אבי בן 1231
Well-known member
ווואווווו ............... נהדר!!! העיקר שהדגשת נאשם!!!!!!!!!!!!הנאשם נולד בארץ והתפתח בארה"ב. נא לדייק.
ווואווווו ............... נהדר!!! העיקר שהדגשת נאשם!!!!!!!!!!!!הנאשם נולד בארץ והתפתח בארה"ב. נא לדייק.
תן להםם לחיות בבועה שלהם. עלק נאשם חחחח.ווואווווו ............... נהדר!!! העיקר שהדגשת נאשם!!!!!!!!!!!!
כן, הם נהנים מהמילה נאשם, אין להם סבלנות לראות את הסוף,תן חהם לחיות בבועה שלהם. עלק נאשם חחחח.
ביבי אמריקאיגם BB לא שלנו
הוא אמריקאי.
נשארה לנו מירב מכאלי
היא גם אמרה מה שלנו, אך את זה, אתה בטח לא זוכר, תמהני, למה?ברור שרק להכין בבית. אבל ההיא (מנאל) מהמאסטר שף אמרה שהפלאפל זה בכלל מאכל ערבי שאנחנו "גנבנו" מהם. אז זה לא שלנו. נקודה. רק BB הוא משלנו.
גפילטע או טשולנט או קיגל. יש אבל זה אשכנזי כזה...היא גם אמרה מה שלנו, אך את זה, אתה בטח לא זוכר, תמהני, למה?
היא אמרה חמיןגפילטע או טשולנט או קיגל. יש אבל זה אשכנזי כזה...
חמין = טשולנט.היא אמרה חמין
לא בדיוק, צ'ולנט מוכל בחמין, צ'ולנט אכן שייך עדות אשכנז, אך חמין הוא ההכללה של תבשיל זה לגבי כל העדות.חמין = טשולנט.
כן. נכון. אצל המרוקאים נדמה לי שיש חמין מחיטה ולא משעועית.לא בדיוק, צ'ולנט מוכל בחמין, צ'ולנט אכן שייך עדות אשכנז, אך חמין הוא ההכללה של תבשיל זה לגבי כל העדות.
במתמטיקה, צ'ולנט נקרא מקרה פרטי של חמין
לא יודע על איזה מרוקאים אתה מתכוון כי אצלי למשל, את החיטה והאורז אני שם בתוך שקיות אפייה בנפרד.אצל המרוקאים נדמה לי שיש חמין מחיטה ולא משעועית.
אתחיל לחשוד בך שזורמים בגופך איזשהם שיירים של דם אשכנזי... [ולא שזה רע חלילה].לא יודע על איזה מרוקאים אתה מתכוון כי אצלי למשל, את החיטה והאורז אני שם בתוך שקיות אפייה בנפרד.
אבל בתוך המרק אי אפשר בלי גרגירי החומוס ושעועית.
כי חמין, זה...איך אני אסביר לך?
סבא שלי עליו השלום היה אומר: "אם אתה לא מתחיל להפליץ חתיכות שעועית לאוויר, אז זה לא חמין"
מילא דם אשכנזי, אך עם סירחון!!!אתחיל לחשוד בך שזורמים בגופך איזשהם שיירים של דם אשכנזי... [ולא שזה רע חלילה].
כבר כמה שנים שאני מכין פלאפל, טחינה גולמית וטחינה לניגוב,פלאפל מחורבן-עושה לי צרבת.
גם לא בריא, עם כל השמן השרוף שמחליפים פעם בחודש.
אם חייבים,עדיף להכין בבית
תעביר לי בבקשה בפרטי ונעשה השוואה.. אשתי התימניה מכינה זחוג נהדר. יש לנו גם מתכון מצוין לפלאפל וטחינה, ברור שמכינים בבית מהגולמית.כבר כמה שנים שאני מכין פלאפל, טחינה גולמית וטחינה לניגוב,
חומוס וסחוג עפ"י מתכון של מקסים אשר שדרגתי אותו לחריף יותר.
למה למה בפרטיתעביר לי בבקשה בפרטי ונעשה השוואה.. אשתי התימניה מכינה זחוג נהדר. יש לנו גם מתכון מצוין לפלאפל וטחינה, ברור שמכינים בבית מהגולמית.
של מקסים שלנו?כבר כמה שנים שאני מכין פלאפל, טחינה גולמית וטחינה לניגוב,
חומוס וסחוג עפ"י מתכון של מקסים אשר שדרגתי אותו לחריף יותר.
הסחוג שלי:של מקסים שלנו?
אשמח למתכון משופר
רב תודות משתפרתהסחוג שלי:
1 ק"ג פלפלים חריפים
1 חבילה בריאה של כוסברה (אם החבילות קטנות- להוסיף)
שיני שום מראש שום גדול
כף גדושה מלח
כף כמון
כפית גדושה פלפל שחור (כן, הוא מוסיף ארומה שונה לתערובת)
כפית שטוחה הל טחון.
יש כאלה שמתבלים גם בציפורן, אצלי לא אוהבים. גם את ההל אני שמה בכמות לא גדולה, כי כך הבן שלי מעדיף.
טוחנת במג'ימיקס את הכוסברה, שום ותבלינים ומוסיפה בהמשכים את הפלפלים.
מחלקת לקופסאות חד פעמיות של 150 גרם ושומרת במקפיא. מי שתצרוכת הסחוג שלו מתונה שיכין חצי כמות.
להשוויץ? החברים של בני אומרים לו שזה יותר טעים מהסחוג של סבתא שלהם.רב תודות משתפרת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.