ועכשיו - עוד כותרות

rapgamer4ever

New member
ומה בדיוק יעיד על כך?

הנתון הכי רלבנטי בינתיים הוא שיא עונתי של 3.5 אסיסטים למשחק (שאפילו עוד פחות מרשימים בהתחשב שהגיעו עם 2.3 איבודים). הבחור הזה לא יכול לקחת על הכתפיים את נטל הובלת הכדור בלי עזרה. הוא לא יכול לשמש כרכז טהור. אנתוני ג'ונסון הזקן לעומתו עוד בשנה שעברה מסר 4.8 אסיסטים במדי אטלנטה, ויחד עם זה איבד הרבה פחות (1.2 איבודים). אפילו ממרומי גילו הוא עדיף על פני מורי בתור מוביל כדור.

carmelo

New member
הובלת כדור קשורה לאיבודים

אבל לא לאסיסטים. להוביל כדור זה פשוטו כלשונו, להוביל את הכדור במעלה המגרש בלי לאבד אותו. אח"כ כבר מתחילה התקפה מסודרת, ובדר"כ המסירה הראשונה של המוביל כדור לא תוביל לסל ואסיסט... פליפ מוביל כדור טוב, ואפילו יכול לתפקד כרכז-סקורר.

rapgamer4ever

New member
מעשית זה מאוד לא מדויק

כמעט כל גארד בליגה (וגם הרבה פורוורדים) יכול לעבור עם הכדור את החצי, זה לא הופך אותו למוביל כדור אמיתי, כזה שאתה מחפש ממנו הרבה יותר, ובראש קבלת החלטות טובה.

carmelo

New member
קבלת החלטות טובה זו כבר דרישה מרכז

אני לא מדבר רק על לעבור כדור עם החצי, זה גם לחלוק בהובלת הכדור בהתקפה מסודרת, וכו'. ריפ המילטון, מייקל רד, איגודאלה, ג'יי-ריץ', קווין מרטין, אלו כמה דוגמאות לגארדים בולטים שלא מצטיינים בתחום (בעצם, בגלל זה איגודאלה הוא יותר סמול מ2). יש רכז, יש פליימייקר, יש מוביל כדור. אין צורך שההגדרות יחפפו יותר מדי.

Orenseg

New member
3? אה?

קומבו גארד אם אתה מתעקש. בעצדה 3 אתה לא אמור למצוא אותו.

עידו17

New member
איפה תמצא אותו זה תלוי במאץ'-אפ

בגובה 1.93, כל שחקן בNBA יהיה מוכרח לשחק בעמדות הגארד, אבל מאריי הוא שחקן יוצא דופן. הוא סקורר אנוכי עם יד גרועה מבחוץ, בלי יכולת להוביל כדור ואיטי מכדי לשמור על גארדים באחד-על-אחד. מצד שני, הוא חזק פיזית ומשיג את רוב הנקודות בחדירות, פוסט-אפ על גארדים קטנים (גם כאלה שגבוהים יותר ממנו, אגב) וסחיטת עבירות. למעשה הוא חסר כל תכונה של גארד טבעי והסיבה היחידה שהוא משחק שם היא הגובה שלו. כך או כך, מאריי הוא לא רכז וגם כשנאלץ לשחק שם בעונה האחרונה, מאילוצי הרוסטר הקצר של ההוקס, היה זה ג'ו ג'ונסון שבעצם תיפקד שפליימייקר.

Orenseg

New member
אייברסון בבובקאטס?

דיווחים לא רשמיים שולחים את אייברסון לשארלוט וללארי בראון. שום מקור אמין ומבוסס כרגע.

Orenseg

New member
פופס מנסה-בונסו ברוקטס

החתמה אדירה עבורם, שחקן שאני מאוד אוהב מקבל סוף סוף את הדקות להוכיח את עצמו. חבל שהוא לא בסאנס...

OrEl74

Well-known member
מנהל
פצצות של החתמה

שחקן התקפה מוגבל למדי אבל ריבאונדר וחוסם בחסד. בחודש הבא נוכל לראות אותו מפרק את הנבחרת שלנו באליפות אירופה.

Orenseg

New member
סביר להניח שלא נראה אותו

נבחרת ישראל לא תפגוש את מנסה בונסו בשני הבתים הראשונים לפחות (זה אפשרי רק משלבי הנוקאאוט), כי אנחנו בבית A (יוון, קרואטיה, מקדוניה) ובריטניה בבית C (ספרד, סרביה, סלובניה).

Orenseg

New member
דאנטה קאמינגהאם בבלייזרס על חוזה רב שנתי

נבחר 33# בדראפט האחרון וקיבל חוזה בן יותר משנתיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
האם שאק גנב את הרעיון לתוכנית שלו מנאש?

השמועות אומרות שהרעיון לתוכנית החדשה של שאק (אגב אורן, הקישור לא עבד) היה בכלל של סטיב נאש ושאק פשוט סיפח את הרעיון לעצמו. שאק טוען שהרעיון של נאש היה אחר ואמנם זה די דומה אבל בכל זאת שונה והוסיף ש-"Everyone in America has similar ideas" בקיצור, נראה לי ששאק יצא קצת אידיוט בעניין הזה.

Orenseg

New member
מדהים כמה בזול הוא יצא מזה

סיפור מגעיל. הוריד לי את החשק לצפות בסדרה הזו (גם ככה כמעט נרדמתי באמצע הפרק הראשון. אני ופוטבול...).

OrEl74

Well-known member
מנהל
סביר להניח ששאק יצא פה מאוד מלוכלך

אבל עם יד על הלב, נראה לי שעם שאק זה הרבה יותר אטרקטיבי מאשר עם נאש למרות שנאש טיפוס מאוד מצחיק ומשעשע. אם לשפוט לפי התוכנית הראשונה (תודה אורן) התוכנית הזאת הולכת להיות ממש נחמדה. ואם שאק יתאמן לקראת העונה החדשה בקליבלנד כמו שהוא מתאמן בתוכנית הזאת, הליגה בצרות

למעלה