זהו נגמר

werds

New member
חן

חלאס עם הלוקש הזה שהמדינה הזאת שלך טוב? אם את רוצה אני יוכיח לך גם במסנ למה היא לא שלך לא נולדתי אתמול ולא עשו אותי באצבע אני לא רוצה לנהל פה שיחה על גבי הפורום תתחברי למסנג'ר

hen SEXY BABE

New member
היא שלי באמת!

תנהל פה שיחה.. המסנג'ר לא עובד לי

werds

New member
לא מתכוון לנהל פה שיחה

והיא לא שלך את סתם עושה מעצמך צחוק

hen SEXY BABE

New member
../images/Emo46.gif טווב נוו אני יבקש מבעל המדינה

את המדינה ואז היא תיהיה שלי ותחוסו עליה?

werds

New member
לא,היא תושמד.

ובעל המדינה זה דורון אתם פשוט עושים מעצמכם צחוק אם לא הבנתם את זה

hen SEXY BABE

New member
טווב אז..

דורון דבר איתי יש לי מדינה סודית להביא לך.. תבקש מתומר את המסנג'ר שלי ואני יביא לך את המדינה.. אני שונאת אי צדק:]

werds

New member
חן אל תתחילי איתי

שונאת אי צדק? אי צדק זה שיש לך כפולות ואת מאיימת איתם ולמרות שאני יודע את המספרים שלהם אני לא אומר כלום אני לא מציע לחמם יותר מדי את האווירה את לא צריכה להרגיש רובוקופ ו"להציל את המצב"

theor9

New member
דניאל מה זה משנה פשוט תראה את

השרשור הזה לערן והוא יראה שלילדה הזאת יש שתי מדינות ואוף אין שתי מדינות היא הודה כאן שזה המדינה שלה

hen SEXY BABE

New member
הא וו..

דניאל יודע על המיספרי מדינות שלי אז הוא לא צריך להיתאמץ אבל הוא לא ילשין כי הוא לא שטינקר

theor9

New member
פשוט אני כרגע נכנס ואני רואה כמה

את מקשקשת ולא רק את חלס עם הקשקושים שלכם אתם יכולים לעשות אותם בפורום שלכם כך הפורום שלכם יהיה מקושקש חח אז חלסיתו כמו שארגנטיני אומר

theor9

New member
איזה קשולה אפילו יותר ממני

לא אמרתי משקשקת חחחחח אמרתי מקשקשת הק לפני הש

lidor500

New member
פחחחחח

ערן לא נכנס לפה יותר מאשר לרשום על עדכונים מפגרים, ומגיב רק לשרשור של העדכונים.. ובנוגע למיל- בהצלחה אבל אם הוא יצליח את המערכת סינון של המיל של ערן שההגדרות שלה אומרות "סנן כל אדם מגינדיס", אז אתה בטח לא תצליח לצאת מהג'אנק מיל שלו..

lidor500

New member
חחח אסף

סתכל אתה רואה אנחנו יכולים להיות משהו משהו ביחד אותו ראש: בדיוק אותה דקת שליחה, אותו אדם שלו מגיבים, ובדיוק אותו נוסח של הודעה.. דרך אגב חן מאמי שלא תסיקי מסקנות קיצוניות מדי הכל בהומור..

assaf1992

New member
אל תקרא לה מאמי.. היא לא אוהבת

היא לא אוהבת את זה.. נכון חן? דברי איתי מאמי..

למעלה