כן, אבל בבית זה לא יוצא טעים.פלאפל מחורבן-עושה לי צרבת.
גם לא בריא, עם כל השמן השרוף שמחליפים פעם בחודש.
אם חייבים,עדיף להכין בבית
זוכר בילדות שלי היו שני בתי קולנוע ביפו זה מול זה "נגה" ו"צליל".
ביניהם על השדירה (שד' י-ם ) היה דוכן פלאפל של ערבי.
אני לא אשכח אני הייתי מגיע להצגה של 4 אבל הייתי מקדים והוא היה בעזרת רשת אותה הרשת שהוא אוסף את הפלאפלים
שולף את הג'וקים שטבלו וטבעו כל הלילה בתוך אגן השמן פראפין .
אחרי זה הוא היה מטגן את כל הפלאפלים שלו באותו שמן מסריח ממש
ואנשים היו עומדים אצלו בתור ארוך ארוך מתלקקים על הפלאפל הטעים שלו.
כנראה שהג'וקים הם אלו שעשו את הטעם המיוחד ששיגע את האנשים לבוא רק אליו.