חברתי

ממ

בפורום החברתי לא מדברים על הארי פוטר בכלל.. לפי מה שהבנתי הפורום הוא של הדור הישן של הפורום הזה, שגדלו וכבר לא אוהבים כ"כ הארי פוטר אבל הם נשארו חברים נורא טובים אז יש להם את הפורום הזה.
אהה ופורום הסרט זה כולל גם את המשחק, כי זה פורום הסרט|הדגש ועוד.

skaramoosh

New member
תעודה תעודה תעודה תעודה../images/Emo29.gif

היום לקחתי את התעודה מהמזכירות מפני שביום שלישי הברזתי ולמרות שלר השקעתי בכלל כל השנה ו הברזתי חצי מהימים ה"כמעט טוב" היחדים שלי היה באנגלית! וכל השאר היה טוב, טוב מאד, כמעט טוב מאד ואפילו מצויין אחד! (גיאוגרפיה) ולא הייתי מאמינה שאני אקבל טוב בספורט, בהתחשב בזה שבמחצית הקודומת קיבלתי נכשל. ישששששששששששששששששששששששששששש והיום קניתי אולסטאר מדהימות במדהימותן, שחורות שגם הסולייה וכל זה שחור עם הדפס וורוד של פיס כזה ועין כמו ספריי כזה גשל הA הזאת עם העיגול מסביב וזה ממש אבל ממש יפה וקניתי גם חולצות ומכנשסיים וצבע כזה שמציירים איתו על החלון טוליפ כזה וגם 5 סיכות יפות כאלה שאפשר לחבר לתיק *השווצה שאפילו לא שואפת להיות סמוייה*

ספירלי1

New member
ולי יש פטור ../images/Emo6.gif

ב"ה או לפחות סידרתי לי אחד אחרי שהמורה מפגרת רצתה שאני אתחיל לעשות הנפות ידיים וכ"ו..
יפה לך על התעודה!!!!

dark warrior

New member
המורה לספורט מפגר לגמרי..

איך קיבלתי 60 בספורט
הרי ההסכם היה 30 נקודות לכל פעם שאני טורח לבוא ובאתי 3 פעמים
3X30=90 ולא 60

השתחררות דחופה!!!!!!!!!!

אני שונאת את אמ אני אפילו לא יודעת את מי!! יש לי דיסלקטיות לא נורמלית- טוב, זה לא נכון, אין דיסלקטיות ואין לי כלום, אבל כשאני בעצבים אני נהיית דיסלקטית. רבתי עם מישהי, ולא הגענו לשום מסקנה. אני בכל אופן לא הגעתי. וסתם אני מרגישה כ"כ לבד!!!!!!!!!! i belive i can die!!!! אה, ושכחתי- מחר יש לי בגרות בלשון, וברקע אני שומעת שיעור הכנה לבגרות(חינם כמובן..), והקול של המורה מעצבן אותי משום מה. וזהו, אני שונאת את עצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואבי, אם אתה תצחק על זה אני תולה אותך.

ספירלי1

New member
יש את הימים האלו

ב"ה א' בהצלחה מחר! ב' אל תשנאי את עצמך
זה מעציב אותי..!! אז תחייכי!!!!!!!!!!!!!!!

אויי את מתוקה!!

ואני שונאת כרגע את כמעט כל העולם. רק בן אדם אחד יכול להרגיע אותי עכשיו, והבעיה שאין צמב שהוא הולך לעשות את זה!! וזה גם, כרגיל "בזכותי..."

למה??

כי העולם דפוק. אנשים דפוקים. ואני עומדת בראשם. אררר בא לי לירות במישהו, מי מתנדב? בעצם, אני יעדיף להרוג מישהו בידיים. סואו מי רוצה??

למעלה