חברתי

ToryMaster

New member
עשי לי טובה

כל כך תלוי איפה את נמצאת. כשהיה את קטרינה, כל אמריקה התחילה לארח את המפונים?

אני לא יודעת על מה את מדברת..

אני אומרת לך שלמשל היתה לי תקרית אישית שאמריקאים עשו את אותו הדבר.. לא כולם זהים, כמו בכל עם

אמריקאים? ../images/Emo2.gif

הם אפילו לא עם
אני לא יודעת אם זה נכון, אבל אמרו לי שבניו יורק אדם יכול לחטוף התקף לב ברחוב והתמוטט על המדרכה, ויתעלמו ממנו <בגלל שיש שם כ"כ הרבה גנבים>. אולי יהודים אמריקאים.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
את כ-ל כ-ך טועה../images/Emo141.gif

שאת לא מבינה בכלל. כן, אולי אנחנו נחשבים בתור עם בוטה, וגס רוח, וכל הדברים המעצבנים שקיימים. אבל כשזה משהו שנוגע לכולנו, כמו עכשיו אנחנו מאוחדים יותר מתמיד ונכונים לעזור יותר מתמיד ואני חושבת בדיוק ההפך, שברגעי משבר כמו אלו, לא קיים עם מאוחד יותר מאיתנו.

DoubleTrouble

New member
אבי די להלחיץ!!!

יהוד לא תותקף ולא יקרה לה שום דבר (טפו טפו טפו) אגב אנחנו האמתי דרומה מת אביב אבל דרומה בקטע של שתי סנטמטרים וחצי מי שגר צפון מוזמן לבוא ....... לאבי (loking4coolname) חחחח חברה טיפ קטן אל תעבירו את היום בצפייה בחדשות יש גם דברים אחרים לעשות צרכים לצאת מדיקי צה"ל חזק אנחנו איתם אין מה לדאוג אנחנו לא בשואה אכן יש סיכון אבל לא גדול מדובר ב3 הרוגים ביום מתוך 7מיליון אנשים ובערך במיליון נפגעי טראומה מתוך 7 מיליון חחח סתם בבקשה תושבי הצפון אל תכנסו ללחץ מתי שנופל רקטה כי אנחנו לא צרכים עוד נפגע טראומתי טיפ ארוך לרגל המצב הקשה חחחח

עצה אחת:

תהיי צינית
סורי, אני אוהבת את זה, זה הכי טוב שיש לי..!! וזה לא אומר שיש לי ח"ו חיים קשים.. בקשר לזה שמשעמם..אמממ.. תקראי ספר, או את המטהר אוויר של השירותים.. אנערף.. *חוסכת הודעה* לתגובה שמתחתיי.. יופי שנפתר, אבל תביני גם אותי.. ויד לפה.. הוא יהרוג אותי..

אני צינית כשאני עצבנית וכשאני

בדכאון... ועצה ידידותית- לא כדאי לך לראות אותי בזמנים כאלה... מי שלידי כשאני ככה פשוט סובל..

עוד משהו אחרון כרגע-

יש אצלינו התראות וצריך להישאר בבתים. גיסתי מתה מפחד והיא עושה אצלינו שבת- אבא שלי עכשיו הסיע אותה לבית שלהם לקחת דברים לשבת. (היא פוחדת אפילו לצאת מהבית לבד :( ) בכל הרחוב שלנו יש נראה לי מקלט אחד שאלוקים יודע איך הוא מבפנים. מקווה שיהיה בסדר. תתפללו.

*מתפללת*

יהיה בסדר. לא יהיה בסדר כשהבטריה שלי בייפוד תיגמר, ואז לא תהייה לי מוזיקה..
תקלטו את הנוסחה: נו מיוזיק = נו לייף
עצוב..
תתפללו שהבטריה לא תיגמר מהר.. לא, אבל עכשיו ביותר רצינות (כי אני רצינית, בלי מוזיקה אני מתה.. זה מה שמחזיק אותי בחיים)) יהיה טוב, אם רק נאמין בזה. אמן.

מה יא

New member
ביי לכם../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

נסעתי לאיטליה לשבועיים. אתגעגע

למעלה