זהו נגמר

lidor500

New member
אממ

נו בטח גם לי הוא יענה אם אני ארשום לו "שלום ערן אני פצצה בת 25"

hakim

New member
אהבתי

לא את המבצעים את העובדה שאתם לא מבזבזים תורים וכסף (כיס) על הפעולות

pavel777

New member
ככה בקטנה

המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Mofraim #2541 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 4,668 אזרחים הצטרפו למורדים. 2006-10-02 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה thearmy #1086 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 4,764 אזרחים הצטרפו למורדים. 2006-10-02 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה thearmy #1086 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 4,755 אזרחים הצטרפו למורדים. 2006-10-01 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה thearmy #1086 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 4,803 אזרחים הצטרפו למורדים. וזה רק מאתמול...

111dolev111

New member
חחחחחחח איזה קטילההחחחחחחחחחחחחח

אני יחזור להיכנס לכאן יש אקשןןןןןןןן [

ye11ow hooligan

New member
../images/Emo12.gif

אתה לא אדום פה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (הודעה ראשונה ואחרונה שלי פה בערך חחחחח)

lidor500

New member
קנטור יא שמן

(זה קנטור כן? שלא יהיו לי פאדיחות כמו תמיד שאני שוכח שמות) מה שמזכיר לי, איך שהייתי קטן הלכתי סתם כזה ברחוב עם המשפחה שלי והלכתי לפני אבא שלי ופתאום לא יודע מה קרה התחלתי להתבלבל ופתאום אני רואה מישהו עם בדיוק אותה חולצה כמו של אבא שלי (למרות שהוא לא לבש אותה באותו זמן) ובאתי וחיבקתי אותו מאחור איזה פאדיחות חחחח.. (לא קשור למה שאמרתי אבל עדיין מצחיק
)

assaf1992

New member
חח ל קרה משהו יותר פאדיחות

ראיתי מאחורה מישהי שחשבתי שאני מכיר אז באתי כזה מאחוריה וכיסיתי לה תעיניים ונתתי לה לנחש מי אני אבל בסוף התברר שאני לא מכיר אותה והיא קראה לי סוטה חח

theor9

New member
תראה אלכס כל המריבה הזאת בגלל

המשפט:"זהו נגמר, מקווה שעל כולם עבר צום קל. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מאשים את אלכס סתתתתתתםםםםםםםםם אי אפשר להאשים אותך הכל בגלל ערן חחח שיצרת את המשחק אחרת לא היינו רבים על המשחק סתתתתתתם אי אפשר להאשים את ערן הכל בגלל הילדים אותכם כן אפשר להאשים חיחי. נ.ב שכתבתי ילדים אני תמיד מתכוון גם למבוגרים פשוט יש לי באג במוח חחחח -_- d('-')b =-= ויש עוד

למעלה