זעקת אימהות

jozefin3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזעקת האמהות שלך שמים1

נגעה בלב כולם
והיא נמצאת בשער....
תפוז
והלואי זעקה זו תגיע רחוקקקק, ולאן שהיא צריכה להגיע

nightbird

New member
ומה עם האמהות שיאבדו את ילדיהן

בגלל "כניעה עכשיו" לתכתיבי המחבלים? הנסיון כבר מוכיח שזה בדיוק מה שקורה. האם מעבר לרגשנות הדמגוגית יש מינימום של חשיבה רציונלית מאחורי ה"זעקה"?

tvrui10

New member
אני מבין שאתה יודע לשים

את האצבע,מי נהרג בגלל כניעה ומי "סתם נהרג"? אגב, אולי תסביר לנו לרפי השכל,כיצד אתה רואה את הפתרון לסכסוך הדמים המתמשך הזה?

שמים1

New member
אנחנו נמצאים במלחמה מתמדת

על חיינו , כל אחד מאיתנו כל יום וכל שעה יכול להיפגע חלילה מפיגוע זה או אחר. אינני חושבת שזו רגשנות דמגוגית אלא רצון כן להביע את מחשבותי ומשאלות ליבי. אינני חושבת שיש מקום להגדרות כאלה או אחרות , אתה פשוט יכול לא להסכים עימי. תודה שהגבת .

שאגת האבות

בזכות רון ארד , גלעד שליט ועוד מאות ואלפי קורבנות יקרים מצליחים בקושי 5.5 מליון יהודים/ישראלים לשרוד בארצנו האהובה. אני סומך הפעם על שיקול הדעת של ביבי ואולמרט שעומדים מול כל העולם הכולל גם בסופו של דבר את האימהות הזועקות.

tvrui10

New member
קרוקודיל ,אתה חי באוסטרליה??

כי פה בארץ,ביבי כבר מזמן לא מחליט על כלום (למזלנו יש להוסיף). וכשהו החליט..הוא שיחרר את שיך יאסין..זוכר מותק?

ALON AA1

New member
מרגש מאוד!

כמובן!! חיי אדם הם הערך היקר ביותר, להחזירו מייד!!! הכתיבה המרגשת הזאת מבטאת לדעתי קונצנזוס כללי!!

nightbird

New member
אל תדבר בשם הקונצנזוס הכללי

בעיקר כאשר לדברים האלה אין שחר ואין בסיס. אם כבר יש קונצנזוס, הוא נגד כניעה למחבלים, בדיוק מהטעם שרשמת בהתחלה - חיי אדם הם הערך היקר ביותר, וכל כניעה מובילה לעוד הרוגים ועוד מוות.

tvrui10

New member
אם זה לא היה עצוב..זה יכל להיות

מגוחך... מי קובע אאת הקונצנזוס הכללי, ומי רשאי לדבר בשמו? רק אתה? ואולי תואיל להסביר פה ממי קיבלת את הסמכות, בטח ישירות מפי הגבורה!

ALON AA1

New member
קונצנזוס?

כך התרשמתי משיחות וקריאת דעות אבל תגיד מה שתגיד אנו חייבים לעשות הכל על מנת לשחרר את החטוף . זאת דעתי ואני לא מתיימר לדבר בשם כולם...

ALON AA1

New member
היי יערית!!

איזה כייף לקבל תגובה ממך....יש לי גם חדשות (מקצועיות) שמאוד יענינו אותך אני חושב.

למעלה