חברתי

אני חנה רוני גריינגרוביץ ../images/Emo9.gif

גיירתי את הרמיוני... יש לי גם משתמש שם בשם האמיתי שלי אבל אני יותר אוהבת להכנס ככה. רגע- את שורי ששלחה לי פתק?
ו- אם כבר, יש כאן את הקובץ שממנו לקוחות השאלות https://content.bagrut345.co.il/documents/MIKUD.LASHON.4.optimized.pdf

בעע

זה עושה לי בעיות עם הניק הזה כי לא רשמתי בי"ס.. אז עכשיו אני עם השם האמיתי שהוא... לא שאני לא סומכת עלייך או משהו אבל הוא חסוי כי.... לוידעת בכל מקרה- אל תהיי בדיכי! את בכלל לא לבד
ואת לא יכולה לשנוא את עצמך כי- יש בך ניצוץ אלוקי! |דוסי|

אני גם לא רשמתי בי"ס...

וזה לא עשה לי בעיות בגלל זה.. מוזר. בקשר לשמך האמיתי- חפיף!!! אז אמממ אולי אני שונאת את החלק הבהמי שבי או משהו כזה?? |
|

לא צוחק.

כבר אמרתי לך את שלי. את הולכת לישון כשאת עצבנית - קמה מחר בבוקר עצבנית. ניגשת לבגרות כשאת בבאסה - הופ... את נכשלת. שוב, אמרתי את זה פעם ואגיד את זה שוב... לא משנה מה גרם לזה, בעוד כמה זמן את תשכחי מזה. חבל לבזבז עצבים על כאלה שטויות. חאלס, תגמרי אם זה וזהו. תשלימו והכל נגמר. לא משנה מה היא אמרה ולא משנה מה את אמרת/לא אמרת. [קראתי קצת את השיחת ועידה.] בקיצור...
שיהיה לך בהצלחה מחר!

בהצלחה גם לך.

ושוב- חבל על מי שמת. איך אני אגמור את זה בדיוק??? אני בן אדם של רגש. אין מצב לשלוט על זה! ואגב, אני גם פסימית כמו שאתה רואה..

dark warrior

New member
נדרך הכי טובה ללמוד ללשון היא חרישה

על כל הספר ועל מספר רב של מבחנים של הספר של המיקוד. רק כאשר את רואה שאת מקבלת 90+ בכל אחד מהמבחנים את מוכנה. אף שיעור הכנה לקראת בגרות לא עוזר.. צריך לחרוש

dark warrior

New member
משו כמו 30 שעות.

והתכוונתי יותר אבל לקחו לי את המחשב
אז הייתי בסלון וזה ספה מרדימה.

בגרות בלשון. ../images/Emo11.gif

יאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
הלך כ"כ טוב. די, אין לי כוח לפרט, סיפרתי את זה כמעט לחצי עולם. בקיצור, רק רציתי לעדכן שהיה טובבב מאודדדד וקיבלת 98 סופי. זהו, שיהיה לכם שבת שלום.

איך אתה יודע?

פתרונות של יואל גבע: http://nana.yoram.co.il/bagrut/1151058485.pdf ויש לו טעות בדו משמעות

כי...

המורה ישבה איתנו אחרי הבגרות ופתרה איתנו את כל התשובות הנכונות. מסתבר שירדו לי 2 נקודות. היה לי מגן 95 והמורה שמעה ממני שהלך לי בבגרות, אז היא שינתה את המגן והוסיפה לי עוד שתי נקודות למגן, משמע מגן - 97. (98+97)/2 = 97.5 תמיד מעגלים את התוצאה כלפי מעלה אם זה בדיוק בחצי, לכן... 98.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
גמני מצאתי טעות של 2 נקודות ../images/Emo141.gif

שנה שעברה, רק אחת, ובסוף קיבלתי 96. (הגישו על 98, אז סופי 97
) אתה לא יכול לדעת אם יורידו לך על הסיכום, או שחבור, אנאערף..... אבל ממש כל הכבוד!

שבת שלום!!../images/Emo104.gif

שבת שלווה! תהנו מהסופשבוע, כי חבר'ה.. ביום ראשון זה הולך להיגמר...(
)
דניאלה.

למעלה