ועכשיו - עוד כותרות

Or Amit

New member
ג'יי וויל במג'יק

אחרי שווטסון כנראה יסגור בגולדן סטייט, אורלנדו פנו לאופציית ג'ייסון וויליאמס. שרשרו לכאן עוד חדשות

rapgamer4ever

New member
בעקבות הרמאות של דרק רוז במבחני ה-SAT

שלפי מה שהבנתי הייתה ידועה למכללה שלו (ממפיס) שהעלימה עין או אפילו שיתפה פעולה, נמחקה עונת 07/08 מדפי ההיסטוריה של ה-NCAA, אותה עונה בה בגיעה ממפיס לגמר. אני לא יודע ממש איך להתייחס לזה. יש בזה משהו הוגן ויחד עם זה משהו מצחיק. עונש מוזר.

rapgamer4ever

New member
ג'יי וויל סוגר ספסל חזק בטירוף של המג'יק

אמנם יש ספקות לגבי כמה שישתלב בקבוצה כמו המג'יק, אבל בשורה התחתונה זו החתמה טובה שסוגרת גם את עמדת הרכז עם מחליף ברמה. כל הכבוד לאוטיס סמית' על קיץ מעולה.

העלימה עין?

לפי הדיווח ממפיס היא זו ששלחה מישהו להיבחן במקום רוז. רוז טוען שהוא בכלל חף מפשע ולא יודע כלום. מכיוון שהרשיעו את ממפיס ולא אותו, אולי יש בזה משהו. העונש בעיקר טפשי. אבל ככה זה בליגה שמריצה מאות מליוני דולרים על גבם של ילדים כשהחוק הכי חשוב הוא שהילדים לא יראו מזה ולו דולר. השחיתות היא גדולה.

rapgamer4ever

New member
לא מבין איך אפשרי שרוז יצא צדיק

לא מבחינת עונש אלא מבחינה הגיונית. אתה לא יודע שיש לך ציון פסיכומטרי כשלא ניגשת לבחינה בעצמך? אני משוכנע שהוא ידע מזה. לא שזה ביג דיל בעיני, ממפיס הם אלה שחוטפים בצדק. אני לא מבין מה הכוונה בפסקה האחרונה שלך, למען האמת.

Orenseg

New member
איך הNCAA יכולים להעניש את רוז?

הם מחקו את העונה היחידה שהוא השתתף בה. רוז לא משחק בליגה ולא שייך אליה, הם לא יכולים להשעות אותו ממשחקים ולדעתי גם לא לקנוס אותו. הטייגרס שייכים בליגה, ולכן הNCAA לקחו מהם את כל ההכנסות של 07/08, רישומי הניצחונות וההשתתפות בפיינל-פור 2008 (אז עכשיו הוא יופיע בדפי ההיסטוריה כפיינל-ת'רי?).

עידו17

New member
כמה הערות לגבי כל הסיפור הזה

דבר ראשון, העונש עדיין לא רישמי. ממפיס הגישה ערעור על ההחלטה, ובינתיים מסרבת להוריד את האינדיקציות לאותה עונה מכל המתקנים והפרסומים שלה. תמיד קיים סיכוי שהערעור יתקבל, מה גם שכל הסיפור נראה לי כמו עלה תאנה של הNCAA. דבר שני, האלמנט העונשי כאן הוא לא המחיקה מהספרים אלא השבת הכסף שהועבר למכללה מהכנסות הטורניר הארצי, דבר שהיא מסרבת בינתיים לעשות מהסיבה שרשמתי למעלה. דבר שלישי, אין שום הוכחה שממפיס שלחה מתחזה או שאפילו ידעה מהסיפור הזה. הNCAA טוענת שניתן להוכיח שרוז לא נבחן אלא מישהו אחר, והיא הזהירה את המכללה כבר בתחילת העונה בפני האפשרות שיש כאן איזו בעיה אחרי שרוז נכשל 3 פעמים בבחינה שנערכה בממפיס ואז עבר אותה פתאום לאחר שביצע אותה במכללה אחרת, בכלל בדטרויט (דבר חוקי, כמובן). ממפיס ערכה חקירה משלה, רוז העיד שלא היו דברים מעולם, והמכללה ירדה מזה. בכל אופן, האשמה היחידה שיש כנגד ממפיס היא שהצוות המקצועי, והמאמן קאליפרי, ידעו מהעניין והעלימו עין. לא ידוע לי על שום טענה כלפי הגורמים האקדמאיים שאחראים על ציוני הSAT בממפיס, אז השאלה היא מה לקליפארי ולציוני הSAT של השחקנים מלכתחילה. קיצר, לכולם נוח לזרוק את האשמה על המכללה, למרות שקשה לדמיין מה יכולה היתה המכללה לעשות אחרת.

אוהדי הווריירס מפיצים שמועות

על טרייד בקנה. את הווריירס עוזבים מאגטי, קלקסטון, ורייט. השמועה הראשונה מדברת על קירילנקו. השמועה השניה מדברת על בראנד. רק שילך המאגטי כבר...

rapgamer4ever

New member
קירילנקו אופציה מתבקשת

מגטי עדיף מקצועית ליוטה מאשר קירי ולווריורס להפך. השאלה האם יוטה מוכנה לקחת את החוזה ארוך הטווח של מגטי, שנמשך שנתיים יותר מזה (המנופח לכשעצמו) של קירילנקו. אני לא ממליץ. בראנד לא נשמע לי ממש אטרקטיבי לאף אחד מהצדדים. הוא לא מתאים לווריורס מבחינת סגנון המשחק והוא יקר יותר ממגטי, בעוד שלפילי אמורה להיות תקווה מסוימת לגבי קאמבק של בראנד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הניקס כנראה מוותרים על רעיון אייברסון

השמועות האחרונות אומרות שהניקס יורדים מאייברסון שעדיין מחפש קבוצה ללא הצלחה מיוחדת. גם הסיכויים שיחתום במיאמי הולכים ופוחתים בימים האחרונים. כרגע עושה רושם שהקבוצה היחידה שבאמת רוצה אותו זאת שארלוט.

Malcolm X

New member
רגע. תן לי להיכנס להלם ../images/Emo13.gif

עישון גראס לא עניין כזה "נדיר" בארה"ב (העלתי פה פעם סטט' של הממשל האמריקאי לגבי עישון בבתי ספר וקולג'ים, מי שרוצה לראות, שיחפש בארכיון). קל וחומר שבקרב מפורסמים (במיוחד שחורים) הדבר הזה נפוץ. החכמים שביניהם פשוט עושים זאת בשו-שו. ביזלי כמובן לא שייך לקטגוריה הזאת.

Orenseg

New member
לא רלוונטי

לפי חוקי הNBA זה אסור. ביזלי עצמו חטף השעיה לכמה משחקים בעונה האחרונה לאחר שנתפס מעשן מריחואנה. הוא יצא אידיוט ומן הסתם צפוי להענש שוב.

עידו17

New member
הוא לא צפוי להיענש

לפי חוקי הNBA, ייענש מי שייכשל בבדיקת סמים של הליגה. ביזלי כלל לא נבדק, החוקים לא חלים עליו. כמובן שקיים תמיד הסיכוי שהקבוצה שלו תחליט לעשות מעשה, למרות שאני בספק. מכיר את התיקון ה-11 לחוקה? - don't get caught!

Or Amit

New member
ביזלי סגר את החשבון שלו בטוויטר

עיתונים במיאמי מדברים על שלושת הפוסטים האחרונים שלו שהיו כולם בנימה שלילית (עם התבטאויות בסגנון 'אני לא מבין למה שווה לחיות... אני סיימתי'). דויין וייד לא מאד מרוצה מהגישה של ביזלי ויכול להיות שעליו תוטל מלאכת ההחזרה לתלם של ביסלי

STEVE NASH

New member
לא יודע כמה ג'יי וייל יכול לתרום, אבל

כל הכבוד על האומץ.

למעלה