זה לא פליאוליטי אז לא.
T Tonjin New member 11/12/13 #68 פחח... על פי הבחירה המוזיקלית שלך אני הייתי פלוץ יהיר ומתנשא כבר בגיל 16....
ה הבן של קנגה New member 12/12/13 #80 It takes one to know one לא ציינתי ממתי אני מאזין לסוג הזה של מוזיקה.
O ommerl New member 11/12/13 #49 בעקרון אתה מחזק את הנקודה שלי הבאתי את הדוגמה של הרחוב כדי להגיד לו שהוא לא יכל באמת לצאת לרחוב ולעשות את זה...
בעקרון אתה מחזק את הנקודה שלי הבאתי את הדוגמה של הרחוב כדי להגיד לו שהוא לא יכל באמת לצאת לרחוב ולעשות את זה...
Y yarinmor New member 11/12/13 #63 לא בהכרח צריך ריבויי מקרים. לדעתי מספיק רק שניים או שלושה מקרים בשביל לקבל אינדיקציה דיי טובה על יעילותן ובחינתן של טכניקות לוחמה
לא בהכרח צריך ריבויי מקרים. לדעתי מספיק רק שניים או שלושה מקרים בשביל לקבל אינדיקציה דיי טובה על יעילותן ובחינתן של טכניקות לוחמה
ב בן טל-שחר New member 13/12/13 #83 בלמידה יש שלבים. לעשות בלי להתנגד זה שלב בלמידה. לבדוק מה קורה אם מתנגדים זה שלב אחר בלמידה. שניהם קטנים ולא ממצים. לפעמים אני רואה אנשים נתקעים על שלב כזה או אחר בלמידה של משהו.
בלמידה יש שלבים. לעשות בלי להתנגד זה שלב בלמידה. לבדוק מה קורה אם מתנגדים זה שלב אחר בלמידה. שניהם קטנים ולא ממצים. לפעמים אני רואה אנשים נתקעים על שלב כזה או אחר בלמידה של משהו.