"ותודה לפורום...!"

danieltr

New member
"ותודה לפורום...!" ../images/Emo23.gif

עכשיו חזרתי מההופעה בגשר, היה כל כך מושלם...
קשה לתאר במילים את ההופעה הזאת... כל האנרגיה הזאת [הסולו הזה ב"כשאתה לבד", פשוט: וואו! אחד גדול] כל השירים, הכל מועבר בצורה הכי טובה שיש, מדהים. בסוף כולם יצאו אלינו והצטלמתי עם עברי
לא הרבתי במילים, קשה לתאר צריך פשוט להיות שם. ו... איזה חמוד שהוא הודה לנו, לפורום
אז... עצמתם עניים ב"זכיתי לאהוב" ?

הדבר הכי מדהים שהיה לי בעולם.

אני לא יכולה לפרט, אבל... פשוט וואו ממש גדול. היה מדהים, הכל. אוף. עכשיו אני אהייה בדאון חודשיים.

sharwan

New member
ניחוש-

אחרי שממש ממש ממש כיף לך, אתה מרגיש שאין לך יותר לאן לעלות. אז חייבים לרדת.. בגלל זה הדאון אחרי ההופעות של עברי.
ניחשתי נכון?

danieltr

New member
אבל לא צריך להסכל על זה ככה...

צריך להסתכל על כמה כיף היה לך, לגרום לזה למלא אותך, עד להופעה הבאה :)

sharwan

New member
זה היה רק הניחוש שלי,

אני אישית אחרי הופעה מרגישה על סמים הכי מאושרת בעולםם...

l Mazush l

New member
../images/Emo45.gif וואי ממש ככה.

לא שאני יודעת איך מרגישים על סמים
אבל אני הכי שמחה שיש, עם החיוכיים הענקיים האלה שלא יורדים מהפנים כמה שעות. והתלהבות. אויי כמה שאני צריכה הופעה

danieltr

New member
../images/Emo45.gif כמוני בול... זה רק עושה לי מאושרת חחח

במיוחד אם אני פוגשת [חחח אוי פוגשת, מי ישמע יוצאת איתו לדייט, כולה מצטלמת איתו והוא חותם לי P:] אותו אח"כ... חחחח כל היום אח"כ אני עם חיוך דבילי על הפנים ...

danieltr

New member
התמונה היחידה שהמצלמה שלי הספיקה לצלם...

לפני שהבטריות שלי החליטו למות...
[[וגם צילמתי 2 ווידאו... אחד של ניסים [השני] והשני של מרי לנצח]] אני אעלה אותם ליוטיוב כבר מחר

danieltr

New member
בעע דווקא לא ../images/Emo122.gif

התחלתי בערך מ"הו איזה עניים יפות אתה באת לבד".. אבל יש לי את כל הקטע הזה שהם עשו את המוזיקה מהירה כזאת... ואז כזה בסוף עברי סיים כזה שהוא מרים את היד.. זה היה ממש יפה..

אוף ../images/Emo10.gif

אם למישהו יש את ההקדמה, ובכלל הקלטות של השירים [ובעיקר של החלקים של הדיבור, כמו בלבד
] אז שיגיד וישלח לי, כי אני צריכה את זה כמו לא יודעת מה.

יש לי חלק מהדיבורים לפני מרי לנצח

+חלק קטן מהשיר...עד שכולם קמו אז הפסקתי ת'צילום כי לא ראיתי כלום.><

מוסיפה,וכן יש לי עוד וידאו..

את: "ואולי" "מתחמם" "לאונרדו" "זכיתי לאוהב"-למרות שלא רואו כלום הייתי חייבת..
"זה תמיד אהבה" "יותר טוב כלום מכמעט" את מה שאמרתי קודם הדיבורים+קטע קטן מ"מרי לנצח" ואת "ניסים"-הדרן

O f r i s h

New member
מושלםמושלםמושלם../images/Emo99.gif

היה באמת מדהים!:] וכן.. דאוןX: המ, אני שונאת את הפאלפון הזה!;[ דווקא בתודה לפורום וזה הוא החליט שהוא מפסיק להקליט
נו טוב>< בכל מקרה, היה באמת מדהים. וזכיתי לאהוב, כמו שאפעם לא התרגשתי ככה. קשה להסביר. פשוט, ואוו אחד ענקי. שחר, ענבר, תמרה וגיא
ארג. תעשו לי משהוD: ~נראהלי שזה הזמן ללכת
~

למעלה