סופשבוע שמח החולצה מ 24/7. והחצאית של יופ. הנעליים של KAYA.
T Taltul R New member 31/5/12 #71 חמוד מאוד יעלינקה פסטלי ורך. הייתי מוסיפה חגורה כדי שתחזיר פוקוס לקו המותן ותיתן קצת קונטרסט לכל העניינים. (אולי זה לא יעבוד, צריך לנסות)
חמוד מאוד יעלינקה פסטלי ורך. הייתי מוסיפה חגורה כדי שתחזיר פוקוס לקו המותן ותיתן קצת קונטרסט לכל העניינים. (אולי זה לא יעבוד, צריך לנסות)
S sheffys1 New member 31/5/12 #27 הכי "חג חמישי שמח" לא מאמינה שהשבוע המסריח הזה מגיע לקיצו לבוש מאתמול: השרשרת באדיבות אביגיל . היא מחוץ לקומפורט-זון שלי גם בגלל הכתום, וגם בגלל שהיא לגמרי statement necklace. הרבה זמן חשבתי איך לשלב אותה בלבוש יום-יומי... נראה לי שעבד טוב
הכי "חג חמישי שמח" לא מאמינה שהשבוע המסריח הזה מגיע לקיצו לבוש מאתמול: השרשרת באדיבות אביגיל . היא מחוץ לקומפורט-זון שלי גם בגלל הכתום, וגם בגלל שהיא לגמרי statement necklace. הרבה זמן חשבתי איך לשלב אותה בלבוש יום-יומי... נראה לי שעבד טוב
י יוגורט פטל New member 31/5/12 #53 מהממת! מאד אהבתי אותך בחולצה מכופתרת, ממש הולם אותך! רואים שאת מחוץ לזון שלך עם השרשרת, כי את חצי מסתירה אותה הייתי הולכת איתה מעל החולצה, לא בטוחה שעם החולצה הזאת זה יתאפשר... בכל מקרה את נראית מושלם.
מהממת! מאד אהבתי אותך בחולצה מכופתרת, ממש הולם אותך! רואים שאת מחוץ לזון שלך עם השרשרת, כי את חצי מסתירה אותה הייתי הולכת איתה מעל החולצה, לא בטוחה שעם החולצה הזאת זה יתאפשר... בכל מקרה את נראית מושלם.
S sheffys1 New member 31/5/12 #153 תודה רבה! להסתיר בהחלט פותר את הבעיה... אבל צריך להתחיל מאיפושהו, לא? ובכל מקרה - ניסיתי גם מחוץ לחולצה, וזה עובד מצויין (לעניות דעתי), רק שזה באמת יותר מדי לאוניברסיטה...
תודה רבה! להסתיר בהחלט פותר את הבעיה... אבל צריך להתחיל מאיפושהו, לא? ובכל מקרה - ניסיתי גם מחוץ לחולצה, וזה עובד מצויין (לעניות דעתי), רק שזה באמת יותר מדי לאוניברסיטה...
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 31/5/12 #63 חייבת לומר לך גם כאן - השרשרת מדהימה. מחיאות כפיים לאביגיל על הבחירה ולך על שאת עונדת אותה בקלילות נינוחה שכזו שבה כל ההופעה משתלבת מושלם.
חייבת לומר לך גם כאן - השרשרת מדהימה. מחיאות כפיים לאביגיל על הבחירה ולך על שאת עונדת אותה בקלילות נינוחה שכזו שבה כל ההופעה משתלבת מושלם.
S sheffys1 New member 31/5/12 #155 אין לי מושג מאיפה... קיבלתי מתנה מאביגיל... אני מניחה שהיא תוכל להשלים את המידע הזה.