"ותודה לפורום...!"

tohar6

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifוווווו-אאאאא-וווווו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה להגיד ואיך להתחיל.. בחיים שלא לא נהנתי ככההההההה.. הייה פשוט מושלם, הכל הייה מושלם... אם זה הזר פרחים שהבאתי לו וכולו הייה נבוח לקבל.. או הידיים שהוא הושיט לנו בהדרנים או ה2 הדרנים שהיווו, המבטים והחיוכים עם ג'נגו
, בסופ מהפלייליסט המושלם והחתום
שלי התמונות המדהימותתתתתתתתת
אני לא בבית כרגע אני חוזרת במוצ"ש אבל ישר אני אעלה תתמונה שלי עם עברי
ועם ג'נגו
ועם יונתן
ועם מייקקקקק הכ"כ חמודדדד.. בסופ ההופעה ראיתי את דליה יוצאת מהמאחורי הקלעים
עם הזר פרחים שלי והיא אמרה שהיא לקוחת אותם לבית
ואמרה שעברי קרא את המכתס שכתבתי לו וצירפתי לפרחים.. וששאלתי את עברי אם הוא קרא תמכתב שלי שהייה מצורפ לפרחים הוא אמר לי בטחחחח טוהר.. התרגשתי בטירופפפפפפפ..!!
והכי חשוב עברי מחייך בתמונה שלנו... נגעתי לו כזה בלחיים ואמרתי לו שיחייך כי בתמונה הקודמת שלנו הוא לא מחייך, חחח כולו צחק ודפק חיוךךך למצלמה...
בקיצור הייה מושלםםםם.. ומלא מלא תמונות מהשורה הראשונה באיכות הכי טובה שיש, וסרטונים והכל... אני אעלה תמונות בערב.. בינתיים ליאורייי אופק שירלי אני אוהבת אתכן הייה מדהים.. שחר הייה כ"כ כיפ לראות אותך..
נטע, הגר
ולא זוכרת את מי עוד ראיתי
חחח

tohar6

New member
אהה והפלייליסט הכ"כ מושלם..../images/Emo70.gif

להבין את המים ביום שמש יפה החברים הישנים שלי הכוס הכחולה כבשים ואולי מתחמם לאונרדו על קו המים כשאתה לבד זה לא אותו דבר השיר ששרת לה
ניסים מטייל אוסטרלי מלטפ ומשקר זכיתי לאהוב תמיד אהבה כנפיים מרי לנצח ועוד ועוד ועוד ועוד..... ואיזה חמוד מייק, חח אני חייבת לספר.. אופק אמרה למייק באנגלית שימסור לעברי שהיא אוהבת אותו מלא מלא מלא מלא אז הוא אמר לה כזה בשיר הרצינות והדאגה ( באנגלית כמובן ) את יודעת שעברי גיי? חחחחחחחחחחחחח אמרנו בארור... וזה פשוט הייה מצחיק, הוא ממש דאג לרגע.. חח

danieltr

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אוףףף איך בא לי שובבב את לא יודעת

למעלה