זעקת אימהות ../images/Emo7.gif
הוא הפך ליהיות החייל של כולנו , אותו עלם חמודות עם פנים תמימות שיצא לשרת את המולדת ונחטף. הוא הפך ליהיות הבן של כל אחת מאיתנו השולחת בן לצבא וחרדה כל יום ושעה שעה עד שרואה את המתיקות שבעיניו וחובקת את כתפיו הנעריות. הוא נכנס לי לחלום כמעט מדי יום בפני דאוגות ומעונות , ובתוך תוכו אני חשה את הילד שבו שזועק לאמא. וכבלי המילים היפות והנאותות , ומה שראוי או לא ראוי לעשות מבחינה בטחונית אולי מאוד חשוב , אולי מאוד נוקב , אבל הוא רוצה הביתה לאמא. ועברנו כבר ימים קשים של חטיפות וחיילים הרוגים , והחזרנו כבר הביתה אזרח שנוי במחלוקת וחיילים יקרים בארונות. והרי אנו איננו מפקירים חיילים בשטח , אנחנו מחזירים תמיד את ארונותיהם הביתה
. ואני זועקת כאן מלב של אמא תעשו הכל אבל הכל כדי שהילד הזה לא יחזור בארון. הרי את 1000 המחבלים תשחררו לבסוף כדי להביאו לקבר ישראל . רון ערד אינו בבית , גורלו לא נודע , אולי , אם היו נושאים ונותנים עם האויבים המרים שלנו הוא היה זוכה ליהיות בחתונת ביתו ולחבוק את בני משפחתו. אני יודעת שנעשים מאמצים ואינני רוצה ליהיות במקומם של מקבלי החלטות , אינני מתיימרת להיכנס לנעליהם. אני רק אמא , אני חשה את ליבה של אימו של גלעד פועם בחוזקה ומחוויר לנוכח הימים שעוברים. אני מרגישה את ליבי שלי בוכה בזעקה מרה. החזירו את הילד הביתה. לא בארון , לא כאשר 1000 מחבלים יצעדו בסופו של דבר עם סימן הוי הנוראי והילד שלנו חלילה יהיה דומם ושותק. אנו אימהות חיילי צה"ל לביאות לוחמות ששינינו את המפה הפוליטית בישראל לא פעם , אני קוראת כאן לכולכן , בואו נרים את קולנו בזעקה גדולה. אנחנו יכולות להשפיע להחזיר את הילד המתוק הזה לאמא. אנא , עזרו לי לצעוק בקול רם , בכל מקום . עשו הכל אתם שם למעלה להחזיר את החייל לאמא. זוהי זעקת האימהות , והיא לא תשקוט עד שהחייל יחבוק את אמא.
הוא הפך ליהיות החייל של כולנו , אותו עלם חמודות עם פנים תמימות שיצא לשרת את המולדת ונחטף. הוא הפך ליהיות הבן של כל אחת מאיתנו השולחת בן לצבא וחרדה כל יום ושעה שעה עד שרואה את המתיקות שבעיניו וחובקת את כתפיו הנעריות. הוא נכנס לי לחלום כמעט מדי יום בפני דאוגות ומעונות , ובתוך תוכו אני חשה את הילד שבו שזועק לאמא. וכבלי המילים היפות והנאותות , ומה שראוי או לא ראוי לעשות מבחינה בטחונית אולי מאוד חשוב , אולי מאוד נוקב , אבל הוא רוצה הביתה לאמא. ועברנו כבר ימים קשים של חטיפות וחיילים הרוגים , והחזרנו כבר הביתה אזרח שנוי במחלוקת וחיילים יקרים בארונות. והרי אנו איננו מפקירים חיילים בשטח , אנחנו מחזירים תמיד את ארונותיהם הביתה