זהו נגמר

hen SEXY BABE

New member
אתה רגוע ונחמד ? פשש..

אתה מיתגרה בי יותר מידי
ואני מיתעצבנת מהר!!!!!!!!!!!!!!! אסף הוא מלךךךךךך מגיע לו כבודדדדדדד!
כשאני פה לא יורדים על אסף ברורררר?!:]
הריגול נעים.. נעים מאוד
נ.ב אולי אני יפרוש ממ.ע לגמרי ואסף יקבל את המדינה שלי או שדניאל או שאני יתן אותה תמורת כוח במ.צ אז עם אסף מקבל את המדינה ואתה רוצה לירות בי אני תמיד פה חחחחחחחחחחחחחחח

cohenman

New member
חחחח

מ.צ זה האמתי יותר התחום שלי :) אז אם את צריכה משהו שם אין לי בעיה אבל פה :) פה זה משהו אחר אסף הוא ילד טיפש, שבמקום להתקדם במשחק, מצא לו אויבים בלי הפסקה בגד , קילל , שיקר ואז כמובן .. הצטרף לברית שנפלה וכל מה שהיא עושה זה לשלוח מורדים אני לא חושב שMGH TUN היה כל כך משפיל כמו המלחמה הזאת :) וטוב שאסף יקבל את המדינה.. איתך אין לי בעיה בכלל עם כל AIS אפשר לומר אין לי בעיה, למרות שהם חיפשו את המלחמה הזאת הרבה זמן.. רק עם אסף .. שונא שקרנים ושונא בוגדים..וכמובן שונא מתלהבים :) כמובן הכל בגדר המשחק ותארגני כבר מסנגר (מרגלת1) ?

hen SEXY BABE

New member
חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח לא צריכה עזרה אבל זה כיף להרוויח כוח במ.ע עולם תמורת מ.צ לא?:] ת'אמת אני לא מכירה את הסיפור של אסף אז אין לי איך להגן על המלך שלי
ת'אמת חשבתי לעבור לטרור אבל לא יודעת לא רציתי ליבגוד בכל מי שאני מכירה
חחחח אני צריכה לפרמט את המחשב כדי שיהיה לי מסנג'ר
השבוע אני יעשה פירמוט.. תוסיף אותי [email protected] אני יתחבר ממחשב אחר מחר ונירא מי מעצבן אותי כל כך חחחחחחחחחחחחחחח
אני לא מרגלת ביכלל.. סתם היה לי משעמם איזה יום אז עשיתי מדינה והחלטתי שהיא תייהיה מדינת הריגול הרישמית שלי והתחלתי לעלות לה את הרמות ריגול.. והיום עם כבוד רב היא ברמה 46.. וואי מהדיבור איתך אתה גורם לי להיתחרט על המרגלים ששלחתי לך
זה קורה לי עם כולם
אני שולחת ומיתחרטת אחרי 10 דקות

cohenman

New member
חחחחח

זה בסדר , אני אעצבן אותך מחר:) בשביל שלא תתחרטי בשבילי זה באמת רק משחק, במלא אני פורש גם מהמשחק הזה ומגם מגינדיס בקרוב אפילו אני אביא לך את המדינה אם זה יעשה לך טוב אבל אסף באמת התנהג כמו זבל, שיקר בלי הפסקה לי אין מושג מה את מחפשת של AIS. כל הפורום ראה איך הם מתנהגים כמו בדיחה איך הם שוברים הסכמים, ואיך הם מנהלים את עצמם חבל , דווקא בטרור די נחמד.. טוב חפיף, צריך גם לוחם טוב בצד השני.. בינתיים יש שם רק את אנשי הדיבורים , דורון וכאלה שרק יודעים לקלל נ.ב - לדורון אני אפילו לא מתכוון להגיב, לא רואה טעם

hen SEXY BABE

New member
חחחחחחחחחח

חחחחחחח כיף לך.. אני לא מסוגלת ליפרוש:\ אני מכורה.. הורסים לי מדינה אני בוכה כמו משוגעת.. אני במצב רעעעעעעע
גם אני קצת שיקרתי פה ושם היבטחתי שאני לא ישלח מורדים ושלחתי.. ואני כמו דורון רק יודעת לקלל
אבל כשאני מתחילה לדבר עם מישהו אני מפסיקה לקלל והופכת לנחמדה חחחחחח.. נ.ב-אתה לא הולך לישון כבר?

cohenman

New member
צודקת צודקת

מחר יש לי ראיון עבודה + לימודים במכללה על הבוקר ואני מבזבז את הזמן פה נשתמע מחר , לילה טוב - נ.ב - תעזבי כבר את הבדיחה אממ ברית הזאת AIS..

111dolev111

New member
וואי וואי וואי מה קרה לAIS........

ווואי וואי וואי מה קרה למדינה האהובה שליייי....

lidor500

New member
סיפור אהבה מן הסרטים..

אני מבקש, פה זה לא פורום רומנטיקה, אבל נחמד לראות דברים כאלה מדי פעם
(בתקווה שיצא הסמיילי)..

assaf1992

New member
עידן יבן זונה

זהו יחרא מה אתה קורה לי טיפש למה מי אתה בכלל יילד בלי חיים אתה לא יודע שום דבר על מה שקרה אז מה אתה מזיין תשכל יהומו

cohenman

New member
יפה תינוקי

התחלנו עם הקללות חיכיתי לזה.. לראות כמה תצליח לשמור על רמה האמתי.. אני לא מבין איזה חינוך קיבלת בבית אם הייתי מקלל ככה ההורים שלי היו מתעצבנים עלי לאללה כנראה שחינוך זה לא הצד החזק שלך ועכשיו .. יאללה קלל

assaf1992

New member
עם הקללות אתה התחלת

כל הזמן אמרת כמה שאני שקרן טיפש בוגד וזבל רק לזיין תשכל לכלך העולם אתה יודע אם אתה לא ג'ינג"י לבקן שהולך עם אוווראל מטר 20 מה שאתה רוצה

lidor500

New member
אתה רואה אסף?

זה בדיוק מה שקרה לי, אני מגיב לתומי ואתה מוציא עלי את העצבים שלך.. אני מבקש ממך, יש 2 אפשרויות: א. או שתוציא את העצבים שלך על עידן (האפשרות היותר טובה לדעתי
) ב. שתרגע בכלל (האפשרות הכי טובה על דעת כולם). ואני מבקש, אל תראה בהודעה זאת בגדר ירידה עליך, אלא תשקול אותה ברצינות..

cohenman

New member
חחחחחחחח

אהבתי, חידוש בקללות אם אפשר לקרוא לזה קללות.. היה מפגש ברית בראשון לפני כמה חודשים יש שם תמונות שלי לא ג'נג'י לא לבקן מטר 85.. אווראל ?פה סיבכת אותי, מה זה .. אמרת "מה שאתה רוצה" עקב שטעית ,.. רק תתבגר זה מספיק ועוד משהו, נעשה לך תוכנית לילדים חסרי תרבות שהכנתי פעם עכשיו בתגובה להודעה, שתקלל אותי אסור לך לקלל קללות שיש בהם את האות 'ז' או 'ת' ואסור לך לחזור על אותה קללה פעמים בהצלחה

theor9

New member
דייייי עידן למה אתה ממשיך יווו

עכשיו זה אתה שמתחיל דיי אתם שניכם תלמדו לא לדבר אחד עם השני בקללות רק בנעימות ואל תדאגו זה יקרה בקרוב מאוד

cohenman

New member
חחח אני בחיים לא מקלל

זה לא הסגנון שלי אבל שמתי לעצמי מטרה תמיד להשתיק פוזיסטים ועברייני מקדלת וככה אני אמשיך:)

למעלה