אבל אני חננה?וסתם תראו את הדלת שלי. זה לא באמת ספוילר
![]()
גם לי מרגיש לפעמים שאת צופה בתוכנית אחרת שבה בלאמי הוא לא אחד מהגיבורים. ושבה אוקטביה לא הבינה בעצמה שהיא הייתה לא בסדר והתנצלה על זה.מרגיש לי לפעמים שאני צופה בתוכנית אחרת בחיי. זה עצוב ומשונה. וזה מתסכל ומצחיק אותי בו זמנית.
בלאמי ממש לא "מכיר את הסחורה", ליטרלי הראו לנו פרק שלם שלו "רואה את האור". יש לו דפוס פעולה חוזר שזה לבגוד באנשים ואז להתנצל ולעשות פרצוף עצוב. אז כן, גם הפעם הוא בגד וגם הפעם הוא יבין שהוא אידיוט בהמשך. זה לא הופך אותו לפחות נבלה בוגדנית כרגע.
וניק, אין לקלארק שום סיבה בשלב הזה לחסום זכרונות של הפליים? וואט?! הפליים היה בפעם האחרונה אצל מאדי. הוא הרגע ראתה את "החבר הכי טוב שלה" שעבר שטיפת מוח ובגד בה, היא קלטה את דיוזה, אקו ואוקטביה כשהן עברו ניסיון המרה גם, יש לה כל סיבה בעולם לחסום זכרונות! איזה סיבה לעזאזל יש לה לסמוך על אנשי בארדו?! ברור שהיא תתנגד וברור שהיא תסבול! אתה צודק לגבי זה שזה לא אמור להיות מכשיר עינויים per say אבל זה אכן מכשיר עיניים כשכל אחד מהאנשים שלנו נמצא בכיסא הזה. ואני מקווה שכשקלארק תשב שם ותסבול, שבלאמי יעמוד שם בצד ויקלוט למה הוא גרם הבוגד הזה![]()
ואיזה דפוס פעולה חוזר של לבגוד באנשים? רוב הדמויות עשו דברים נוראיים באותה מידה או יותר.
ולא, אין סיבה להתנגד לאנשי בארדו. אז הם מפגרים שרוצים את הקוד למלחמה האחרונה (שהיא בכלל לא מלחמה אחרונה). תנו להם אותו וזהו.
זאת אותה דינמיקה שתמיד חוזרת בין שתי קבוצות שונות בסדרה. יש אפשרות שבה שני הצדדים יקבלו את מה שהם רוצים, אבל הם מנסים לדפוק זה את זה ובסוף כולם מפסידים. זה תמיד הצד השני (כלומר לעומת הצד שלנו) שמתחיל אגרסיבי, אבל הצד שלנו לא מנצל אפשרויות לשלום.
אז כן, אנשי בארדו הם חארות מטורפים. אבל זה לא שיש להם רצון לכבוש את אוכלוסיית סנקטום או משהו כזה.