00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת גבינה ללא אפיה

15/05/2015

 

 

 

עוגה טעימה שאוכלים בכפית/מזלג

עוגה שמתחסלת בקלי קלות.

 

(לתבנית בינונית כמו בתמונה.)

מידת הכוס:200- מ"ל כוס זכוכית או כוס חד פעמית הפשוטה.

לטבילה: כוס עם כפית נס קפה+מים רותחים ללא סוכר או מיץ תפוזים,או חלב קר.
חומרים:
500 גרם גבינה 5%
1 שמנת מתוקה-250 מ"ל
1 כוס סוכר או לפי הטעם.(200 מ"ל)
גרידת לימון
2 כפות מיץ מלימון טרי או יותר או פחות ,לפי הטעם.
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב קר
ביסקווטים פטי בר בערך 450 גרם-לטחון מעט בצד לפיזור מעל העוגה בסוף.

לבזיקה על העוגה:פירורי ביסקווטים.

הכנה:

לטבול 2 שכבות של ביסקוטים בנס קפה,חלב או מיץ תפוזים.
להקציף שמנת מתוקה,3/4 כוס חלב קר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב.
מוסיפים לקערה את הגבינה מיץ הלימון עם הגרידה הסוכר ,סוכר וניל מערבבים בעדינות.

מניחים על הביסקווטים שטבלנו את קרם הגבינה ומעל עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים.מעל קרם גבינה,(אפשר כמה שכבות תלוי בגודל התבנית.)
ומשטחים על העוגה.
בסוף מפזרים מעל קרם הגבינה פירורי ביסקוויט.
משהים לילה במקרר או כמה שעות במקרר ואוכלים במזלג/כפית
.

עוגה מאוד טעימה.

טיפ: העוגה מפתה לכן מה שאני עושה לאחר ההתייצבות חותכת למנות ומקפיאה חלק.

מוזמנים ליוטיוב של הבן שלי:https://www.youtube.com/channel/UCCPkpG12ZlWg2sLzqgMtv5Q

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת