ועכשיו - עוד כותרות

Orenseg

New member
זה לא משנה

אם הרעיון של נאש אז הוא זה שהיה אמור להריץ את הסדרה בפועל. אולי הוא בכל מקרה היה מציע לשאק לככב (גם כדי שאחת הרשתות הגדולות תשקיע בסדרה ותשדר אותה). נאש כבר הקים חברת הפקות וכנראה שהתוכנית ששאק (כביכול) גנב היתה אמורה להיות אחד הפרוייקטים הראשונים שלה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מסכים איתך שזה לא תקין בכלל

הבעיה בדברים כאלה היא שאין דרך להוכיח את זה וכך יוצא ששאק נהנה מהספק.

IvgenyIAS

New member
אגב נאש

אני לא יודע אם כבר פורסם פה אבל באתר של ביל סימונס יש ראיון מעולה עם סטיב נאש. ניתן לשמוע את הפודקאסט כאן.

Or Amit

New member
בין פלילים לנבחרות

ארוסתו של דירק נוביצקי נשפטה ל-5 שנים בכלא אחרי שעברה על סעיפי התנאי שלה במשפט שחל לפני 12 שנה
מייקל ביזלי הוכנס לגמילה, לפי דיווחים. אחרי הצילום עם שקית הגראס וההודעות הסמי-אובדניות שהשאיר בטוויטר שלו, ביזלי נכנס לגמילה.
סאשה וויאצ'יץ' שוחרר מהנבחרת הסלובנית
ולעומת זאת הרפובליקה הדומיניקנית (יש מקום כזה!) מציגה חתיכת נבחרת עם אל הורפורד, צ'ארלי וי ופרנסיסקו גארסיה.

Or Amit

New member
ומשהו שאולי גם תהיה לו משמעות

הקליפרס שיחררו את מארק מאדסן שהגיע בטרייד ממיני. הדיבורים הם שהקליפרס מפנים מקום בהרכב לסשנס.

rapgamer4ever

New member
לא בטוח שהעניין של ביזלי חסר משמעות

ואני מדבר כמובן על הדכאון שהוא מצוי בו. המרחק עוד גדול אבל יש דמיון מהבחינה הזאת בין ביזלי לשחקנים אחרים מאוד מוכשרים שהבעיות המנטליות מנעו מהם לממש את עצמם, לדוגמה טימאק או אדי גריפין (סיפור בפני עצמו). אני לא מצליח לחשוב על סיבה "טובה" שביזלי יהיה בגללה בדכאון, כך שיכול להיות שמדובר ביותר ממשבר נקודתי. אני בטוח לדוגמה שהערך שלו בשוק ירד דרסטית בימים האחרונים.

carmelo

New member
טימאק נכנס לדיכאון מסיבות משפחתיות

ואולי גם מהפציעות שטרדו אותו אז, פלוס קללת הסיבוב הראשון... גריפין מעולם לא הצליח להשתלב כמו שצריך בליגה, היה מת לעונת רוקי כמו של ביזלי. גם היו לו בעיות אלכוהוליזם, שזה הרבה יותר חמור מעישון מריחואנה. יכול להיות שהדיכאון של ביזלי נובע מחוסר איזון הורמונלי במוח, אין דבר כזה סיבה "טובה" לדיכאון. לא מדובר פה בשימוש היומיומי במילה דיכאון, מהסוג שכולנו נקלעים אליו מפעם לפעם... זה שהוא אובחן כבר עתה ונמצא בטיפול, זה סימן מעודד ואולי האפקט החיובי יגיע כבר בעונה הקרובה.

rapgamer4ever

New member
מה הפואנטה?

ידוע שביזלי, טימאק וגריפין הם שלושה אנשים שונים. המשותף הוא שהבעיות המנטליות דפקו את הקריירה לשני האחרונים, וכרגע ביזלי מתנהג בצורה שלפחות כלפי חוץ חמורה לא פחות ואפילו יותר (ולמריחואנה אני לא מתייחס). לא סתם השתמשתי במרכאות כשאמרתי "טובה", חשבתי שהכוונה הייתה ברורה. כוונה לסיבה שאפשר להבין אותה, כמו מוות של קרוב, פרידה או כשלון מקצועי מהדהד. לפי מה שידוע לנו בינתיים לביזלי אין קשר לזה, כך שמקור הבעיה הוא אישיותי יותר מנסיבתי (בדומה לטימאק וגריפין).

carmelo

New member
הפואנטה היא לבאר את ההקבלה המוטעית שעשית

ואל תיכנס לסמנטיקה מטופשת. ביזלי, טימאק וגריפין יכולים להיות שלושה אנשים שונים שסובלים בדיוק מאותה בעיה, אבל גם זה לא המצב. לא חושב שניתן לומר שהבעיות המנטליות דפקו לטימאק את הקריירה, אלא הבריאות. אף בעיה מנטלית לא מנעה ממנו להיות בין הסופרסטארים הבולטים בליגה ומלך הסלים בעונת 2004 אם אני זוכר נכון, שכמעט הדיח את דטרויט המדורגת ראשונה עם הסגל העלוב שהיה לו באורלנדו, בעונת 2003. האמת שלגבי גריפין אני פחות זוכר דיבורים על בעיות מנטליות שצצו במהלך הקריירה שלו. די בטוח שזה לא קרה בשלב כה מוקדם שלה. ההבדל הגדול הוא שאצל ביזלי זה צץ כבר עכשיו, למרות עונת רוקי לא רעה בכלל. אצל גריפין, בהחלט יתכן שהדיכאון נבע מהכישלון בליגה. ושוב, כשאתה מדבר על סיבה טובה לדיכאון, בין אם במרכאות או לא, אתה מתכוון לכל מיני גורמים נסיבתיים שיכולים לגרום לדיכאון זמיני אבל לא קליני כפי שהמצב עשוי להיות עם ביזלי. אצל טימאק, סביר מאוד שהדיכאון נבע מהטרגדיה המשפחתית, אצל גריפין קשה יותר לדעת כמה זמן הוא סבל מהמצב הזה, בגלל שרק הסיום הטראגי שלו גרם לבחון אותו מחדש.

rapgamer4ever

New member
הקבלה לא תופסת, תקרא אותי

אמרתי "המרחק עוד גדול". אין מה לבאר, ברור לגמרי שאם המרחק גדול הם לא במצב זהה שנגרם מסיבות זהות. בקפיצה לנושא הבא- לדעתי הבעיה מספר 1 של טימאק בקריירה היא הראש שלו. מאז 2004 עבר הרבה זמן והרבה זמן שהיה בריא לחלוטין, בו לא הצליח לממש את הכשרון שלו. גריפין היה אלכוהוליסט במהלך הקריירה שלו. הסיום הטראגי של גריפין היה שנים אחרי ההתמכרות לאלכוהול, ואני באמת לא יודע כמה הבעיות המשפחתיות של טימאק גרמו לו לשקול פרישה לאחר כמה שנים. באמת לא יודע. אני גם ממש לא יודע איפה עובר הקו בין דכאון זמני וקליני, בטח שלא יודע לאבחן. לא נראה לי שמישהו כרגע יודע מה המצב המדויק של ביזלי. הנקודה שרציתי להעביר היא שלא צריך להקל ראש בבעיות של ביזלי, כי לטימאק וגריפין גם היו בעיות מנטליות שדפקו אותם חזק. אם הפואנטה שלך הייתה להדגיש שהמצב של השלושה שונה, אני פשוט חושב שזה היה מודגש וברור מלכתחילה.

עידו17

New member
כמה מילים על גריפין

גריפין היה בטיפול פסיכיאטרי עוד בימיו בסיטון הול בשל התקפי אלימות וחרדה, ואחת הסיבות שהלך לדראפט אחרי שנה אחת היתה אי עמידה בכמעט כל הדרישות האקדמאיות. הוא נחשב להד-קייס עוד בטרם נבחר בדראפט, ובילה את כל העונה השלישית במכוני גמילה מכמעט כל התמכרות - אלימות, אלכוהול, סמים ומה לא, וזה קרה דווקא אחרי שתי עונות טובות, שאחריהן החלה הקריסה. כמובן שאצל הילדים האלה שלא עברו בחייהם שום דבר שהכין אותם לחיים הבוגרים, במקרים רבים דווקא ההצלחה, הכסף והציפיות קשים לא פחות מאשר כשלונות. לגבי ביזלי, ברור שלא ידוע ממש מה קרה ואף אחד מאיתנו לא פסיכולוג, אבל הבעיות שלו מוכרות וידועות, ונראה לי שמדובר פשוט במקרה של ילד מגודל וחסר משמעת עצמית, שמצא את עצמו בחברת האנשים הלא נכונים בגיל צעיר מדי. אין לנו שום אינדיקציה על איזושהי נטייה או הפרעה נפשית, וההשוואה לאדי גריפין לא רלוונטית בשלב זה.

Orenseg

New member
ריקי בבארסה לשש עונות עם בייאאוט סביר ב2011

Ricky Rubio, the 5th pick of the Minnesota Timberwolves in this year's draft, has agreed to terms on a contract with Regal Barcelona. The Spanish team will pay a buyout of 3.7 million Euros, approximately $5.3 million, to Rubio's previous team, Joventut. Rubio will sign a six-year agreement that contains an affordable buyout in 2011.​

Orenseg

New member
אה, כמעט שכחתי

בבארסה ריקי ישתף פעולה עם פראן ואסקז, 11# ב2005 (על ידי המג'יק) שהחליט לחתום על חוזה ארוך טווח בקבוצה הקטאלונית ועוד לא שיחק שניית NBA.

IvgenyIAS

New member
סיכוי טוב שואסקז גם לא ישחק ב-NBA

כשנבחר הוא היה פוטנציאל טוב אבל היום אחרי 4 שנים הוא פשוט יניב גרין עם עוד 4 ס"מ.

Orenseg

New member
אז איך אתה משווה בכלל ליניב גרין?

ואסקז הרבה יותר טוב מגרין בכל אספקט של המשחק, וכשנבחר בדראפט הוא לא היה 'מיסטר אפסייד' (בן 22 אחרי ארבע עונות בקבוצות הבוגרים).

IvgenyIAS

New member
מה כל האספקטים?

הוא ריבאונדר טוב, חוסם די טוב ושומר טוב. מדי פעם הוא קולע מחצי מרחק או עושה פוסט אפ עם זריקת וו משונה אבל רוב הזמן אלו סלים קלים שיוצרו עבורו, מזכיר מישהו? סקאריולו אפילו העדיף לקחת לנבחרת את גיז'רמו רוביו במקומו וזה עוד אחרי שגאסול הבכור נפצע. בחיי שאני לא זוכר שראיתי ממנו משהו הרבה יותר מיוחד ממה שגרין הראה בנבחרת לאורך השנים, בפרט באליפות אירופה האחרונה. תן לגרין עוד 4-5 ס"מ, קצת יותר בטחון עצמי (כמו בנבחרת) ויותר הייפ ותקבל שחקן דומה לואסקז.

למעלה