יאללה בואו להפגין../images/Emo8.gif
שיכנעתם אותי, והחלטתי שחייבים להפגין נגד ההומאופתיה.....! תארו לכם שההומאופתיה תתקבל כדרך ריפוי-חברות התרופות שמניעות כלכלות עצומות עשויות לפשוט רגל. כל מערך קו"ח יכול לאבד את לקוחותיו..... זה יהיה גרוע מאד. להמון אנשים לא תהיה פרנסה........)-: אבוי. חייבים להפגין. ובאמת- הפגנה נגד הומאופתיה נראית לי כדבר ההזוי ביותר ששמעתי לאחרונה. בארץ רשומים כמה מאות הומאופתים בלבד. אז זה מה שמטריד אתכם. כבר גמרתם להפגין נגד הגזענות, נגד אלימות, נגד החינוך הלקוי, נגד הפוליטיקה המושחתת, נגד חברות מזהמות, נגד הטייקונים, נגד....... כ"כ מציק למישהו שיש כמה "משווגעים" שמוכנים להלחם על מקצוע שמביא ריפוי אמיתי, יציב ולאורך זמן לאנשים שהרפואה המערבית הרימה ידיים לגביהם. מה הולך פה??? למישהו קפצו הפיוזים הלא נכונים ואנחנו משרשרים בלי סוף ומתייחסים לשטויות שלהם. מישהו שכח שגורם המוות מספר אחת בארה"ב הן טעויות והתערבויות רפואיות?! כל מי שלא רוצה הומאופתיה שילך לרופא, שיקח אנטיביוטיקה, שישים משחות ויאכל סטרואידים לארוחת הבוקר. אבל מה כואב למכם שמישהו נרפא ומרוצה בלי להזדקק לכל הדברים הללו. מה הבעיה שלכם באמת??? נבצר מבינתי להבין. אני הומאופתית גאה. עיקר גאוותי על מטופלים שנרפאו מאינספור חוליים ומדאובים. עירית