ה100 עונה 7 פרק 11

מילי08

Well-known member
אוקי רגע הסוף לאאאא מההה אני שונאת את כולם!!!!!
וואי, ממש!
העונה הזאת בסימן - אנשים נתקעים עם אנשים במקומות והופכים לחברים לא צפויים
מענין, לא חשבתי על זה
איזה מעליב זה היה מצד האנומליה
תכל'ס :-D :-D
בלאמי לא נראה נרגש כמו שהוא אמור להיות:-0
נכון! חשבתי על זה ושכחתי לכתוב את זה. איזה מעצבן הוא.
YOU MADE IT - FOR ALL MANKIND!
:-D נראה לי שצריך לאסור את המשפט הזה בפורום...
והמימז מעולים.

מילי08

Well-known member
אם השאלה בסוף היא רק כדי להשתמש במילה תיבה ולעצבן את דילן
ברור. זו מטרה נעלה

טוב אז חשבתי על משהו.
נכון ששללו לנו את תיאורית המסע בזמן אבל מה אם
חורי התולעת הם בעצם פרדוקסים וכניסה ויציאה מהם לכוכבים אחרים (שאנחנו יודעים כבר שמביאה לנקודות זמן אחרות) יביא אותנו למצב כזה שבו ביום של המבחן האחרון (האם זה מבחן אחד או סדרה של מבחנים/סימולציות?) קלארק (כבר סיכמנו שהיא תיקח את המבחן, נכון? אם לא אז וואטאבר, או מי שזה לא יהיה שיקח את מהמבחן) תראה את בקה ביום שהיא הגיעה ל-Judgment Day, בפרק הדלת האחורית. מצד אחד זה לא מבשר טובות כל כך, כי מה שזה לא יהיה שבקה ראתה, ביעת אותה (יש מילה כזאת?|תוהה|) האם זה אומר שקלארק תיכשל במבחן? :-0 מצד שני אני רוצה שיראו לנו מה בקה ראתה וזה יכול להיות חיבור מצוין!
ומה שיותר מענין מזה, אתם מכירים את תיאורית חורי התולעת וכדור הבליארד? [מצורפת תמונה] מה אם קלארק תפגוש גרסאות שונות של עצמה מהעבר שיעזרו לה לעבור את המבחן?? |שמח||שמח||שמח| מה אם נזכה לראות קלארק עם שיער ארוך?!??!?!?!? מה אני נזכה לראות את קלארק ולקסה בהר וות'ר עושות החלטה שונה??? אהעעהעהעהעעה אני מתרגשת רק מהאפשרות!! פליז שזה יהיה משהו מגניב כזה ולא איזה קשקוש דתי!! בבקשה ג'ייסון!! 🙏🙏🙏|חרדי|
אמנם מהאיור לא הבנתי כלום, אבל ההסבר ממש טוב ואם זה יהיה הכיוון אז הסדרה תהפוך רשמית להרבה יותר מגניבה ממה שחשבתי. מחזיקה אצבעות |הלוואי|

:-D חמודים!

LeAnnDyIan

Well-known member
אמנם מהאיור לא הבנתי כלום, אבל ההסבר ממש טוב ואם זה יהיה הכיוון אז הסדרה תהפוך רשמית להרבה יותר מגניבה ממה שחשבתי. מחזיקה אצבעות |הלוואי|

אני אתעלם מהערה הראשונה שלך|שפם| |אמןשג'העהאיבואלךבלחלומות|
ואענה לך לענין (עריכה: ניסיתי לענות לענין ואיכשהו בסוף נסחפתי למחוזות הרגילים שלי:-D)
דווקא האיור אמור להיות די ברור, תנסי לעקוב אחרי המספרים באיור השמאלי 1-5
מה שזה בעצם אומר זה שע"י כניסה לחור התולעת והפרדוקס ניתן לשנות את העבר מבלי טכנית שיהיה מסע בזמן לעבר.
כלומר אם קלארק תיכשל במבחן היא עלולה להשמיד חלק מההיסטוריה. אולי בגלל זה בקה חששה כל כך ורצתה לכבות את הכדור?:-0:-0
אומייגאד!!
בבקשה שתהיה שם ידית כדי שקלארק תדע מה לעשות🙏🙏
(אולי אפשר להקריב את בלאמי לטובת האנושות?:-P:)

didalf

Well-known member
יכול להיות שהפגרה היא עד ה10 לספטמבר???? 3 שבועות???? 3 שבועות???????????????????????????????????????

1597692463212.png

תהרגו אותי זה יהיה מהיר יותר;-(

LeAnnDyIan

Well-known member
יכול להיות שהפגרה היא עד ה10 לספטמבר???? 3 שבועות???? 3 שבועות???????????????????????????????????????

צפה בקובץ המצורף 2021

תהרגו אותי זה יהיה מהיר יותר;-(
ממה שידוע לי זה רק שבוע. אבל אם להודות באמת, אני כבר מתחילה להראות תסמיני גמילה וככל שימתחו את הקץ יותר ככה עדיף לי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אז חשבתי על משהו.
נכון ששללו לנו את תיאורית המסע בזמן אבל מה אם
חורי התולעת הם בעצם פרדוקסים וכניסה ויציאה מהם לכוכבים אחרים (שאנחנו יודעים כבר שמביאה לנקודות זמן אחרות) יביא אותנו למצב כזה שבו ביום של המבחן האחרון (האם זה מבחן אחד או סדרה של מבחנים/סימולציות?) קלארק (כבר סיכמנו שהיא תיקח את המבחן, נכון? אם לא אז וואטאבר, או מי שזה לא יהיה שיקח את מהמבחן) תראה את בקה ביום שהיא הגיעה ל-Judgment Day, בפרק הדלת האחורית. מצד אחד זה לא מבשר טובות כל כך, כי מה שזה לא יהיה שבקה ראתה, ביעת אותה (יש מילה כזאת?|תוהה|) האם זה אומר שקלארק תיכשל במבחן? :-0 מצד שני אני רוצה שיראו לנו מה בקה ראתה וזה יכול להיות חיבור מצוין!
ומה שיותר מענין מזה, אתם מכירים את תיאורית חורי התולעת וכדור הבליארד? [מצורפת תמונה] מה אם קלארק תפגוש גרסאות שונות של עצמה מהעבר שיעזרו לה לעבור את המבחן?? |שמח||שמח||שמח| מה אם נזכה לראות קלארק עם שיער ארוך?!??!?!?!? מה אני נזכה לראות את קלארק ולקסה בהר וות'ר עושות החלטה שונה??? אהעעהעהעהעעה אני מתרגשת רק מהאפשרות!! פליז שזה יהיה משהו מגניב כזה ולא איזה קשקוש דתי!! בבקשה ג'ייסון!! 🙏🙏🙏|חרדי|
צפה בקובץ המצורף 1962
זה מעניין (כן קראתי, למרות האזהרה)
בסוף יתברר שאני צדקתי וכל הרעים של העונות הקודמות יחזרו להלחם בגיבורים שלנו (כולל מקרירי, הנשיא הקריפי ובנו הערפדי, מלכת אזגדה, אלי, ג'וזפין והבלונדינית המעצבנת שגנבה חללית בעונה 1 ומתה שניה אחר כך) אבל יחד איתם יבואו גם כל הטובים שאיבדנו לאורך הדרך כמו לקסה, קיין (אבל בגוף חתיך) וג'ספר (אבל בלי PTSD) ומונטי (אבל בלי הרפר כדי שהוא יוכל סוף סוף להיות עם ג'ספר) ואולי גם פין (אבל רק כי לכל הרוחות רייבן צריכה מישהו ואם לקסה חוזרת אז לא יהיה פרינסס-מקניק) (מוסיף בעריכה גם את לינקולן, אבל כנראה יצטרכו שחקן אחר שישחק אותו)

זה לא באמת ספוילר לעונה 7 אבל זה חמוד ומצחיק אותי ומישהו נזכר בזה פתאום ואני כבר בחלון שרשור הזה אז תהנו :-P:

זה מעולה|כן|

אתם יודעים מה אני הכי שונאת בפרק הזה? זה נותן לדילן סיבה כמעט לגיטימית לשנוא את בלאמי;-( זה לא מה שאנחנו צריכים כרגע!!!!!!!!!
זה בסדר, ממש לא הייתי צריכה את הפרק הזה בשביל זה.
לחלוטין. בלאמי יכול להציל את כל המין האנושי בפרק הבא, להחזיר לחיים את לקסה ואפילו איכשהו להחזיר את ג'וזפין האמיתית ודילן עדיין תתלונן עליו איכשהו.

נראה לי שצריך לאסור את המשפט הזה בפורום...
אנחנו ממש צריכים לעשות את זה. ולא רק למעננון אלא למען כל האנושות...

WTF? 👿

אבל הצד החיובי זה שאולי ריזון ושירי יספיקו להשלים בזמן ונוכל להיות ממש 8 אנשים (ספרתי נכון?) בדיונים על פרק הסיום.

didalf

Well-known member
ממה שידוע לי זה רק שבוע. אבל אם להודות באמת, אני כבר מתחילה להראות תסמיני גמילה וככל שימתחו את הקץ יותר ככה עדיף לי.
עוד לא התחלתי עם התסמיני גמילה|פנים|
היום לא התאפקתי והתחלתי בקצת סטוקינג לשחקנים באינסטגרם, אבל אני עדיין מנסה להמנע מהלפוך את כל האקספלור שלי למאה כדי
1. שלא יכיל ספוילר לפרקים הבאים
2. להמשיך להנות מהסדרה בצורה תמימה יותר בלי לערבב אותה עם יותר מידי מידע מהפאנדום כי לפעמים זה הורס לי (קראי לי סנופלקסית שוב)
וכנל יוטיובים.
אבל 3 שבועות אני לא אעמוד בזה יוטיוב היר איי קאם||פנים|

didalf

Well-known member
לחלוטין. בלאמי יכול להציל את כל המין האנושי בפרק הבא, להחזיר לחיים את לקסה ואפילו איכשהו להחזיר את ג'וזפין האמיתית ודילן עדיין תתלונן עליו איכשהו.
:-D:-D וואי תארו לכם מצב מופרך שבו בלאמי מקריב את עצמו כדי להחיות את לקסה איכשהו.

||פנים|:-D

אבל הצד החיובי זה שאולי ריזון ושירי יספיקו להשלים בזמן ונוכל להיות ממש 8 אנשים (ספרתי נכון?) בדיונים על פרק הסיום.
וליאורה בקצב הזה:p האם השרשורים האלה יעמדו בכ"כ הרבה אנשים?:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
עוד לא התחלתי עם התסמיני גמילה|פנים|
היום לא התאפקתי והתחלתי בקצת סטוקינג לשחקנים באינסטגרם, אבל אני עדיין מנסה להמנע מהלפוך את כל האקספלור שלי למאה כדי
1. שלא יכיל ספוילר לפרקים הבאים
2. להמשיך להנות מהסדרה בצורה תמימה יותר בלי לערבב אותה עם יותר מידי מידע מהפאנדום כי לפעמים זה הורס לי (קראי לי סנופלקסית שוב)
וכנל יוטיובים.
אבל 3 שבועות אני לא אעמוד בזה יוטיוב היר איי קאם||פנים|
האמת היא שאני עוקבת אחרי הרבה מאוד מהשחקנים בטוויטר/אינסטגרם וחוץ מקצת פרומואים ביום של הפרק, לא מספיילרים לי שום דבר.
אני צריכה ממש לחפש ספוילרים כדי שיהרסו לי.
אבל כן הייתי ממליצה לך לא לעקוב אחרי עמודי פאנדום בטאמבלר/טוויטר כי הם כן אוהבים לספיילר קצת.
והאמת אני לא מבינה מה הבעיה בתיאוריות. לכל אחד מאיתנו יש תיאוריות על מה יהיה בהמשך, מה קרה לבלאמי, מה קלארק תעשה, האם יהרגו את X או Y וכאלה. לקרוא הודעות של אנשים פה בפורום על הפרק ולקרוא הודעות של אנשים אחרים באינטרנט מבחינתי זה אותו הדבר.
גם אפשר לראות עשרות תיאוריות ומחשבות שעלו לי ספציפית במהלך עונה 6 ולראות ש-90% לא קרו, זה שאנחנו מעלים תיאוריות זה סתם לכיף. אין בזה שום ספוילר וחצי מהדברים שאני משערת, גם אתם הגעתם לאותן מסקנות אז אתם באמת סתם סנואופלקסים.
אבל בסדר. מה אכפת לי. יש לי את הטרולים באינטרנט להתלייצן איתם|ליצן|

והאמת שעכשיו בדקתי בעמוד של אחת מנשות ההפקה שאני סומכת עליהן ואכן הפגרה על 3 שבועות, אבל כמו שאמרתי, לא אכפת לי.

LeAnnDyIan

Well-known member
זה מעניין (כן קראתי, למרות האזהרה)
בסוף יתברר שאני צדקתי וכל הרעים של העונות הקודמות יחזרו להלחם בגיבורים שלנו (כולל מקרירי, הנשיא הקריפי ובנו הערפדי, מלכת אזגדה, אלי, ג'וזפין והבלונדינית המעצבנת שגנבה חללית בעונה 1 ומתה שניה אחר כך) אבל יחד איתם יבואו גם כל הטובים שאיבדנו לאורך הדרך כמו לקסה, קיין (אבל בגוף חתיך) וג'ספר (אבל בלי PTSD) ומונטי (אבל בלי הרפר כדי שהוא יוכל סוף סוף להיות עם ג'ספר) ואולי גם פין (אבל רק כי לכל הרוחות רייבן צריכה מישהו ואם לקסה חוזרת אז לא יהיה פרינסס-מקניק) (מוסיף בעריכה גם את לינקולן, אבל כנראה יצטרכו שחקן אחר שישחק אותו)

זה מעולה|כן|

WTF? 👿

1. תודה לך שקראת. לא רק בגלל שזה הופך אותך לפחות סנואופלייק (הנה, הורדתי בשבילך את ה-ס') אלא כי אני לא יודעת מה אני אעשה בלי התיאוריות המוגזמות שלך שאני כל כך מקווה שיתגשמו:-D:-D
2. אם ההצעה שלך לגבי בלאמי תתגשם אני מודיעה כאן רשמית קבל עם ועדה שאני אסלח לו ולא אדבר עליו רעות יותר לעולם.
3. המשפט הזה צריך להיזרק לפח זבל של פיילוטים שמעולם לא ראו אור. אמן שישרף בפריימפאייה.

didalf

Well-known member
האמת היא שאני עוקבת אחרי הרבה מאוד מהשחקנים בטוויטר/אינסטגרם וחוץ מקצת פרומואים ביום של הפרק, לא מספיילרים לי שום דבר.
הבעיה פחות השחקנים אלא זה שאח"כ האקספלור מציע לי מלא דברים שקשורים במאה, ואני לוחצת עליהם והוא מציע יותר וככה הלאה.
וכמו הבעיה שלי עם שיימלס אני מגיעה לפרק הרי מאוחר יותר אז בינתיים ביום של פרק האקספלור מתמלא ספוילרים (היו כמה פעמים שמחקתי את האינסטגרם כדי לא להכנס ביום של שיימלס|פנים|:-D)
וגם מעריצים באינטרנט הם תמיד ממורמרים משומה ולא בא לי שהמרמור שלהם יחדור לי לראש עדיין|פנים| הבעיה היא בעיקר בי כמובן שאין לי שליטה עצמית ברגע שאני מתחילה:-D

ולגבי תיאוריות כי לפעמים התיאוריות מתבררות כנכונות ואני אוהבת להיות מופתעת.

LeAnnDyIan

Well-known member
איכ לא אם כבר תחזיר לה את שואו
את רוצה למות? מה זה איכ לא?!
תתנצלי מיד! :-[

הבעיה פחות השחקנים אלא זה שאח"כ האקספלור מציע לי מלא דברים שקשורים במאה, ואני לוחצת עליהם והוא מציע יותר וככה הלאה.
וכמו הבעיה שלי עם שיימלס אני מגיעה לפרק הרי מאוחר יותר אז בינתיים ביום של פרק האקספלור מתמלא ספוילרים (היו כמה פעמים שמחקתי את האינסטגרם כדי לא להכנס ביום של שיימלס|פנים|:-D)
וגם מעריצים באינטרנט הם תמיד ממורמרים משומה ולא בא לי שהמרמור שלהם יחדור לי לראש עדיין|פנים| הבעיה היא בעיקר בי כמובן שאין לי שליטה עצמית ברגע שאני מתחילה:-D

אז תתרחקי מהאקספלור יא מוזרה. אמאל'ה את כזאת ג'ורדן לפעמים|פנים|
חוץ מזה שאצלי האקספלור מראה רק מיליוני edits של אלישיה/לקסה שאני לגמרי בסדר עם זה. לא חושבת שאי פעם ספיילרו לי משהו באינסטגרם.
אבל נו, את מוזרה, מה אני בכלל מנסה לשכנע אותך.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני חיה באקספלור כמו שאת חיה בטוויטר:-D
על פין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פרינסס מקניק!!!!!

1. אם אני לא רואה את הפרק בזמן (וזה רוב הזמן. וב"זמן" אני מתכוונת בזמן של החוף המזרחי, אבל הרבה פעמים גם לא בזמן שלי כי אני חוזרת הביתה מאוחר) אני לא מעזה להיכנס לטוויטר ואני עושה מיוט לעמודים שאני מקבלת מהם התראות. זה שאני חיה שם לא אומר שאני מזוכיסטית.
2. נשבעת שלא ראיתי את השם שלו בכלל. נראה לי יש לי ראיה סלקטיבית וכשהשם שלו מופיע אני לגמרי מסננת את זה. למרות שלדעתי החמור הזה כן יעשה איזה גיחה כי אני חושבת שניסו להביא אותו ואת וולס כבר שנה שעברה ולא הצליחו לתאם לו"זים. למרות שממה שזכור לי (ויש מצב שאני טועה) זה שרק השחקן של וולס נענה בחיוב להצעה אבל לא יכל בגלל לו"ז, את פי'ן רצו להביא אבל לא יודעת שהוא הביע נכונות.
בכל מקרה אם הוא יעשה גיחה העונה, אני מאמינה שזה יהיה בשביל קלארק ולא בשביל רייבן בלאו הכי, אז ככה או ככה רייבן תישאר לבדה. אולי היא תכיר איזה דיסייפל עכשיו כשהיא בבארדו. אין ללוויט איזה חבר להכיר לה? :-P:

didalf

Well-known member
1. אם אני לא רואה את הפרק בזמן (וזה רוב הזמן. וב"זמן" אני מתכוונת בזמן של החוף המזרחי, אבל הרבה פעמים גם לא בזמן שלי כי אני חוזרת הביתה מאוחר) אני לא מעזה להיכנס לטוויטר ואני עושה מיוט לעמודים שאני מקבלת מהם התראות. זה שאני חיה שם לא אומר שאני מזוכיסטית.
נו אז לי יש בעיות שליטה עצמית ושיש לי יום שלם בעבודה עד שאני חוזרת הביתה לראות פרק משעמם לי בעבודה ואני כל היום באינסטגרם:-D
היד שלי הולכת לשם כ"כ אוטומטית שאני לא שמה לב אפילו. (מכירה את זה שאת גוללת מלא זמן ונמאס לך וסוגרת ואחרי שניה פותחת שוב באופן אוטומטי?:-D)

2. נשבעת שלא ראיתי את השם שלו בכלל. נראה לי יש לי ראיה סלקטיבית וכשהשם שלו מופיע אני לגמרי מסננת את זה. למרות שלדעתי החמור הזה כן יעשה איזה גיחה כי אני חושבת שניסו להביא אותו ואת וולס כבר שנה שעברה ולא הצליחו לתאם לו"זים. למרות שממה שזכור לי (ויש מצב שאני טועה) זה שרק השחקן של וולס נענה בחיוב להצעה אבל לא יכל בגלל לו"ז, את פי'ן רצו להביא אבל לא יודעת שהוא הביע נכונות.
בכל מקרה אם הוא יעשה גיחה העונה, אני מאמינה שזה יהיה בשביל קלארק ולא בשביל רייבן בלאו הכי, אז ככה או ככה רייבן תישאר לבדה. אולי היא תכיר איזה דיסייפל עכשיו כשהיא בבארדו. אין ללוויט איזה חבר להכיר לה? :-P:
העיקר חשבתי שבגדתי ככה בפרינסס מקניק|שפם|
לא אכפת לי שיביאו אותו בשביל קלארק בשביל כל מיני עימותים שיהיה לה עם העבר שלה, דווקא אני אשמח אפילו, זה יכול להיות סגירת מעגל מעניינת.
אבל בתגובה לשטויות של ניק לרייבן מגיע בנזוג טוב ושווה יותר. (או קלארק:-D)

LeAnnDyIan

Well-known member
נו אז לי יש בעיות שליטה עצמית ושיש לי יום שלם בעבודה עד שאני חוזרת הביתה לראות פרק משעמם לי בעבודה ואני כל היום באינסטגרם:-D
היד שלי הולכת לשם כ"כ אוטומטית שאני לא שמה לב אפילו. (מכירה את זה שאת גוללת מלא זמן ונמאס לך וסוגרת ואחרי שניה פותחת שוב באופן אוטומטי?:-D)

העיקר חשבתי שבגדתי ככה בפרינסס מקניק|שפם|
לא אכפת לי שיביאו אותו בשביל קלארק בשביל כל מיני עימותים שיהיה לה עם העבר שלה, דווקא אני אשמח אפילו, זה יכול להיות סגירת מעגל מעניינת.
אבל בתגובה לשטויות של ניק לרייבן מגיע בנזוג טוב ושווה יותר. (או קלארק:-D)

חחח אני לא בוגדת. אני תומכת בביגמיה.
אני פשוט ממש לא אתנגד אם למיסטר יאמי יש חבר שנראה כמוהו :-P:

7EE6155F-F8B3-4019-B97B-AE7F6016F84D.jpeg 9AB42526-F43D-4FF1-B57D-CE9BDF8ED2AA.jpeg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וליאורה בקצב הזה:p האם השרשורים האלה יעמדו בכ"כ הרבה אנשים?:-D
אני ספרתי את ליאורה.
אני, דילן, לונה, מילי, עדי, ליאורה, שירי וריזון
שכחתי מישהו?
(זה שלדילן יש עכשיו שני משתמשים לא אומר שאני אספור אותה פעמיים)
עריכה: נזכרתי עכשיו שגם יש את דיברגנט

והאמת אני לא מבינה מה הבעיה בתיאוריות.
לרוב אין לי בעיה עם תיאוריות. זה כיף לנסות לנחש מה יקרה.
זה פשוט גם קצת מעצבן לפעמים כשאתה בעצם מגלה משהו דרך תיאוריה. לפעמים יש תוכנית מורכבת עם המון דברי לא מובנים ואז מישהו מעלה תיאוריה שמסבירה דברים וכולם מבינים שהיא בעצם מאוד הגיונית וזה הופך להיות כל כך ברור ואז כשזה מתגלה בתוכנית כנכון אף אחד כבר לא מופתע.
בלי לציין שמות הייתה סדרה שבה בעונה מסויימת היו שני רוצחים סדרתיים. ממש רק לקראת סוף העונה מתגלה שבעצם יש רק אחד (כי האחד הוזה את השני ואנחנו רואים את ההזיה שלו). זה בא לי כהפתעה גמורה והיה נראה לי טוויסט מאוד מגניב. אבל אז כשקראתי על העונה ביקורות באינטרנט ראיתי שכולם היו מאוכזבים מהטוויסט הזה כי אנשים חזו אותו איזה 5 פרקים מוקדם יותר ואז עם כל פרק הם רק הלכו ונעשו יותר בטוחים שזה באמת המצב והם כבר קיוו שיהיה טוויסט שזה לא נכון. אז מבחינתם זה שהם צדקו די הרס להם.
בקיצור יש גם סיבות ללא לרצות לשמוע תיאוריות של אנשים אחרים.
ועכשיו אני רואה שעדי הסבירה את זה בקצרה.

אבל חוץ מזה יש גם בעיה בפאנדומים של תיאוריות שמבוססות ספוילרים. כמו למשל כשכל האינטרנט ידעה כבר שהשחקנית של לקסה הצטלמה לפרק סיום של עונה 3.

איכ לא אם כבר תחזיר לה את שואו
הספקתי לשכוח מקיומו (מה עוד היה בעונה 5? דינוזאורים?)

למעלה