זקוקה לייעוץ...

dori78

New member
שלא תטעי לרגע, אני מסכימה איתך

אבל יש מנהלת לפורום ורק היא מחליטה את מי, אם בכלל, לחסום.
מנהלת הפורום מוחקת הודעות המכילות גסויות ומילים שיכולות להתפרש כקללות.
בפורומים אחרים בהם אני גולשת, יש ניטור קצת יותר מוקפד של הודעות ום קורה שחוסמים לפעמים גולש כזה או אחר.
אגב, בפורום אופנועים, לדוגמה, משתדלים להקפיד לא רק על שפה נקיה, אלא גם תקנית.
מי שכותב שם הודעה שמכילה יותר מפעם אחת את הצירוף "חחחח" מקבל הזהרה מהמנהלים ולפעמים גם נחסם.
אבל כל פורום והמנהל שלו, כל מנהל והגישה שלו.

פשוט תתעלמי, יש כל מיני אנשים שלא שווים את הכעס והאנרגיה שלך. זאת אחת מהם.

וגם

לבורה נהרסה ילדות עקב גירושין של ההורים, במקום להינות מילדותה היא נאלצה לעזור לאמא שגם זו נקודה למחשבה.

Banananass

New member
אין לי מושג מי את ומה את

אבל אני בטוחה שאין לך טיפת רגישות ואמפטיה לאחרים.
לא יכלת להגיב בצורה יותר גועלית. באמת כל הכבוד.
יש דרכים ברבה יותר נעימות להגיד את הדברים. אבל כנראה נגעתי לך בנקודה רגישה...
את ממש לא צריכה להוציא פה את התסכול שלך על זה שאין לך דירה....

ולגבי מחיקת ההודעה, נראה לי שאת מתבלבלת וכדאי לך לפנות למחיקת ההודעה הגסה הזו. הבושה היא שלך.

מסכימה איתך

גם אני בהלם מהתנהגות כל כך לא מכובדת של כמה גולשות, שכנראה, אין להן תרבות שיח בסיסי והן לא מסוגלות לנהל דיון.

Miss Lynn

New member
אי אפשר כבר לכתוב הודעה

ישר חוטפים ביקורת תוקפנית

בלת"ק - בעלך לא פוגע

בך, הוא פוגע בעצמו ובילדים שלכם. אם אמך לא תיתן לכם כסף (ובעיני אלף שקל בחודש למשך 3 שנים שזה 36,000 ש"ח+10,000 זה לא רחוק מה50 אלף שהוא כ"כ רצה) והוא לא יבקש מהוריו ולא תקנו את הבית - אז פשוט לא יהיה לכם בית משלכם.

חוץ מזה, הורים לא צריכים לעזור לילדים שלהם. זו לגמרי בחירה אישית שלהם. אבא שלי חיי ברמת חיים גבוהה, מרוויח ממש ממש טוב, לא עזר לי ולא עוזר לי (גם לא בדברים כמו מימון רשיון נהיגה) ואני חיה עם זה בשלום ושמחה לבשר שכל מה שיש לי בניתי ב10 אצבעות.

ולבסוף - אחרי שנים שאמא שלך קרעה את עצמה וחיתה מהיד לפה, ולא היתה בטוחה איך היא תחיה בכלל ועוד עם 2 בנות, זכותה המלאה - במימון בעלה אגב לפי דבריך - שבטח לא חייב כלום למי שהיא לא הבת שלו (גם אם הוא משמש כדמות אב עבורך) ליהנות קצת מהחיים. ואם היא משלמת על הניתוח או על הטיפול או על החתונה שלה בתשלומים, או שבכלל בעלה משלם את זה, אז זה עוד יותר לא שייך לכם.

לסיכום, תגידי לבעלך שחשבת על זה, ואם זו הגישה שלו, תחיו עד 120 בלי לקנות בית.אם טוב לו עם זה,גם את צריכה שיהיה לך טוב עם זה, או שתמצאי פתרון איך להרוויח כ-300 אלף שקל בתקופה הקרובה.

נ.ב - אני אישית חושבת שזו חוצפה שבעלך שלא מדבר כמעט עם הוריו ומרוחק מהם ילך לבקש מהם מאות או עשרות אלפי שקלים כי הוא נורא רוצה לקנות בית. ממש חוצפה שאין כדוגמתה.

EcoT

New member
נראה לי שזאת את הפעמים הבודדות

שראיתי את כל בנות הפורום מסכימות על משהו

רביב35

New member
אבל

יש כאן עניין של חוסר פרופורציות. איך אמא יכולה לעשות ניתוח חזה ובשביל מה, כאשר לבת שלה בקושי יש אוכל? ומה יהיה בעוד כמה שנים כאשר האם תתצטרך עובדת זרה, עזרה ובית אבות, אני בטוחה שבן זוגה החביב לא יממן זאת וזה יפול על בנותיה.

רביב35

New member
אני

מציעה שתקפידי על שפהב נאותה, את אישה פרימיטיבית, חסרת גבולות, אלוהים יממן לך את השיעורים פרטטים ויעניש אותך, פרזיטית.

מאוד פשוט,ראוי להתעמק בהודעה לפני שעונים

הגברת לא מפסיקה לכתוב על רעב לאוכל כשהכותבת כלל לא רעבה לאוכל אלא רוצה לרכוש וילה במושב....הבדל(עדין ומינורי אומנםחחחחחחחחחחחחחחח)

גם

אם גולשת טעתה וגם אם לא הבינה משהו, אין סיבה לענות בצורה כל כך לא נעימה ולא מכובדת. ולא משנה מה העניין. כדאי לך קצת לרמור על כבוד. תגובות שלך בוטות ולא נעימות וזו לא פעם ראשונה.

נכון וכאשר היא חוזרת על אותו טיעון שגוי כמה פ

פעמים זה מראה שיש לה בעיות בהבנת הנקרא

אני מוסיפה עוד משהו

בעלך מוזמן לדחות את לימודיו ולצאת לעבוד בכל עבודה שהיא כדי להרוויח את הכסף שהורייך לא יכולים כרגע לתת לכם.
זה חתיכת פינוק, לבוא ולהגיד: אני רוצה ללמוד עכשיו, להיות סטודנט, אבל גם בא לי בית משלי, אז שההורים שלך יורידו מרמת החיים שלהם (אחרי שעבדו קשה כל חייהם כדי להגיע לזה) ויקצרו לי את הדרך.

תגובה

אני מציעה שתשבי עם אמך לשיחה, נכון שהוצאות שלה מוזרות ומוגזמות, וחשוב תהיה בקרה. ומה ירקה אם יום אחד היא תפרד מבן זוגה? חשוב שתנהל את ההוצאות בצורה מבוקרת בלי שום קשר אליך ולמשפחתך.
אני חושבת שבמשפחה יש עניין של מערכת יחסים תקינה. אחותי מתחתנת בעוד כמה חודשים, המצב של שתי המשפחות מאוד קשה, קשה באמת. אני חסכתי סכום די מכובד לטיול לתאיילנד בקיץ שרציתי מזמן, אבל החלטתי שסכום הזה יהווה מתנה לחתונה של אחותי, כי טיול לתאילנד יכול לחכות.

EcoT

New member
למה שתושבי את אמא שלה לשיחה

מי היא בכלל.. או את שתחליטו שההוצאות הן מוזרות ומוגזמות שוב פעם הכסף שייך לאמא שלה ובן זוגה ואם בא להם ללכת לשייט נודיסטים בקריבים או סקי ההימליה או לנתח את כל הגוף, זכותם. אמא שלה עשתה את שלה גידלה אות, חיתנה אותה מעבר לזה כל דבר הוא תוספת שצריך להגיד עליה תודה ובוודאי שלא לנהל לאמא שלה את החשבונות.
את החלטת לתת לאחותך מתנה סבב יפה מצידך אבל אין לזה שום קשר לעובדה שזאת היתה החלטה שלך אחותך לא באה אליך ואמרה ׳נסיעה לתאילנד זאת הוצאה מוגזמת ומוזרה, את אחותי אז את צריכה לתרום להוצאות החתונה שלנו׳ כי זה בדיוק מה שאת מציאה לבחורה השוגה באשליות שפתחה את הדיון

למעלה