר מדי

לגבי הנעליים - אני מאוד מאוד מבינה אותך כי גם אני סובלת מאוד מכפות הרגליים. עם הגיל יש לי צניחה של הקשתות ואני מעמיסה המון על העקבים והאצבעות בדיוק בהלוקס ולגוס הידוע לשמצה שכואב בפני עצמו.
המסקנה האישית שלי היא שלא יהיה לי מנוס מלהשקיע בנעליים איכותיות יותר, לאו דוקא אורטופדיות, לאו דווקא עם מדרסים, אבל כאלו שיש בהן יותר תמיכה, רפידה והתאמה לרוחב הרגל. אבל עד שאממש את המסקנה הזו, אני עדיין סובלת על בסיס יומיומי. קשה לי לוותר על המגוון שנעליים עממיות יותר מסוגלות לספק

Having said that...
אני חושבת שנעלי סירה מחמיאות ללבוש שלך הרבה יותר מהסנדלים.
קשה לי לומר עם הסבל "שווה את זה".

lessa7

New member
האמת שזו חצאית כחולה מבד עבה יחסית,

ולא ג'ינס : ) תודה על המחמאות!
נראה לי שלא אקצר... זה נוח לא לדאוג כשאני יושבת.

לגבי הנעליים, ה"שווה את זה" תלוי ברמת הכאב : )
לאחרונה אני משתדלת לקנות נעליים יותר איכותיות, אבל לא בדיוק מצליח לי.

Aניס

New member
כזאת מתוקה!

השמלה הימנית עכשיו נראית מהממת! היא אוספת אותך מאוד יפה ומחמיא (לא להאמין שהכל עניין של זוית הצילום...).
הלוק השמאלי מאוד חביב, אבל אין מצב שתנסי להכניס את החולצה לתוך החצאית?

lessa7

New member
אכן, זוית צילום היא עניין חשוב : )

אשתדל בפעמים הבאות לצלם מרחוק.

החצאית לא מבד קשיח ומטשטש מספיק לטעמי להכנסת החולצה פנימה, היא משהו כמו טריקו עבה.
אולי אנסה את החולצה עם אחת החצאיות האחרות שלי שיותר מתאימות לחולצה בפנים.

תודה

lessa7

New member
ומנצלש"ת להתלבטות תספורת

השיער שלי בעבר היה מאד מתולתל / בקבוקים, עד אחרי הצבא שאז הסתפרתי מאד קצר כי נמאס לי מהכובד שלו...
ועכשיו כבר אין לי ממש בקבוקים, בקושי תלתלים, השיער יותר גלי.
אני רוצה להסתפר שוב כמו התספורת הקצרה, אבל אמא חושבת שעדיף להאריך.
אני יודעת שזה מוזר להביע דעה בלי לראות את הפנים... אני יכולה להגיד שהן עגולות
.
מה דעתכן?

למעלה