חברתי

אמורה3

New member
אממ אני קצת צריכה עזרה.

אממ אני סתם כותבת לי כל מיני "סיפורים" אם אפשר לקרוא לזה ככה
ואממ חסר לי שמות לדמויות=/ אני דיי בררנית בקטע הזה... ובאחד הסיפורים שכתבתי... [התחלה של סיפור] יש לי בנתיים את השמות ג'יין קריסטי ג'וני... ואני לא מצליחה לחשוב על עוד שמות =/ מישו?

תקשיבו כולכם.

* נפלו אצלינו קטיושות. ולחשוב שהצעתי לאמא שלי שתארח אצלינו כמה אנשים שגרים יותר צפונה.:( * אני בלחץ. * חוץ מזה נכנסתי למין תסבוכת כזאת, שעד הרגע אני לא מבינה מה כזה נורא בזה... לא משנה.. * חוץ מזה שאח שלי מעצבן אותי- נראה לי גלגול קודם הוא היה שייח אפנדי- לא עושה כלום בבית.. * כרגע גיסתי ואחיינים שלי אצלינו כי גייסו את אחי. (לא לחזית ב"ה.) * מחר שבת- והשבתות מאוווווווד ארוכות (שבת יוצאצ באיזה 8 וחצי...) ואין לי מה לעשות כל השבת... אין אפילו עיתון בעע.. * אני צריכה לגמור עד למוצאי שבת את הפרק שלי בפיק.. כי סיכמתי עם חברה שלי שאני אקריא לה אותו במוצ"ש, ואני רק בחצי פרק.. הוא יותר מידי ארוך.. * החשבון פלאפון שלי ענק. החברה שלי גנבת!!! אין לי מושג איך הם מגיעים לכאלה סכומים... נראה לי הייתי צריכה לעשות פלאפון של "פלאפון", זה מה שיש לאבא שלי והוא מקבל סכומים מאוד מאוד קטנים.. (הלוואי עלי.) * המשחק תפקידים שאני רשומה אליו התחיל. מקווה שיהיה סבבה. שיהיה שבת שלום.

שרי,

המצב עכשיו נראה גרוע. בהחלט גרוע. אבל הוא ישתפר. אם באלך לבוא לישון אצלי - בכיףףף!! ראיתם את תמונת השער של עיתון "ידיעות אחרונות"?!
אני פ-ש-ו-ט ב=ש=ו=ק!
בקיצור, אם את רוצה לבוא לישון אצלנו - בשמחה! באמת! יהוד זה קצת אחרי ת"א בדרך מחיפה נראלי. משמע: אם יהוד תתוקף - זה יבוא מעזה ולא מלבנון. באמת! אם מישהו רוצה לבוא לישון אצלי - אמא שלי הזמינה את כל מי שרוצה לבוא! אין לנו בעיה! הצעתי לחבר שלי מחיפה לבוא לישון אצלי ועוד שני ידידות, מדריכות שלי שגרות בחיפה. ברצינות שאין לנו בעיה! בואו! יהוד יותר בטוחה מחיפה/מקום אחר בצפון.

את גרה בת"א, דניאלה. ../images/Emo4.gif

אם ת"א תותקף - מלחמת עולם שלישית תתחיל. אין מצב שת"א תותקף. שבי בשקט.
תני למישהו אחר להינצל אצלי.

אני לא גרה בת"א../images/Emo3.gif

איכס, חרא עיר.. אני גרה בכפ"ס וזה היה בציניות, למרות שהייתי רוצה לארגן אצלך מסיבת פיג'מות.. חחח...

ועוד משהו אבי,

כל הכבוד על החסידות, באמת. לא כל אחד היה מזמין ככה אנשים לביתו. צל"ש, ואני רצינית. תמסור לאמא שלך שהיא אשת חייל.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
לאדעת,../images/Emo141.gif

תראי לי מישו אחד שלא יסכים להביא אליו אנשים מהצפון כל המושבה שלנו מארחים, זה נראה לי ברור מאליו.

Jos711

New member
במלחמה ובכדורגל עם ישראל מאוחד.

פתאום הכל נמעלם - אין יותר חילונים-דתיים, אשכנזים-ספרדים, יש רק עם ישראל, שצריך לשרוד.

המון לא מארחים..

אנחנו ישראליים שכחת?
המשפחה שלי מאוד רצתה לארח, אבל מאוד. אבל אין לנו מקום, כי אנחנו על ארגזים..

Jos711

New member
אנחנו ישראלים, ובעיתות מלחמה ומשבר

אנחנו יותר מזה - אנחנו עם אחד שעוזר אחד לשני. אז אל תזלזלי.

נכון, וזה היה בציניות..

אבל לאטס פייס איט, עם אחר היה נוהג בצורה הרבה יותר מאוחדת. אני למשל מאוד רוצה שייצא מהמלחמה משהו טוב, אחדות. אבל מעטים הם אלה שחושבים כמוני, ובאמת מיישמים את זה..

ToryMaster

New member
כל כך לא

תראי לי עם אחד שאנשים בו היו מזמינים אנשים שהם לא מכירים לגור אצלם לתקופה בלתי מוגבלת.

למעלה