חברי פורום נכבדים.

beatman

Member
שוב,ההבדל באמצעים

בריון אנטישמי יכול לינוק את כל הטענות והתחושות השליליות שלך נגד היהדות ואז לקחת נשק לידיים ולפגוע ביהודים.

SupermanZW

Well-known member
אבל אני מתנגד לבריונות ולרצח.

האידיאולוגיה שלי שוללת רצח או התעללות כאמצעי, האידיאולוגיה שלי תומכת בדרכים הומאניות בלבד, מי שפועל בדרכים לא הומאניות אינו פועל ע"פ האידיאולוגיה שלי.

Taimm

New member
אני לא מבין למה מבזבזים עליך זמן

הגישה האנטי-יהודית(או במילים אחרות - אנטישמית) שלך הרי לא תשתנה. או שתשאר בארץ עם ה"אידיאולוגיות" האנטי-יהודיות שלך ואישית אנלא מאמין שתגיע פה רחוק, או שתהגר למדינה אחרת ושם ממש לא מעניין אותי מה תעשה.. ות'אמת? ממש לא חבל לי עליך(למרות שיש לך כישרון אחד.. גם היטלר היה מוכשר בתחום)

SupermanZW

Well-known member
אני לא מוכן שתשווה אותי לרוצח

אני מתנגד לרצח וכבר כתבתי זאת לא אחת, אני תומך רק בדרכים הומאניות.

Taimm

New member
גם היטלר תמך בדרכים הומאניות עד

שהיו לו את הכלים לפעול אחרת. אני יכול להגיד שאתה פועל איך שאתה פועל כי אם היית פועל אחרת בארץ היית יושב בכלא.. אבל זה יהיה חמור מידי להגיע למסקנות האלה, אז אני פשוט אגיד שלדעתי דרך החשיבה שלכם דומה מאוד. הוא גם ידע להציג הכל שדברים חסרי תוכן ישמעו נכונים. אני משווה אותך אליו בדעות שלכם והצגתם, אני לא טוען שאתה היית פועל כמוהו, למרות הספק

Drunk Bullet

New member
ואם השוות אותו להיטלר..

מה ההבדל בין תומכים נלהבים של הדת, לבין חתאמי וחומייני?

Nike07

New member
זאת הבעיה

יש לך כבוד רק כלפי העם שלך והדת שלך. וכלפי אחרים לא.

SupermanZW

Well-known member
רק בתנאי שהם יהודים, נכון?

אתה הרי תומך בהלכות הגזעניות של היהדות, הגנת עליהן ככל יכולתך ואף להביע הסתייגות מהן לא העזת, מה שמראה שאתה תומך בהן ורואה אותן כצודקות.

beatman

Member
אתה מתנהג בצורה בלתי הגיונית

ראית אותי אומר שאני שונא גויים ???

SupermanZW

Well-known member
תגובה

בהודעה 1 אתה מגן על הלכות גזעניות וטוען לסיבות שקריות להמצאתן. בהודעה 2 אתה משקר וטוען שהיהודי הדתי לא רואה בגוי תת אדם. בהודעה 3 אני מראה את המקורות האמיתיים להלכות הגזעניות ואת העובדה שיהודי דתי רואה בגוי תת-אדם (או ליתר דיוק שווה ערך לבהמה) ולמעשה מוכיח ששקרת ושהגנת ככל יכולתך על הלכות גזעניות בהן אתה מאמין ואף מצדיק אותן, ומכאן נובע שאתה גזען המכחיש את היותו גזען.

beatman

Member
שום גזענות זאת יהדות.

אני לא שונא גויים ולא גזען,אני אמרתי שיש לי כבוד כלפי העם שלי וגם כלפי אחרים ולך ולנייק פשוט אין את הכבוד הזה כלפי העם שלנו!!! אתם קוראים לדת גזענית ומוחקים כל סמל לאומי שלנו. כבר הצעתי להפסיק להתווכח כי כל אחד דובק חזק בעמדותיו,שבת שלום.

SupermanZW

Well-known member
בוא נברר אחת ולתמיד האם אתה גזען

האם אתה תומך בהלכות שהוצגו בהודעה 3 שקושרה להודעתי הקודמת או לא? אם כן אז אתה גזען מתועב ואם לא אתה לא דתי המתחזה לדתי מבלי להכיר את ההלכה, מה שאומר שאמנם אינך גזען אך עדיין אתה שקרן. אז מה אתה בוחר להיות, גם גזען וגם שקרן או רק שקרן? את היות הדת היהודית גזענית כבר הוכחתי בהודעה 3 ואתה מוזמן לבדוק את כל מקורותי, ואף יהיה לך קל לעשות זאת אם תרצה, הספרים מהם הובאו הציטוטים מצויים בכל בית כנסת ותוכל לקרוא בהם שם. שבת שלום.

beatman

Member
אני לא מוצא הלכות בהודעה 3

אתה מבקש לא לרדת לפסים אישיים ואז קובע עם הוכחות שאני חייב להיות גזען או שקרן. חיה ותן לחיות ו-עזוב אותי באמא שלך

SupermanZW

Well-known member
אתה כבר ירדת לפסים אישיים

וכינית אותי אנטישמי, לכן החלטתי להסיר את הכפפות. טענת שאין גזענות בהלכה היהודית והראתי לך מגוון הלכות גזעניות ביהדות בהודעה 3, כך ששקרן יצאת בכל מקרה, ואם אתה תומך באותן הלכות גזעניות אז אתה גם גזען. אז מה אתה בוחר להיות, שקרן וגזען או שקרן בלבד? הבחירה בידיך. תלמד לפעם הבאה שלא כדאי לך לרדת איתי לפסים אישיים, כי אתה תצא הנפגע העיקרי, כפי שיובהר לך לאחר קריאת הודעה זו. אם תקפיד שלא לרדת איתי לפסים אישיים להבא גם אני לא ארד איתך לפסים אישיים, מידה כנגד מידה.

beatman

Member
מידה כנגד מידה זה עקרון יהודי

אם אתה הולך על-פי עקרון יהודי מהתנ"ך אז אתה הרי "גזען" כמוני
. יופי,עכשיו אני לא אקרא לך אנטישמי גם אני בטוח שאתה כזה ואתה לא תקרא לי גזען או שקרן גם אם אתה בטוח שאני כזה !

SupermanZW

Well-known member
שוב שטות

עקרון מידה כנגד מידה אינו יהודי במקורו, עיקרון מסוג זה אפילו אינו אנושי במקורו, הוא קיים בכל יצור חי בעל תודעה (כלומר שיש אצלו גם תהליכי חשיבה ולא אינסטינקטים בלבד), כמו כן אין תיאוריה פילוסופית בה לא קיים עקרון מידה כנגד מידה, ועיקרון זה כשלעצמו אינו גזעני, אתה נהנה לעשות מעצמך צחוק?

למעלה