חברתי

חברתי../images/Emo28.gif../images/Emo60.gif

אוף טופיק לכאן. אני מבינה את הצורך להביע את דעתכם על הפעולות בצפון וכו', אבל אני מבקשת ממכם לרכז את הכל בשרשור הזה, לא להיגרר לריבים, ולשמור על שפה נורמלית. אתם רוצים דיונים ארוכים וקטנוניים? יש פורום אקטואליה. בבקשה, אל תביישו את עצמכם ואל תגרמו לי, לויקי או לנוש למחוק לכם הודעות.

ToryMaster

New member
זה לא פורום פוליטי

לפרוק פחדים או לחצים מותר, לעדכן אפשר, אבל דיונים בעלי אופי פוליטי ימחקו.

skaramoosh

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

מזכירה לכולם, יש ל ייומולדת ב18.7, עוד לא מאוחר לשלוח צ'קים. עכשיו ברצינות, אני אשמח אם מישהו יזכור..

חזרתי משודדי הקארייבים.

סרט שיגעוןןןןןןןןןןןןן, ג'וני דפ מצחיק בטרוף,רוב צוות השחקנים מהסרט הראשון היו שם. ואגב,כנראה שיהיה סרט שלישי. אם לא אני ירצח ת'במאי והמפיק.מי שרוצה לדעת פרטים על הסרט,ומתעצל ללכת לקולנוע ולהוריד את הסרט באמצעים לא כשרים,אז שישלח לי מסר,או שאני פשוט יענה כאן.

../images/Emo42.gifאם אני לא ראיתי את הראשון

אני יבין את השני?. כאילו אני רוצה ללכת אבל אני רוצה גם להבין משהו

אפשר להבין,למרות שזה קצת

קשה להבין ת'עלילה גם למי שכן ראה ת'ראשון.אבל לא תביני ת'קשר בין הדמיות שבסרט,כי מדובר בפחות או יותר אותם דמיות שהיו בסרט הראשון.לכן אני ממליץ לך לראות קודם ת'ראשון.

sky44

New member
אפשר להבין../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

אבל זה פשוט לא יהיה מצחיק. מומלץ לראות קודם את הראשון - חוץ מזה שזה פשוט סרט אדיר!

Burning Witch

New member
זה לא השלישי?

בכל אופן הוא יותר טוב מהראשון? כי הראשון היה ממש נחמד אבל לא משהו פצצתי (אוי ואבוי אני מדברת כמו פאקצה כאילו דהה
) הוא היה נחמד.

Jos711

New member
סתם להזכיר, "פצצתי" זה לא משהו

נחמד לאור המצב הקיים.

אחד הסרטים מהיותר טובים של

התקופה האחרונה,לדעתי. וזה נכון לגבי שני הסרטים.וזה ממש הקפיץ את הערך של ג'וני דפ בהוליווד. בסרט הראשון הוא קיבל משכורת רעב של רק 10 מיליון דולר,בצ'רלי וממלכת השוקולד קיבל 18 מיליון ובסרט הזה יותר מ-20 מיליון.(ועכשיו הוא יכול סוף, סוף להתפרנס בכבוד.
)

Burning Witch

New member
מה הקשר?

אני מבינה שהמצב קשה ומאוד לא נעים אבל ממש ממש אין צורך לקשר את המצב הביטחוני של עם ישראל לכל דבר! להזכירך יש עוד דברים חוץ מזה ויש עוד דברים שצריך לדאוג להם. אני יודעת שזה נשמע אנוכי במיוחד אבל זה נקודת המבט שלי על המצב.

Jos711

New member
אני יודעת, אני מבינה, אבל עדיין...

המילה "פצצתי" היא לא במקום לפי דעתי.

Jos711

New member
אבל עדיין, כשחצי מהמדינה מופצצת

זה לא הדבר הכי נכון לומר.

קוראים לזה הומור שחור.

אני מסכים שהוא לא הכי מתאים,אבל תתפלאי שרוב האנשים שמספרים ת'בדיחות האלה, (שבמקרה שלנו הן על פיצוץ וכו'...), מספרים דווקא אלה שנמצאים כמעט יום, יום במקום סכנה. ידוע לי שגם בשואה,סיפרו היהודים מספר בדיחות שחורות על עצמן.למרות שלי,ואני מניח שגם לך,זה נישמע מזעזע.

Jos711

New member
לי? ממש לא.

ההומור שלי שחור כמו נפט. אני מאינה בהומור כדרך להתמודד עם מצבים קשים, אבל לכתוב את המילה "פצצתי" במשהו כזה זה לא מצחיק.

אבל היא דיברה על הסרט

ולא על המצב,לכן אני חושב שזה לא בסדר מה שאמרה. למרות שאני גם חושב שצריך קצת לזהר בלשוננו,כי המלחמה הזאת תמשך כנראה די הרבה זמן.לפחות כך סבורים לצערי,אז אני חושב באמת שצריך פחות להשתמש במילי הומור, או אפילו לאו דווקא הומור,שרומזים על המצב. לפחות עד שהעימות (או יותר נכון, "המחלמה"),יסתיים.

למעלה