"ותודה לפורום...!"

NoAmOoOsH

New member
יעוווו../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif

עשיתם לי חשק אש מגיל שש. באמת, טירוףXDDD ושמחה שנהנתםם:] ועא@#$ הבאה במחיר אנושי אני שםP:

happy apple

New member
יו שמחה שנהנתם ואיזה חמוד שאמר תודה לפורום

זה כזה מבאס שלא יכלתי לבוא חשבתי לבוא לבד אבל עדיין כי זה באסה שיש לי חברים שלא הכי אוהבים את עברי ולא יהיו מוכנים לשלם סכום כזה להופעה שלו

amitshilo

New member
אררר...כל אחד שכותב פה על ההופעה

עושה לי חשק בטירוף לירושלים. זה נורא... אני קצת מתלבטת אם לקחת מצלמה או לא כי אני נורא רוצה להתרכז בהופעה... מישהו אחר שבא לירושלים מתכוון לצלם? כייף שנהנתם!

Tamar38

New member
יאאו.

נשמע שהיה הכי מדהים בעולם, שמחה שנהנתם!!
וחבל שלא יצא לי לבוא.
פעם הבאה [ שכנראה לא תיהיה] אני שם.

ההופעה הכי מזעזעת ומדהימה שהייתה לי.

פאק איזו הופעה.. איזה ביצועים. הביצועים האלה שתוקעים לך סכינים בלב. כל כך שונים מהמקור והרבה הרבה יותר מרגשים. היה מדהים והיה קשה. החזיר אותי אחורה בכמה שנים... [לעצום עניים בזכיתי לאהוב היה... ואוו.] תמרה.

Tamar38

New member
../images/Emo7.gif

אוקי הודעה שנייה שלי בשרשור הזה, אבל הייתי חייבת. קיבלתי את ההקלטה של ההופעה [ שהייתה ביום חמישי אבל אני מניחה שעברי דיבר אותם דברים] וקראתי את כל הדברים המרגשים שאמרתם ועל זכיתי לאהוב, לעצום עיניים וזה אז פתחתי את זכיתי לאהוב של ההופעה, שמעתי מה שעברי אמר ועצמתי עיניים. אני יודעת שזה הכי לא מרגיש בהופעה שבעולם, לשבת מול המחשב ולשמוע את זכיתי אבל וואו. פשוט התחלתי לבכות, תוך כדי שעצמתי עיניים. אני בטוחה שאם הייתי בהופעה ההתרגשות והעוצמה היו פי מליון יותר חזקים. בחיים שלי לא חשבתי שהשיר הזה גם יכול לדבר אלי, ולכל אחד ממכם ולא רק לעברי עצמו, כי הרי הוא זה שכתב אותו. ככ הייתי רוצה להיות בהופעה הזאת עכשיו, כנראה שאני אסתפק בלשמוע תהופעה שוב ושוב מהמחשב.

danieltr

New member
כן... לעצום עניים בזכיתי לאהוב היה חזק....

אבל היי- אני בטוחה שיהיו עוד הופעות כאלו ! :)

happy apple

New member
אוי גם אני ככה מההקלטה מיום חמישי

פשוט יו אוף אני רציתי להיות שם כול כך ...

happy apple

New member
חחחח למה כולם מבקשים ממני

זה אחד גב תופס ממ שאל מי רוצה הקלטה אז שלחתי לו מסר ושלח לי ואני שלחתי לעוד 5 אנשים במסר חח אני לא יודעת אן מותר בפורום לשלוח קישור להורדה אז אני אשלח לך במסרים

למעלה