זקוקה לייעוץ...

Banananass

New member
לשאלתך

אני בקשר מאוד בסיסי עם אבי הביולוגי. עוד לא פניתי אליו, אבל גם הציפיות שלי ממנו לא בשמיים... הוא חי לבד, מאוד דל אמצעים, עד לא מזמן היה מטפל עיקרי באימו...

טוב,אז אולי שאמא שלה תמכור כליה כדי לממן לה

וילה,כי היי,היא הרסה לה את הילדות

Banananass

New member
אני לא מרגישה שאני קורבן

ולא רעבה ללחם... ומאוד פירגנתי לאמא שלי על ההגדלת חזה שעשתה...
נראה לי שיש פה קצת סטיה מהנושא. אני ממש לא מתכוונת להיכנס לאמא שלי לכיס (אני יודעת על ההוצאות האלה כי היא שיתפה אותי לא כי חקרתי אותה...). הקושי העיקרי שלי הוא מול בעלי.
ככה שכל מי שקראה לי חוצפנית, ממש לא הבינה את ההודעה שלי. להיפך, יש לי המון אמפתיה כלפי אמא שלי ואני מעריכה את כל מה שעשתה עבורי. אבל כן, היום אני אדם בוגר שמקים משפחה והייתי שמחה להיות קצת יותר גבוה בסדר העדיפויות שלה. זה הכל. אני מבינה שזו הבחירה שלה וזה בסדר. אני לא כועסת, לא שומרת טינה והיחסים בינינו מעולים...

בלת"ק- עולות כאן שתי נקודות

ראשית, כפי שציינת, אכן יש כאן בעיה מול בעלך וצריך לטעמי, לעשות תיאום ציפיות בין שניכם.

בעלך רשאי לבקש עזרה מהוריו - אבל בעיני, זה לא לעניין שהוא לוחץ עליך ללכת לאימך ולבקש עוד כסף. אמא שלך היא אדם בוגר, עשתה את השיקולים שלה כשאמרה לך כמה היא יכולה ורוצה לתת ולטעמי, זה לא לעניין לגשת אליה ולבקש עוד. העזרה שהיא הציעה עם המעון נשמעת כמו עזרה מצוינת - וכל הכבוד לה שהיא מוכנה לעזור בזה, כי גם זו הוצאה.

באופן אישי, לא הייתי נכנסת לפינה הזו, גם במחיר של לקנות דירה בעוד כמה שנים ולא עכשיו. בעלך ינהג עם משפחתו כפי שהוא מוצא לנכון ואילו את תנהגי עם משפחתך כפי שאת מוצאת לנכון.

kikush4

New member
לדעתי תתפשרו על דירה שאתם יכולים לממן בעצמכם

לפי מה שכתבת מצב שתי המשפחות מוכב מאד. ההורים ממש לא חייבים לנו כלום אחרי גיל 18 ולכן אני תמיד מקבלת כל עזרה בברכה וממש לא כמשהו מובן.
זכותה של אמא שלך לחיות ברמה גבוהה וזה לא אומר שאת לא בסדר עדיפויות שך , כתבת שאת קרובה אליה אז יש הרבה אהבה ותמיכה נפשית.
אי אפשר לדרוש (שזה בכלל חצוף) ממישהו לתת לכם כסף לבית שאת רוצים לבנות ושהורים ישימו סכומים שווים.
שוב קחו משכנתא שפוייה ותקנו דרה, תתקדמו עם הזמן . עניין הכספי הזה סתם גורם למריבות ואיבה מיותרים בין כל הצדדים

לדעתך - היא אמורה היום לקבל פיצוי על זה

בדמות כך שאמא שלה תמשיך לא לחיות ולממן אותה לנצח כדי לפצות אותה על כך שלא היה להם כסף בילדותה?
אולי כדאי שהגולשת תלך לחפש את אביה הביולוגי הנעלם ותתבע אותו? (אולי לא שילם מזונות, הרס לה את הילדות וכאמור היום לא עוזר לה לבנות בית)
הגולשת עברה ילדות לא קלה מהבחינה הכלכלית. מצד שני תמיד היו שם עבורה מהבחינה הפיזית. גם היום נמצאים שם עבורה ואמא שלה הציעה לה עזרה לא מבוטלת בכלל (כאמור, פחות או יותר מה שדורש הבעל - כ50 אלף שקל)

את צודקת,אמא שלה צריכה עד סוף חייה לפרנס

את הילדה ולא לעשות כלום עבור עצמה

גם את פרזיטית שחיה על חשבון הורים מבוגרים?

רביב35

New member
סליחה

לא, את פרזיטית, כנראה, חצופה וחסרת כבוד. הורים שלי חיים על חשבוני, אני לא מאחלת לך לעבוד איך שאני עובדת. אלוהים יעשה לך את החישוב שלו. באיזה זכות את נכנסת לכיס שלי?
כשלך לא יהיה אוכל נראה אותך. חוצפנית.

אני דווקא לא סולחת

וזה שאת כותבת שאת מפרנסת את ההורים שלך ביג דיל אני יכולה לכתוב שמפרנסת את סבתא שלי,דודה שלי ובן דוד של השכנה של אחות של סבתי......

אינך מכירה את הגולשים

ואין לך שום זכות לקרוא לבחורה שאינך מכירה פרזיטית. היא לקחה לך אוכל? היא חייבת לך משהו? תתביישי לך.

כשמישהי חושבת שיש אדם בעולם

שחייב לפרנס אותה,או לתת לה כסף,או לקנות לה בית או כל דבר כזה
כשמישהי מאמינה שהוריה צריכים לבלות את שנות חייהם הבוגרות בלפרנס אותה במקום להנות חייהם בדרכם
יש לזה שם,אפילו אם הוא לא נעים לאוזן

רביב35

New member
בדיוק

היא אישה מרירה, כנראה, עם בעיות קשות, על סמך הודעה אחת החליטה שאני פרזיטית.

לא מתוקה,אישה מרירה היא זו ששולחת הודעות

פרטיות ובהן מקללת ילדים שלא יהיה להם אוכל

אני מרחמת עליך כי את נשמעת מעבר למרירות

dori78

New member
תתרגלי, ככה היא אוהבת

תגובה

אני לא צריכה להתרגל, צריך לטפל אחת ולתמיד בגולשים שמעליבים אחרים ומשפילים אותם, ממש לא מקובל ולא מכובד.

למה זה מעליב לקרוא פרזיט לאדם שרוצה

לחיות על חשבון אדם אחר?

זו האמת

רביב35

New member
אולי

את רוצה לחיות על חשבון אחרים, אני לא. אז כדאי שתחשבי לפני שאת כותבת. חוצפנית.

למעלה