"ותודה לפורום...!"

inbarIL

New member
../images/Emo2.gif

תגידי, יש סיכוי שאת עדי אמון ממודיעין, שפעם גרת ברעות ואז עברת...ואת בכיתה ט'?

matanky1

New member
וואו, נשמע שהיה ממש ממש כיף,

ומרגש כמו שרק עברי יודע.
יאללה יום שישי, בוא כבר

Angelital

New member
מה זה הגועל נפש הזה???????????

זה לא הכי בסדר שיש!! אני שילמתי כרטיס באתי להופעה, והתאכזבתי.. אני רוצה ללתלונן לרוני ועברי מדפי הפורום.. מה זה צריך להיות????????? רק שעתיים הופעה????? רק שעתיים???. אי אפשר יממה?? 24 שעות של שיכרון חושים מטורף שאני לא יכולה להסביר לחברות שלא היו בהופעה.. מה יש.. אולי פסטיבל 3 ימים?? ב.. ב.. קזחסטן מבחינתי!! אני אסע לשם!! הכל.. רק לחיות שוב את העיבודים האלה.. את הטירוף הזה שאי אפשר להסביר, רציתי לבכות, רציתי לצחוק, רציתי לחבק את עברי, יותר מכל רציתי לחבק את הקהל.. מדהימים.. היה כ"כ כ"כ כ"כ כיף!! ורק שעתיים?? אתם לא חושבים שזו חוצפה??
בכל מקרה, בנימה קצת יותר רצינית.. הייתי במלא הופעות של עברי.. מלא, אני הולכת להופעות כבר 6 ומשהו שנים.. רק אלוהים (וחשבון הבנק שלי) יודע כמה הופעות הייתי.. אתמול הייתה אחת הטובות, לא הטובה המכולן כי שום הופעה לא תחליף את ההופעות יאכט פאב באילת המתוקות והאהובות שלי.. כ"כ קרוב ונוגע, לשבת עם עברי בזמן הבאלנס וללמד אותו ואת רייכל, 2 פלגמנטים.. איך לעזאזאל שרים את "יותר מדי הרבה"!!!! אז כן אף הופעה לא תחליף את זה, אבל אתמול היה קרוב, היה מדהים.. הביצועים היו מקסימים, השיר ששרת לה - השיר האהוב עליי כ"כ שוב עשה את שלו.. בכיתי. ישבתי ביציע, שורה שנייה באמצע, מול עברי.. אבל רחוק, הסתכלתי עליו ופעם ראשונה שזה קרה, חשבתי על כל ההופעות האחרות, הקטנות היותר.. ההתחלה שעברי היה כ"כ קרוב.. וכאילו הייתי גאה בו, לאן הוא הגיע איזה תותח הוא, ולמה לעזאזאל ההופעה נגמרה אחרי 10 דקות (סדר שעתיים.. אבל ככה זה הרגיש.. ). ואז פתאום עלו לי כל ההודעות שלכם בפורום,על איך עברי נוגע ועוזר להתמודד לכל אחד ואחד עם התחושות שלו, המחשבות שלו.. ואיך עברי בשבילי.. אבל כבר חפרתי עד כה למה להמשיך..אולי נפתח שרשור.. היה לי מדהים. תודה עברי על הפינה שלך בחיים שלי.

מורביט

New member
לרגע חשבתי שאת רצינית.../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

כל כך שמחה שנהנתם, כולם! בהופעה הבאה בתקווה שתהיה, אני שם!

למעלה