"ותודה לפורום...!"

tohar6

New member
ואני אגיב בכללי..../images/Emo13.gif

תודה רבה לכולכםםםםםםם..!! באמת אחת התמונות המדהימות, חח כל הפאקציות שבי אכן יצאה גם כן.. ובאמת התרגשתי בצורה מטורפתתת...

../images/Emo126.gif אין לי הרבה מה להגיד

חוץ מזה שהיה מדהים, בטירוף! הפלייליסט מעולה! השיר ששרת לה היה מרגש כלכך! בזכיתי לאהוב עצמתי עיניים, וגם בשיר ששרת לה, וגם בעוד כמה שירים קצביים, שפשוט נתתי למוזיקה ולקול של עברי לחדור לתוכי. היה פשוט מדהים. בסוף הלכתי אליו לאחורי הקלעים, הודיתי לו,רציתי להגיד לו הרבה דברים אבל לא יצאו לי מילים. היה כיף. אפילו שהייתי לבד. הייתה את הסדרנית לדבר איתה
ו- פגשתי את טוהר, ליאור, עפרי ושחר
כלכך מתאים לי להיות בעוד הופעה עכשיו

האגוש

New member
רגע, אפשר לשאול משהו? ../images/Emo3.gif

מישהי הראתה לי את הפלייליסט שהיה כתוב עליו "ותודה לפורום"..מתי הספקתם לבקש ממנו לחתום?
הייתי איתכן, זה היה 2 דקות אחרי שנגמרה ההופעה
או שזה היה ככה?
כבר התבלבלתי לגמרי....

הפלייליסט של אופק..

אם אני לא טועה אופק לקחה את הפלייליסט של אופק ורק על שלה היה כתוב "תודה מיוחדת לפורום " בטוש שחור גדול ממוסגר, חח כולנו בהתרגשות שהוא כתב את זה, לי ולטוהר רותם הביאה את הפלייליסט של גלעד ועדי ואז שעברי יצא ביקשנו ממנו שיחתום עליו [דרך אגב לא הגבתי לכל השירשור כי לא רציתי להרוס את החוויה המדהימה שחוויתי במילים מיותרות ]

bibi23

New member
חחח זאת אני!!!!

כן יש לי את הפלייליסט הזה.. לפני ההופעה רותם עלתה לבמה ושמה לפלייליסט של עברי את ה"תודה לפורום" ומיסגרה את זה.. חחח אני פשוט רצתי ולקחתי..איזה כיףףף

האגוש

New member
הווו, איזה מגניב ../images/Emo9.gif

אז זה ממש חמוד..חשבתי שביקשתן ממנו לחתום, אבל כבר היה כתוב שם כי אנחנו תמיד לוקחים פלייליסטים
זה אחד הדברים הכי חמודים ששמעתי עליהם...

האגוש

New member
טוב, זה היה חתיכת שרשור הופעה ../images/Emo3.gif

ההופעה הזאת הייתה אחת הטובות, אז אני מרגישה צורך לטגלן את השרשור הזה. וזה מה שאני עושה. :) עכשיו אתם חלק מהיסטוריית הפורום, ברכותיי
.

danieltr

New member
פששש... שרשור שלי בטאגליינס ../images/Emo3.gif

הופעה אחת הטובות - ללא ספק...

tohar6

New member
../images/Emo45.gifחופשי זה מגניבבב../images/Emo13.gif

ובהחלט ההופעה הכ"כ מדהימהההה הזאת.. מצדיקה את זה..

למעלה