עוגת גבינה ללא אפיה
עוגת גבינה ללא אפיה וללא ביצים/אילנית12 /דליה
עוגה טעימה שאוכלים בכפית/מזלג
עוגה שמתחסלת בקלי קלות.
(לתבנית בינונית כמו בתמונה.)
מידת הכוס:200- מ"ל כוס זכוכית או כוס חד פעמית הפשוטה.
לטבילה: כוס עם כפית נס קפה+מים רותחים ללא סוכר או מיץ תפוזים,או חלב קר.
חומרים:
500 גרם גבינה 5%
1 שמנת מתוקה-250 מ"ל
1 כוס סוכר או לפי הטעם.(200 מ"ל)
גרידת לימון
2 כפות מיץ מלימון טרי או יותר או פחות ,לפי הטעם.(ניתן לוותר למי שלא אוהב)
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב קר
ביסקווטים פטי בר בערך 450 גרם-לטחון מעט בצד לפיזור מעל העוגה בסוף.
לבזיקה על העוגה:פירורי ביסקווטים.
הכנה:
לטבול 2 שכבות של ביסקוטים בנס קפה,חלב או מיץ תפוזים.
להקציף שמנת מתוקה,3/4 כוס חלב קר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
מוסיפים לקערה את הגבינה מיץ הלימון עם הגרידה הסוכר ,סוכר וניל מערבבים בעדינות.
מניחים על הביסקווטים שטבלנו את קרם הגבינה ומעל עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים.מעל קרם גבינה,(אפשר כמה שכבות תלוי בגודל התבנית.)
ומשטחים על העוגה.
בסוף מפזרים מעל קרם הגבינה פירורי ביסקוויט.
משהים לילה במקרר או כמה שעות במקרר ואוכלים במזלג/כפית.
עוגה מאוד טעימה./דליה
לפוסט המלא:
[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/5240677[/URL]