חברתי

dark warrior

New member
אקטימל יותר שווה../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אקטימל-מנת הבריאות היומית שלי

skaramoosh

New member
אני שונאת את הקיץ

*אזהרה: מגילת העצמאות* השפתיים שלי יבשות ואי אפשר לא להתאפק ולקלף את זה ואז יש לי פצעים. והיום הלכתי לרופא שיניים והוא שם לי בפה מין חומר מגעיל שקוראים לו פלוארציה, ויש לזה טעם נוראי ועד עכשיו בא לי להקיא כשאני נזכרת בטעם הזה. ועוד כשאני רוצה לאכול כי לא אכלתי כלום כל היום מתברר לי שאסור לי לאכול חצי שעה ואני נשארת חצי שעה עם הטעם המגעיל בפה. * *נקודת אור*- קניתי את הספר החמישי מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון ואת השישי של יומני הנסיכה(מה לעשות אני מכורה לסדרות האלה) וגם איזה ספר של אריך קסטנר(מה לעשות אני מכורה גם לו למרות שכבר עברתי את הגיל ממזמן, לא נרא אמרתי שאני קונה את זה בשביל אחי הקטן) ואז, כסוף סוף מותר לאכול אני רואה שיש בארומה מסך של שידורי המונדיאל ואני צריכה לסבול בזמן שאני אוכלת את הרעש של הכדורגל ואת הרעש של האנשים שבאו לשם ואת הרעש של הפיצוחים ואת הסירחון של הסיגריות
*נקודת אור*- חברה שלי באה לקניון והיה לנו כיף וקניתי שרוך כזה של טלפון עם דוגמה של שחמט והוא מהמם
ואני שמה אותו לMP שלי ועכשיו חזרנו הביתה ועכשיו אני עם חברה שלי והיא שמה לקים ואני כותבת הודעה... טוב למען האמת היה \די כיף חוץ מההתחלה עם החומר המגעיל בפה |קיא|

../images/Emo24.gif

"יום עסל, יום בסל.."
לא מסתדר בעברית, אבל ניחא.
היו לי ימים יותר גרועים, אהמאהמלהתקעבחולותשלראלש"צשלסאקסבריבועאהמאהמ.

אממ

איך קוראים לספר השישי של יומני הנסיכה? הסדרה הזו מדרדרת מספר לספר אבל באמת ממכרת

skaramoosh

New member
הנסיכה מתאמנת(שם דפוק)

גמרתי לקרוא אותו באותו לילה שבו קניתי אותו. ובאותו לילה גמרתי גם את החלק החמישי מיומנה של ג'ורג'יה ניקולסון. ועוד 2 ספרים של נרניה. וביום שאחרי זה גמרתי את 5 הספרים האחרים של נרניה. שמישהו יגיד שהפסקתי להיות תולעת ספרים מאז שקנו לי את המחשב.

skaramoosh

New member
ד"א

בספר הזה בנסיכה דצה למועמדות יו"ר מועצת התלמידים ומתלבטת בשאלה האם "לעשות את זה" עם מייקל.

mjlk

New member
קנו ליייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קנו לי את האלבום החדש של הלהקה המדהימה!!!! של הרד הוט צ'ילי פפרססס!!!!

חרבביש

New member
תתחדשי

ומזל טוב טוב טוב טוב טוב נפלא אדיר מגניב נחמד טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב!

למעלה