חברתי

אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן..

אוקיי.. אז ראיתי את הפרק השישי בפורום הסרט.. תעזכנו גם פה בבקשה כי ראיתי ממש במקרה.. מאוד אהבתי.. חחחח.. טרלוני מלמדת עתונות!!XDDDD אז יישר כוח, תעלו עוד פרקים במהרה כי התמכרתי ותדעו שזה מצחיק כמה שזה סתום ודבילי!!
(עוד עצה שכבר אמרתי פעם ואומר אותה שוב..: דברו ברור וחזק למיקרופון, ואל תצמידו אותו לפה כי אז שומעים "אפפפבפפפבגפפפגכפפפ....")

skaramoosh

New member
../images/Emo2.gif פרק שישי ולא ידעתי../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif?|?

חחחח.. כע!

(את גם אחת מאלו שמכינות את הסרט??
) דרך אגב, הקול של בת שבע (הרמיוני) קורע!!!LOL היא נשמעת כמו סנובית מבת ים.. חחח.. (לא אישי נגד בתימים..) תעלו עודדדדדדדד!!!

לא...=)

התכוונתי תודה שפרסמת את זה כאן, כי אחרת לא הייתי יודעת שהם פרסמו עוד אחד ואני חיכיתי לזה

תביאי לי קישור של הפרקים הקודמים

|עצלנית| אני הולכת לי בשקט בכיתה של כיתה מעלי, ופתאום אני קולטת איזה ילד אחד מצטט קטע מ"אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן". מסתבר שידיד שלו שלח לו (ומזל שהוא לא מהפורום הזה, כי אני מסגירה פה יותר מדי מידע). אבל מה- הילד עצמו הוא אליל (ויש כאלה שיוסיפו -מין)

skaramoosh

New member
הפ כתבו מה אמרו בקטע ההוא

בשרשור החברתי לפני 3 חברתיים.. ז"א השלישי אחורה מזה וגם בפורום הסרט

לידור17

New member
ח-ו-פ-ש!!!../images/Emo70.gif!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ספרו מה התכנונים שלכם!! מה אתם מתכוונים לעשות??!

../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

אממ, למה התנתקת מהמסנג'ר
=\ בדיוק באתי להגיד לך שסיימתי לקפל כביסה ו... את לא שם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, רונה
|חבול-בטירוףףףף| מה לעשות
זה השם הראשון שעלה לי בראש.

אממ כי אחי עופף אותי...

ורונה זה אחד השמות הכי דוחים שיש לדעתי.. אבי. תשמע, יש לי בעיה חמורה---------- מישהי מהפורום, ששנינו מכירים, טוענת שאני ואתה דלוקים אחד על השני. והיא לא מאמינה לי שאנחנו לא... ): תעזור לי לשכנע אותה.. פליז..

למעלה