זוגות מעורבים

shon100000

New member
בקשר לסיבות הנראות לי

אני גם שמעתי סיבות כאלו ואחרות כפי שגם אתה שמעת,יכול להיות שאנו שמענו את אותן הסיבות אך גם יכול להיות שלא ובגלל שיכולים להיפגע פה אנשים אני לא מתכוון לציין אותם.

AeroSlash

New member
זה מה זה שטויות...

פגשתי/שמעתי על מלא זוגות מעורבים כאלה והרוב היו עם אישה יהודיה והגבר לא יהודי.

אני יכולה לענות בשם עצמי

אני לא רואה את עצמי בקשר רציני עם רוסי, המבטא זה טרן אוף (למרות שלא לכולם יש אבל כשיש זה כבד ובולט מאוד),אבל אני בדרך כלל נמשכת לבהירים אז: סטוץ-אולי, קשר רציני\אהבה-לא. למה? בגלל הפערים,בגלל הסטיגמות הנלוות,ובגלל שאני סתם מעדיפה אשכנזים
ועכשיו סתם מסקנה קלילה שלא חיייבם לקחת בשיא הרצינות: ידוע שרוב הגברים יעדיפו בלונדיניות -לכן- גם הצברים:מזרחים ולא מזרחים\הרוסים \סלבים\איך שלא תקראו להם ימשכו כמו זבובים לרוסיות ,שמבחינת מראה הן אנטיתזה לבחורה השיראלית הממוצעת (במיוחד המזרחית) להלן:בלונדינית או בהירת מראה.

Astroo

New member
רק המבטא הרוסי מרתיע אותך?

מה אם מבטא ספרדי/אנגלי/צרפתי?

רוסי הוא הכי כבד ,לא מרתיע.

על מבטא צרפתי אני לא מתה, אנגלי ואמריקאי זה סבבה אבל במידה,ספרדי עוד לא החלטתי. ובוודאי שלא רק המבטא עוצר בעדי!

TaL53

New member
זה הכול עניין של היצע וביקוש

בארץ יש מיליון וצי רוסים אז כבר אף אחד לא מתרגש מהמבטא. לעומת זאת אנשים עם מבטאים יותר "אקזוטיים" נתפסים "שווים" יותר. היה לי שותף שוויצרי בדירה וכול בחורה ששמעה שהוא שוויצרי התייחסה אליו כאילו כרגע היא פגשה את דוב הפנדה האחרון:)

Astroo

New member
כל מבטא יכול להיות כבד או קל

אבל כנראה אצלך דווקא המבטא הרוסי מעורר קונוטציות שליליות (מזכיר לך שומר בקניון או קופאית בסופר).

TaL53

New member
יותר מצחיקה אותי העובדה

שכול הזמן מעירים לי שיש לי מבטא ישראלי כשאני מדבר ברוסית:)

shon100000

New member
אל דאגה להרבה יש מבטא ישראלי כשהם מדברים

ברוסית. ומעירים לך בגלל שלרוסי זה נשמע קצת מוזר כמו שלישראלים נשמע מוזר כשאחד מדבר עברית במבטא רוסי. גם לי היה מוזר לשמוע עולים מרוסיה שמדברים רוסית במבטא ישראלי אבל אפשר להבין כמובן למה זה כך...

TaL53

New member
קרה לי פעם סיפור מצחיק

עבדתי פעם אצלכם, בראשון, בסניף ליד התחנה המרכזית הישנה. ונכנסת אישה כבת 40 ומתחילה לדבר איתי בעברית, אבל כמובן ששמתי לב שהיא מתקשה ולא יכולה לבטא מה שהיא רוצה ולכן עברתי לדבר איתה ברוסית (אבל הרוסית שלי היא מאוד קלוקלת וגם שומעים מבטא מאוד חזק). ובזמן שאני מקליד על המחשב אני שומע אותה אומרת לחברה שלה שעמדה לידה- "אוי, איזה יופי שהישראלים סוף סוף התחילו ללמוד את השפה שלנו". אח"כ היא פונה אליי ושואלת אותי "איך זה שלמדת רוסית כול כך טוב? יש לך חברים רוסים?" ולמרבה הפלא עניתי לה שהאמת שאני לא נולדתי בישראל:)

shon100000

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני זוכר שידידה שלי אמרה לחברה שלה,איזה מצחיק את נשמעת כשאת מדברת רוסית כמו ילדה קטנה ואז היא אמרה לה,מה אכפת לי,העיקר שאני יודעת לבטא משהו. מבטא זה עניין מסובך מאוד,אם כבר ללמוד שפה אבל אי אפשר לדרוש גם לדבר עם מבטא,שמעת רוסי שמדבר באנגלית עם מבטא רוסי
,וגם ישראלים מדברים באנגלית במבטא מצחיק,וככה זה לגבי כל אחד ולכל שפה כי מבטא זה כבר עניין מולד אבל.... המורה שלי לאנגלית בכיתה י' ,מדברת אנגלית עם מבטא אמריקאי וגם העברית שלה היתה עם מבטא אמריקאי,כולם היו בטוחים שהיא Made in USA,אבל כשדיברנו איתה היא אמרה שהיא כלל לא אמריקאית והיא בכלל עלתה לישראל בשנות ה-70 מי ליטא. Made in USSR
,וכששאלנו אותה איך יש לה מבטא כזה,היא אמרה שלקח לה הרבה זמן ומאמץ כדי שיהיה לה כזה מבטא. אז כנראה שזה אפשרי...

Astroo

New member
זה טבעי לגמרי

כשאני מדבר עם קרובי המשפחה ברוסיה בטלפון הם גם מעירים לי על המבטא. למרות שגם בעברית יש לי מבטא קל.

shon100000

New member
שטויות

זה שאת לא רואה את עצמך בקשר רציני עם רוסי זה בסדר גם אני למרות שאני מכבד כל עדה ועם לא רואה את עצמי בקשר רציני עם בני עדות ועמים מסוימים זה טבעי לחלוטין,בקשר אליי אולי זה עוד הישתנה מתי שהוא אני לא יודע. ולגבי הבלונדיניות,לא כל הגברים מעדיפים בלונדיניות ורבים מהם דווקא מעדיפים בלונדיניות בעיקר לסטוץ.ומי אמר בכלל שבלונדינית או בהירת מראה חייבת להיות יותר יפה ומושכת ממזרחית וכהה זה הכל עניין של העדפה וחוץ מזה לא כל המזרחיות כהות בכלל.ואת יודעת כמה גברים מעדיפים שחומות כמו האיטלקיות או הברזילאיות למשל.לא פחות מושך מבלונדיניות בהירה לפחות לדעתי.בכלל סתם עליי אני אוהב בחורה שיש בה ניגוד או בהירה עם שיער כהה או שזופה\כהה ובלונדינית.שוב,הכל עניין של העדפה.וגם לא כל הרוסיות בלונדיניות ובהירות.

shon100000

New member
לא לקחתי את זה ברצינות רבה

רק הסברתי לך טת דעתי ומקווה שהבנת.

למעלה