בעיקרון ראיתי אתמול את הפרק בחצי עין כי עזרתי לחברה לארוז את הבית שלה והיא לא הפסיקה לדבר אז לא הייתי מרוכזת כל כך בפרק ואמרתי לעצמי שאני אשלים מאוחר יותר כשאגיע הביתה ואצפה בשידור החוזר. אבל מכיוון שהפרק היה מלא בבלאמי זה לא כל כך עשה לי חשק לצפות בו שוב

אבל אני כן צריכה לחזור אליו כדי לספור את כמות הפעמים המעיקה שהמשפט For All Mankind נאמר בו

אבל לפני כן אני רוצה לטפוח לעצמי על השכם על שניחשתי שאורורה תעשה גיחה.
עכשיו נותר רק שאני אצדק לגבי לקסה וג'וזי ולא אכפת לי מהאחרים
טוב, אז מעשיות בלאמי במערה זה לא כל כך מענין בשביל שאני ארצה לחפור על זה.
ההתגלות הזאת שלו נראית לי מטופשת להחריד אבל מניחה שלא בלתי מתקבלת על הדעת כשנמצאים במצבים קיצוניים שכאלה. אבל פעם הבאה שמעריצי בלארק באינטרנט יעלו מהבויעדם את העובדה שלקסה בגדה בלקארק, אני רוצה שיחשבו שוב לפני שיעצבנו אותי

אניווי, אז עכשיו הם סוף סוף יודעים שקלארק לא יודעת את הקוד, אז איך בכל זאת הם יצליחו למצוא את הקוד?
מזל שליאורה ועדי בדיוק צפו בפרק 2 השבוע כי זה החזיר אותי לסיכומי פרק שלי ונזכרתי שהיה את הקטע שגבריאל צופה במיינדרייב של קולין ומבין שהדרך שקולין הצליח לפענח את הקוד לפתיחת האנומליה זה ע"י האזנה לתנודות הקוליות שנצרות ע"י לחיצה על הסמלים בסדר הנכון.
אנחנו יודעים שבקה הגיעה ליום הדין ע"י לחיצה על שבעת הסמלים ה"שקטים" את זה גבריאל אומנם לא יודע אבל אם הוא ידע להסביר להם את מה שראה בזכרונות של קולין, אולי הוא יהיה זה שיעזור להם למצוא את הקוד? האחרים בבארדו פשוט נראים לי טיפשים מידי מכדי להבין את זה. שמישהו יבין לו אייפד כדי שינסה את זה שוב כי מאדי עם הקשקושים שהיא משרבטת נראים לי רחוקים מידי וגם תקועים בבונקר+כל דיסייפל שיגיע לסנקטום (ברגע שיתקנו את הכדור השבור) בטח שיידי ישפד עם איזה פמוט או משהו. מסכן, עומדים להיגמר לו האנשים להרוג
טוב אז עכשיו שבלאמי בוגד ונבלה (זה בסדר, אני לא צריכה את ההתנצלות שלכם. אני יודעת שצדקתי
#ג'סטיס_לבלאדריינה) איך זה הולך להשפיע על החבר'ה שלנו? הרי לא פשוט הולכים להניח להם לעזוב, נכון? או שיהרגו אותם (סיכוי אפסי) או שיתעללו בהם כדי לקבל תשובות, אם לא לגבי הפליים אז לגבי מי יכול לדעת את הקוד. אז כמובן שמאדי, שיידי ואולי גאיה יהיו התשובות ההגיוניות. האם בלאמי יספר להם על מאדי? הרי על שיידי הוא לא יודע, אבל הוא גם לא יודע שמאדי מציירת זכרונות של הקומנדרים הקודמים אז אין לדעת מה הם יעשו עם המידע שיש לו לתת. אני מניחה שבטח ישימו את קלארק במכשיר עינויים הזה כדי לשלוף מתוכה זכרונות. אבל בעצם, הם לא צריכים את הזכרונות שלה, הם צריכים מידע שהיא לא יודעת בהכרח שיש לה, האם המכונה הזאת מסוגלת לעשות את זה? אם אני ממשיכה עם תיאורית הבאק אפ שלי (שהפליים גובה במיינד של קלארק) אולי כן יש לה את הקוד אבל היא לא מודעת אליו? (חשבתי על קטע דומה שהיה בפרינג' אז זה נשמע הגיוני בראש שלי). ואם אכן יתעללו בקלארק ב-M CAP האם היא תהיה חזקה מספיק כדי לחסום זכרונות כמו שאוקטביה הייתה ותצליח לחסום את הזכרונות על מאדי מציירת את האבן? האם קלארק בכלל ראתה את הציור של האבן? נראה לי שזה היה אחרי שהיא כבר עזבה, לא? אבל הם כן יוכלו לשלוף איזה זיכרון של גאיה אומרת לקלארק ש"מאדי מציירת זכרונות שלא שלה" (
הלילה שוונהדה כרעה ברך להדה) ואולי ככה בכלל נראה את לקסה

יאא כן!! אני מקווה שיתעללו בקלארק והיא תראה זכרונות שלה

כאילו, אני רוצה לקסה פיזית עם סצינות חדשות, אבל בשלב הזה אני אקח כל מה שיתנו לי!
אגב, שאלתי פה מתישהו אם הקוד שבקה הקישה לראשונה כשהגיעה לבונקר זה הקוד של בארדו, וניסיתי לראות אם הקוד שדוסט הקיש הפעם זה אותו הדבר שבקה הקישה, אבל זה לא, כי הסמל האחרון שהיא לחצה עליו היה האינפיניטי, והסמל האחרון שדוסט הקיש היה הסמל שהיה על הפרצופים של קלארק ואקו מהפוסטרים של קידום העונה.
אבל אני מניחה שניתן להסביר את זה ע"י כך שאולי צריך קודים שונים מכוכבים שונים. או שהקוד שבקה הקישה לא היה לבארדו.
מענין אם יתייחסו לזה.
טוב, זה בערך מה שהיה לי להגיד. בטח יעלו לי עוד תהיו בהמשך כשאחליט לצפות בפרק שוב.