זכות הנשים על גופן

אטיוד5

Active member
אין בעיה להמציא תרחישים הזויים

חלקם אפילו יכולים להתרחש. לא השתכנעתי מדברייך מדוע יש להקריב את העובר אפילו בתרחישים העוד יותר קיצוניים משלי שהבאת.

דגגדול

New member
לא טענתי לרגע שיש להקריב את העובר

רק טענתי שהלמשלים שלך אינם סיבה לשינוי ההחלטה

אטיוד5

Active member
לדעתי הם כן ...

משום שסתרת אותם בסיטואציות הרבה יותר קיצוניות מאלו שאני הבאתי. סתם ניקח לדוגמא את הרצון של האישה להתנקם בגבר. זאת לא סיבה טובה, לדעתי, לבצע הפלה. ואז מה את באה ואומרת - אולי היא תתאכזר אל התינוק לכשייוולד כדי להתנקם בגבר. נכון, זאת אפשרות. אבל אפשרות מאוד לא סבירה.

דגגדול

New member
לא סתרתי רק הקצנתי

שום טענה כללית, כמו למשל רצונה להתנקם ללא פירוט הכולל הוכחות ומניעים אינה משכנעת לשנות דיעה. (זה שהוא אומר שהיא רוצה להתנקם בו אינו מספיק, זו פרשנות שלו בלבד) אם מערכת היחסים בין הגבר לאישה אינה תקינה כך שהיא רוצה להתנקם אותי זה רק היה משכנע לאשר את ההפלה כדי שלא יוולד ילד למערכת יחסים כזו.

לפי ההגיון שלך

יכול הגבר גם לתבוע מן האשה לעשות הפלה, לא כן? שהרי הפלה כרוכה במאמץ ובסיכון קטן יותר מאשר הריון. ובכן - גבר שאינו רוצה במחויבות, יכול לבוא לוועדה ולדרוש לכפות על האשה לעשות הפלה. לדעתי זהו אבסורד

צימעס

New member
במצבים אלה לא דרושה התערבות משפטית

התערבות חיצונית (מטעם המדינה) בנעשה במשפחה לא דרושה במשפחות סבירות (מערכת יחסים סבירה, עם מידת שויוניות מינימלית פלוס), ואוי לנו אם תהיה התערבות כזאת במקומות בהם היא מיותרת. אתן לך דוגמה אחרת: כשההורים נשואים, בד"כ לא דרושות שתי חתימות כדי לרשום ילד לבי"ס, בהנחה שהם מדברים זה עם זה, ומודעים למעשיהם בקשר לילדים. כשהם גרושים, יש לבן הזוג מילה באופן "חוקי" (אני לא בטוחה איך זה ממומש, אולי רק פניה לבית משפט).

נץ666

New member
שני הורים גרושים

אפילו אם אחד הוא בעל המשמורת , לשני יש זכות מלאה לקבל דיווח מהורי התלמיד/ה עד כדי כך, שלפעמים המורה מקיימ/ת שתי פגישות נפרדות עם שני ההורים, יתרה מכך, הרבה פעמים ההורים משתץמשים ב"גירושין" כאמצעי להשגת יתרון לצאצא/'ת.

נץ666

New member
התשת המערכת

טרטור קובעי ההחלטות במערכת, הצגת עמדות קוטביות ביחס לילד ואז עידוד המערכת ל"שמור על שקט תעשייתי".. מדוע ולמה את רוצה לדעת?

נץ666

New member
מדברייך עולה ש:

במצב של מערכת יחסים סבירה לאב, לגבר, לבעל יש זכות להביע את דעתו ואפילו לנסות לשכנע את בת זוגו כנגד ההפלה. במלים אחרות, אי אפשר לשלול את זכות הגבר ביחס להיריון והפסקתו.

נץ666

New member
אני דווקא חושב שכאן יכול

לפעול עקרון המדרון החלקלק, ויתכן שבגלל זה נדחה הגבר לגמרי מתהליך קבלת ההחלטות, דא עקא שלפעמים החלטות קיצוניות מעוררות אי נחת.

אטיוד5

Active member
כן

ולא לקרוא לזה אישור אלא פנייה. זכותו לפנות לוועדה ולהציג את דעתו, בין אם הוא בעד או נגד ההפלה, ושזה יהווה שיקול תומך לכאן או לשם.

shellyland

New member
למה לא?

אם גבר אונס את אישתו ומתעקש שהיא תשאיר את ההריון - יש לו זכות או לא? כלונר, במקרים הנדירים בהם האישה לא תרוץ להגיש תלונה נגד בן הזוג המתעלל.

shellyland

New member
ברור שגמצלי יש בעיה,

ומאז שקראתי את ההודעה שלך אני מנסה לבדוק, אבל לא מצליחה להכנס לתיבתמסרים.

shellyland

New member
ההוטמייל שלי אומר שקיבלתי

את שתיהן, וגם קראתי אותן. יש לנו מלא על מה לדבר! אם וכאשר אצליח להכנס למסרים, אענה לך.

אה, גם אצלי! ../images/Emo122.gif

בגלל שאני לאחרונה קוראת מסרים רק דרך האימייל, רק עכשיו אני שמה לב שגם אצלי יש בעיה במסרים (ואיך לא, בעצם?). אני מחכה לקרוא את התגובה שלך. הייתי שולחת לך במסר את האימייל שלי אבל... יש חור בדלי.

למעלה