זעקת אימהות

שמים1

New member
זעקת אימהות ../images/Emo7.gif

הוא הפך ליהיות החייל של כולנו , אותו עלם חמודות עם פנים תמימות שיצא לשרת את המולדת ונחטף. הוא הפך ליהיות הבן של כל אחת מאיתנו השולחת בן לצבא וחרדה כל יום ושעה שעה עד שרואה את המתיקות שבעיניו וחובקת את כתפיו הנעריות. הוא נכנס לי לחלום כמעט מדי יום בפני דאוגות ומעונות , ובתוך תוכו אני חשה את הילד שבו שזועק לאמא. וכבלי המילים היפות והנאותות , ומה שראוי או לא ראוי לעשות מבחינה בטחונית אולי מאוד חשוב , אולי מאוד נוקב , אבל הוא רוצה הביתה לאמא. ועברנו כבר ימים קשים של חטיפות וחיילים הרוגים , והחזרנו כבר הביתה אזרח שנוי במחלוקת וחיילים יקרים בארונות. והרי אנו איננו מפקירים חיילים בשטח , אנחנו מחזירים תמיד את ארונותיהם הביתה
. ואני זועקת כאן מלב של אמא תעשו הכל אבל הכל כדי שהילד הזה לא יחזור בארון. הרי את 1000 המחבלים תשחררו לבסוף כדי להביאו לקבר ישראל . רון ערד אינו בבית , גורלו לא נודע , אולי , אם היו נושאים ונותנים עם האויבים המרים שלנו הוא היה זוכה ליהיות בחתונת ביתו ולחבוק את בני משפחתו. אני יודעת שנעשים מאמצים ואינני רוצה ליהיות במקומם של מקבלי החלטות , אינני מתיימרת להיכנס לנעליהם. אני רק אמא , אני חשה את ליבה של אימו של גלעד פועם בחוזקה ומחוויר לנוכח הימים שעוברים. אני מרגישה את ליבי שלי בוכה בזעקה מרה. החזירו את הילד הביתה. לא בארון , לא כאשר 1000 מחבלים יצעדו בסופו של דבר עם סימן הוי הנוראי והילד שלנו חלילה יהיה דומם ושותק. אנו אימהות חיילי צה"ל לביאות לוחמות ששינינו את המפה הפוליטית בישראל לא פעם , אני קוראת כאן לכולכן , בואו נרים את קולנו בזעקה גדולה. אנחנו יכולות להשפיע להחזיר את הילד המתוק הזה לאמא. אנא , עזרו לי לצעוק בקול רם , בכל מקום . עשו הכל אתם שם למעלה להחזיר את החייל לאמא. זוהי זעקת האימהות , והיא לא תשקוט עד שהחייל יחבוק את אמא.

odo13z

New member
../images/Emo24.gif.....שמים....אני איתך. כולם

איתך. אין לי ספק. אפילו המחשבה.....על ההורים שלו עושה צמרמורת. אני לא מתפלל בכלל....אבל בעניין הזה.... מוכן להתפלל כל שעה.....

שמים1

New member
אודו היקר

אני ציינתי כל העת את זעקת האימהות , אבל אינני מפחיתה מעוצמת זעקת האבות. אני יודעת שלב של אמא יכול אולי להעיר את כל אלה שיושבים שם למעלה והרי אני אמא לכן כתבתי זעקת אימהות. המשך לזעוק ולהתפלל אודו , אולי נצליח לשנות משהו שם למעלה ולהחזיר את החייל שלנו הביתה.

טאKילה

New member
זעקת האימהות

היא זעקת אבות\אימהות והמדינה, כולנו מייחלים שישוב הביתה בשלום ומהר. שמים ריגשת אותי עם המכתב הזה, המקרה כשלעצמו מצמרר וכואב מאוד. מי יתן וכל הסיוט הזה יסתיים בטוב, אמן!

שמים מצטרפת לזעקה

לא יכולה לדמיין איך ההורים שלו מרגישים... הלב בוכה, הראש לא מצליח לדמיין את התחושות שלהם כתבת מרגש שמים

שמים1

New member
חיל'ה

אני חושבת כל הזמן על אמא שלו , על מה שעובר לה בראש. עליו , מה עובר לו בראש. אני לא מפסיקה לחשוב עליהם. תודה לך חיל'ה שבאת לזעוק גם .

יערית 1

New member
מצטרפת לזעקת האמהות../images/Emo45.gif

והלוואי וזעקה תשפיע ויחזור החייל לחיקה של אמו. שמים יקרה, כתיבתך משובחת, רגישה ואיכפתית מאוד

שמים1

New member
תודה יערית שהצטרפת ../images/Emo201.gif

חשוב שנשמיע את קולנו. תודה .

יערית 1

New member
../images/Emo24.gifלך על הקריאה הנירגשת

איך אפשר שלא להצטרף לקריאה כל כך נוגעת..

מצטרפת גם..

אוף כל כך עצוב
זה הדבר הכי נורא שיכול להיות להורים. אין כמו ילדים בעולם. ושקורה משהו הכי קטן ..ההורים משתגעים. וואו איזה עצוב. אמן שיסתדר המצב הזה כבר.. שמים כתבת יפה מאוד

שמים1

New member
את צודקת בלונדה ../images/Emo68.gif

זה הדבר הגרוע ביותר היכול לקרות להורים. תודה לתגובתך יקרה.

אורלייט

New member
זועקת איתך ועם כולן/ם../images/Emo45.gif

שיחזור החיל בריא ושלם להוריו האוהבים והדואגים במהרה....

הם רק ילדים....

שמו אותם במדים שלחנו אותם לשחק "משחקי" חיים הם רק ילדים... הם מקבלים החלטות הם עושים פעולות הם רק ילדים... הם רק ילדים אדוני ראש הממשלה אתמול עוד ברחו משיעורים בבית ספר שיחקו כדורסל בהפסקה הם רק ילדים אדוני שר הביטחון אתמול עוד רקדו במסיבה בילו עם החברה ועם החברה הם רק ילדים אמא יקרה הם הילדים שלך שלי ושל כולנו... ואני נושאת תפילה תפילה שהיא זעקה שמור לנו על הילדים תן בינה למקבלי ההחלטות לקבל החלטה נכונה שים רחמים בלב רשעים והחזר לנו את הילדים בשלום הביתה.... "ושבו בנים לגבולם"....
שמים..אני איתך בזעקתך.. מי ייתן ונדע רק בשורות טובות...

שמים1

New member
הם רק ילדים

הילדים שלנו. כתבת כל כך יפה ונוגע אחתוש , תודה לתגובתך המרגשת.

למעלה