זהו נגמר

lidor500

New member
מי תומר?

זה שהכינוי שלו זה 661994 משהו כזה? אז זה לא האיי סי שלו רק לידיעתך
אבל עזוב אני לא אספר מה זה אומר כי אולי הוא לא רוצה :/

hen SEXY BABE

New member
זאת השיטת לחימה שלנו..

כל אחד והשיטה שלו!!!! וגם אתם רק עם מורדים או שמתי שהוא אתם מתקיפים תקיפה עלובה!

hen SEXY BABE

New member
חחחחח זה לא פוזה מאמי../images/Emo6.gif

זה רק האמת! וגם אתם לא יותר טובים.. אתם שולחים מורדים והצעות באו"ם כדי להכפיל אותם מורדים והצעות באו"ם זה הדבר היחידי שאני רואה או שאתם עושים מיתקפה עלובה שלא מזיזה הרבה
הריגול יהיה מהנה אל תידאג

assaf1992

New member
פחדנים פחדנים

קיבלת בראש ואם אתה אומר שאתה לא צריך אזרחים אתה לא יודע לשחק איך אתה מגייס בדיוק? שתלמד לשחק דבר איתי יאפסס

cohenman

New member
או , התעוררת תינוקי?

חיכיתי לתגובה שלך , לראות כמה טמבל תהיה :) האמתי ציפיתי ליותר גרוע. וכנראה שאתה כנראה טיפש מדי בשביל להבין איך אני משחק דווקא הערכתי אותך מבחינת הידע במשחק :)

assaf1992

New member
כנס עידן

אתה לא מבין בכלל על מה אני מדבר אז אל תקרא לי טיפש באיזה זכות אתה תגיד שאני טמבל וטיפש? אמן לא תתקבל לרעיון עבודה ותשאר בלי אוכל חחח

cohenman

New member
התקבלתי

מצטער לבאס :) אני מבין טוב מאוד על מה אתה מדבר אבל החשיבה שלך צרה מדי , אתה עסוק בלקלל ולהעליב במקום לחשוב אבל בסדר, שתתבגר גם תלמד לחשוב מי יודע ? אולי גם תהיה שחקן יותר טוב, אני מניח שכן

111dolev111

New member
חחחחחחחחחח איזה חמוד הוא חחחחחחחחחח

"באיזה זכות אתה תגיד שאני טמבל וטיפש?" חחח תיראו מי אומר את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hen SEXY BABE

New member
רוצה ליראות את המילחמה שלנו?

אתה CohenLand #2098? וואלה יופי:] המבצע ל- תמוך במורדים במדינה CohenLand #2098 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,240 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006 זה היה לפני שבוע:\ החלטתי לעזוב אותך בשקט אבל כניראה שאתה דורש מורדים האא?!

werds

New member
באמת?

זה קצת מהמורדים שאני וחבר שלי עשינו לכם המבצע ל- תמוך במורדים במדינה IIB #1974 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,534 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה IIB #1974 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,378 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Mofraim #2541 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,384 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Yos #1050 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 5,836 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Yos #1050 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 5,895 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Mofraim #2541 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,190 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה IIB #1974 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,398 אזרחים הצטרפו למורדים. המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 5,856 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה r-israel #1140 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,881 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Hallowed #1004 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,080 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה r-israel #1140 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 4,108 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Mofraim #2541 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,006 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה r-israel #1140 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 4,149 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Mofraim #2541 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,466 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Yos #1050 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,001 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה Hallowed #1004 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,049 אזרחים הצטרפו למורדים. המבצע ל- תמוך במורדים במדינה r-israel #1140 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,986 אזרחים הצטרפו למורדים.

cohenman

New member
חחח זה נראה מעניין

יאללה , נעשה מחר מרתון מורדים דניאל תתחיל לקרוא לי לעשות מורדים במיוחד בIIB :)

assaf1992

New member
לך כבר אי אפשר לעשות מורדים

ככה זה שאין אזרחים ואין אדמה. באסההההההההה

hen SEXY BABE

New member
וואלה תיראה את שלי:]

המבצע ל- תמוך במורדים במדינה PUNK #2870 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 14,743 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה islammaroc #18756 2006-09-25 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה PUNK #2870 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 14,858 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה Jaykosland #4310 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה nati_land #1224 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 6,920 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה CohenLand #2098 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,240 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006 2006-09-26 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה priri #1925 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 9,239 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006 2006-09-26 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה transilvenia #1484 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 17,288 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006 2006-09-26 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה AZQUTUN #1344 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 12,228 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינהdarklaria #1006 2006-09-26 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה TheNextEmpire #2151 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,979 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה transilvenia #1484 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 19,703 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה Daniel #1000 2006-10-01 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה transilvenia #1484 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 20,128 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה Daniel #1000 2006-09-29 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה transilvenia #1484 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 19,809 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה cfdd #1040 2006-09-29 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה transilvenia #1484 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 19,586 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה cfdd #1040 2006-09-26 המבצע ל- תמוך במורדים במדינה gagal #1001 הסתיים בהצלחה! המרגל שלך הצליח להעביר את הכסף למורדים. סך הכל 3,719 אזרחים הצטרפו למורדים. הפללת את המדינה darklaria #1006

hen SEXY BABE

New member
המסנג'ר לא עובד לי..

תישלח לי הודעה פה במסרים.. ואתה יודע מה אני יעשה משהוא קיצוני עם אני ניכנסת למילחמה אני יסגור את המדינה שלי או שבעצם יותר טוב אני ייתן אותה למישהוא שאני אוהבת וישאר עם המדינת ריגול
החבר הזה שלך מתחיל לעלות לי על העצבים!

cohenman

New member
באסה

(חחח כיף להתגרות) נ.ב - אני בכללי איש מאוד נחמד ורגוע אבל אסף עולה לי על העצבים כל פעם מחדש חוץ מלהרוס ברית הוא לא עשה כלום ריגול נעים :)

למעלה