זוגות מעורבים

danochka

New member
נכון

אני מכירה כמה גברים "רוסים" השייכם למעמד הבינוני(אנשי הי-טק ורופאים),אשר בשום פנים ואופן לא רוצים שום קשר עם צבריות,למרות שלכל הגברים האלה היה ניסיון ליצור קשר זוגי עם צבריות בעבר.אבל ברוב המקרים זה נגמר או בסטוץ או בקשר ממש ממש קצר.

ערב טוב לכולם,

לדעתי זה לא קשור רק למראה, אלא גם למנטליות. אמרה פה BMAYA משהו נכון, הרבה גברים רוסים היו רוצים במראה אישה ישראלית, אבל חוששים מהמנטליות וממה שהן משדרות. האמת? בצדק בעיניי, אני יודעת בתור מישהי שהיו לה בני זוג רוסים, שגם שהם היו נראים מצויין והכל, חלק מהחברות שלי בחיים לא היו יוצאות איתן בכלל המבטא, בגלל המנטליות, בגלל כל מיני סיבות מפגרות שאני מגדירה כגזעניות אפילו. אני שמעתי מיליון פעמים את המשפט "גם אם הוא ייראה מיליון דולר אני לא אצא איתו רק בגלל המבטא". והמסר הזה אפילו בתת מודע קיים אצל הרבה בחורים רוסים. אני יודעת שגם הבחורים שאני יצאתי איתם, אני הייתי הישראלית ה"ראשונה " שלהם, כי בהכללה גורפת הבחורות הישראליות לא נותנות צ'אנס לבחורים רוסים. לעומת זאת, לגברים המראה מאד חשוב אולי אפילו דבר ראשון, לכן המראה הוא שקובע, וכולנו יודעים שלבחורות הרוסיות ( שוב בהכללה גורפת) לא חסר כלום מבחינת מראה אז לגברים הישראלים קל יותר במובן הזה מלגברים הרוסים. ולא בצדק בעיניי. בקיצור, אני בעד רוסים. אבל גם בעד ישראלים. מבחינת מראה חיצוני ? יותר בעד רוסים. אז הנה מישהי ששוברת את הסטיגמה.

ניתוח מעניין..

אפשר קצת רקע עליך [מקום מגורים, מה עושה בחיים, מה השכלתך, מוצאך, וכו..] תודה!

Bmaya

New member
wakka ואלי צפון (בעיניין זוגות מעורבים)

כמובן שיש זוגות מעורבים, גבר רוסי ואשה מזרחית. בעלי ואנוכי עדות קיימת לכך. ממה שהתרשמתי, הרבה בחורים רוסים היו רוצים אשה ממוצא ישראלי (על עדותיו), אך משום מה נתקלים בקשיים להשיג זאת. קל להם (לגברים הרוסים, לנשים ישראליות) לתקשר עם בני מוצאם וכנראה מכאן נובע הקושי. לגבי גזענות, לא כל הבחנה בין גזע היא גזענות. ואין מה לעשות, רוסים שונים ממרוקאים, מרוקאים שונים מתימנים וכו'... אבל כשיש תקשורת ואהבה, כל השוני מונח בצד...

Bmaya

New member
אני לא עובדת פה (בינתיים)

ולא נתקלתי בשום גילויי גזענות או אפליה. אני חושבת שמי שמחפש אקשן על בסיס גזעני תמיד ימצא... באופן כללי די רגוע כאן.

Astroo

New member
יש לכם ילדים בגיל בי"ס?

אם כן, איך הם התקבלו בבי"ס רוסי?

Bmaya

New member
אנסה לענות...

יש לי שתי בנות בגיל בי"ס והן לומדות בבית הספר היהודי (לא דתי) של מוסקבה. היה נורא קשה להכניס אותן לבי"ס זה, ורק תשלום "תרומה" נדיב, הקל על התהליך. לפני בי"ס יהודי הן היו בבית ספר רוסי (פרטי) וקיבלו אותן בחמימות רבה והרבה סקרנות.

אם לא אכפת לך,

תוכלי בבקשה לספר את כל הסיפור שלך? (זוגיות, הגירה, איך, למה וכמה?) אני בטוח שלא רק אני, אלא כל חבריי הפורום ישמחו לקרוא קצת על הסיפור המיוחד שלך :)

Astroo

New member
צבר עם שורשים רוסים - לא קשור לנושא הדיון

לחצי מהמדינה יש שורשים רוסים. אנחנו דיברנו על אנשים שעלו מרוסיה בגיל בי"ס ומעלה - הם אלה שמתקשים לפתח זוגיות עם צבריות בד"כ.

אסטרו, למרות שזה אכן מאוד מאוד נדיר [רוסי עם

כל הצבריות מכל המוצאים שיש, אבל בעיקר עם יוצאות ארצות המזרח, הניגוד הגמור מהצד ההפוך], עדיין יש פה ושם כמה מקרים בודדים. אומנם מעט מאוד, אבל יש.. פשוט יש תחושה שאתה שולל קשרים כאלו לחלוטין, וטוען שהם לא קיימים כלל וכלל.

Astroo

New member
לא נכון, אני אישית מכיר 3 זוגות נשויים כאלה

ביניהם 2 בין רוסי למרוקאית ואחד בין רוסי לאשכנזיה. אבל 2 מהזוגות האלה כבר התגרשו.

למעלה