זכות הנשים על גופן

גנגי

New member
לא, זאת הייתה דווקא הקטנה,

זאת שנולדה ישר לתוך ממ"ט. מצאתי אותה פעם עם קוף-צעצוע מתחת לשמלה. משהו בסביבות גיל שנתיים וחצי. שאלתי אותה אם היא בהריון והיא אמרה שכן. שאלתי מתי היא תלד, והיא אמרה שכשיהיו אזעקות.... רק אז הבנתי שהיא קלטה כל מה שסיפרתי לחברות שלי על נסיבות הולדתה. מצחיק, אבל כל כך עצוב..

shellyland

New member
בעיקר עצוב.

קצת כמו הבנדוד הקטן שלי מנהריה, שעוד הרבה לפני המלחמה הזאת, היה משחק עם האחים שלו בזה שהוא מגלגל נייר כמו מגפון וצועק אליו "טווו.... אזעקה! להכנס למקלטים!". שעשועי כאילו.

renjintso

New member
אני חולקת עליך בכמה עניינים

א. לאימוץ יש סיבוכים רגשיים משלו. בעייתי בעיני ללדת ילד שיודעים מראש שהוא ילך (אולי, במקרה הטוב), לאימוץ ב. העניין של ישראל מול העולם לא רלוונטי בעיני. אפשר לאמץ ילדים מדינות אחרות. ג. אתה מדבר על ילדים נטושים, אני דיברתי על ילדים לא רצויים, ואני לא חושבת שיש חפיפה מלאה בין הקבוצות האלה.

אלי ו.

New member
את צודקת

לאימוץ יש סיבוכים רגשיים גדולים יותר מאשר הפלה. אני הגבתי לטענה שבחירה בהפלה עדיפה על גידול ילד לא רצוי בהעלאת אופצית האימוץ. לא טענתי שהאימוץ קל יותר מהפלה, אולי בעצם הבעיה היא שהפלה נתפסת לפעמים ככל כך קלה.

מצטערת

נכנסתי אתמול בערב, ראיתי את האורך ואמרתי אין סיכוי להדביק הפער. היום הסיוכי הזה רחוק עוד יותר. עד שאני אקרא הכל וארצה לכתוב משהו הוא כבר יהיה ותיק מדי כנראה.

גנגי

New member
תבחרי לך תגובה מקרית

קראי שתיים או שלוש תגובות אליה, והגיבי אליהן. כולם יחשבו שאת מה-זה בעניינים...

למעלה