טוב. אז לא היו עדים.
ד דנונה לייט New member 23/6/06 #329 מדהים! ואגב גם אני הייתי אתמול בצאט אז ככה שאחלה הסוואה אבל ניחא..
L Looking4CoolName New member 21/6/06 #170 אתמול הפעלתי מצלמה בצ'אט../images/Emo70.gif איך שכחתי לתעד את זה בפורום לאחר הרבה הרבה מאמצים [שלא העלו פרי, אפילו. ] ניסיתי לשכנע את דניאלה לעלות לשידור, שתשדר לנו עם מצלמה והיא לא רצתה. פחדנית. אז אני עליתי לשידור. והדר ראתה אותי עם עט בפה. נו, טוב, אני תמיד אוהב ללעוס עטים.
אתמול הפעלתי מצלמה בצ'אט../images/Emo70.gif איך שכחתי לתעד את זה בפורום לאחר הרבה הרבה מאמצים [שלא העלו פרי, אפילו. ] ניסיתי לשכנע את דניאלה לעלות לשידור, שתשדר לנו עם מצלמה והיא לא רצתה. פחדנית. אז אני עליתי לשידור. והדר ראתה אותי עם עט בפה. נו, טוב, אני תמיד אוהב ללעוס עטים.
L Looking4CoolName New member 21/6/06 #171 ויקי עזבה../images/Emo35.gif עברה שמועה בצ'אט שויקי עזבה לארה"ב. ואז היא התנתקה עד עכשיו מהמנסג'ר. ידוע למישהו משהו
ויקי עזבה../images/Emo35.gif עברה שמועה בצ'אט שויקי עזבה לארה"ב. ואז היא התנתקה עד עכשיו מהמנסג'ר. ידוע למישהו משהו
H half blood Yemenite New member 21/6/06 #172 ממ אאל"ט אתמול בצאט היא אמרה שהיא נוסעת היום לירושלים (ד.א היא הייתה מחוברת עם מצלמה)
Y YaEloNeT New member 21/6/06 #175 D: ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif חומד, תרגע. בסה"כ יש לה חיים.