ה100 עונה 7 פרק 11

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וסתם תראו את הדלת שלי. זה לא באמת ספוילר :-P:
D9748614-DDF7-4BC7-BE7A-1F25367D0EC2.jpeg
אבל אני חננה? :rolleyes:
מרגיש לי לפעמים שאני צופה בתוכנית אחרת בחיי. זה עצוב ומשונה. וזה מתסכל ומצחיק אותי בו זמנית.
בלאמי ממש לא "מכיר את הסחורה", ליטרלי הראו לנו פרק שלם שלו "רואה את האור". יש לו דפוס פעולה חוזר שזה לבגוד באנשים ואז להתנצל ולעשות פרצוף עצוב. אז כן, גם הפעם הוא בגד וגם הפעם הוא יבין שהוא אידיוט בהמשך. זה לא הופך אותו לפחות נבלה בוגדנית כרגע.
וניק, אין לקלארק שום סיבה בשלב הזה לחסום זכרונות של הפליים? וואט?! הפליים היה בפעם האחרונה אצל מאדי. הוא הרגע ראתה את "החבר הכי טוב שלה" שעבר שטיפת מוח ובגד בה, היא קלטה את דיוזה, אקו ואוקטביה כשהן עברו ניסיון המרה גם, יש לה כל סיבה בעולם לחסום זכרונות! איזה סיבה לעזאזל יש לה לסמוך על אנשי בארדו?! ברור שהיא תתנגד וברור שהיא תסבול! אתה צודק לגבי זה שזה לא אמור להיות מכשיר עינויים per say אבל זה אכן מכשיר עיניים כשכל אחד מהאנשים שלנו נמצא בכיסא הזה. ואני מקווה שכשקלארק תשב שם ותסבול, שבלאמי יעמוד שם בצד ויקלוט למה הוא גרם הבוגד הזה|שפם|
גם לי מרגיש לפעמים שאת צופה בתוכנית אחרת שבה בלאמי הוא לא אחד מהגיבורים. ושבה אוקטביה לא הבינה בעצמה שהיא הייתה לא בסדר והתנצלה על זה.
ואיזה דפוס פעולה חוזר של לבגוד באנשים? רוב הדמויות עשו דברים נוראיים באותה מידה או יותר.
ולא, אין סיבה להתנגד לאנשי בארדו. אז הם מפגרים שרוצים את הקוד למלחמה האחרונה (שהיא בכלל לא מלחמה אחרונה). תנו להם אותו וזהו.
זאת אותה דינמיקה שתמיד חוזרת בין שתי קבוצות שונות בסדרה. יש אפשרות שבה שני הצדדים יקבלו את מה שהם רוצים, אבל הם מנסים לדפוק זה את זה ובסוף כולם מפסידים. זה תמיד הצד השני (כלומר לעומת הצד שלנו) שמתחיל אגרסיבי, אבל הצד שלנו לא מנצל אפשרויות לשלום.
אז כן, אנשי בארדו הם חארות מטורפים. אבל זה לא שיש להם רצון לכבוש את אוכלוסיית סנקטום או משהו כזה.

מילי08

Well-known member
סליחה באמת שלא עברתי קורס חננים ואני לא מודעת לזה.
:-D
את לא היית כזאת חשובה לסדרה:-[:-[
אבל אמרתי שהיא אהובה! והם היו חייבים להרוג מישהו. תארי לך שהיו הורגים את אקו? או, השם ישמור, את אוקטביה?
והתמונה מטוויטר ששמת - נכון זה חשבון שלך שבו את רק מלכלכת על בלאמי? :-P:

זאת אותה דינמיקה שתמיד חוזרת בין שתי קבוצות שונות בסדרה. יש אפשרות שבה שני הצדדים יקבלו את מה שהם רוצים, אבל הם מנסים לדפוק זה את זה ובסוף כולם מפסידים. זה תמיד הצד השני (כלומר לעומת הצד שלנו) שמתחיל אגרסיבי, אבל הצד שלנו לא מנצל אפשרויות לשלום.
כל כך נכון. זה מה שתיסכל אותי בסדרה הזאת וכבר כתבתי את זה.

כן, אני חייבת להסכים עם זה.
אבל למרות שבלאמי אידיוט, הוא אידיוט טוב, אז אני מוותרת לו
וואי, זה אחד הטובים! גאונות לשמה.
וסתם תראו את הדלת שלי. זה לא באמת ספוילר :-P:
8-*|פנים| 8-*|פנים| 8-*|פנים| 8-*|פנים|

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל אמרתי שהיא אהובה! והם היו חייבים להרוג מישהו. תארי לך שהיו הורגים את אקו? או, השם ישמור, את אוקטביה?
והתמונה מטוויטר ששמת - נכון זה חשבון שלך שבו את רק מלכלכת על בלאמי? :-P:
למה את חושבת שאקו יותר חשובה מחבר של אוקטביה משבט האדמה, ברח לי השם שלו, שהוציאו להורג?

דיברגנט חדש

Well-known member
לינקולן?!
א. הוא לא היה מרפא. הוא היה לוחם.
ב. איך עשית את הקישור אליו ממה שמילי כתבה? 8-*
אכן
א. הוא היה גם וגם.
ב. היא כתבה "תארי לך שהיו הורגים את אקו? או, השם ישמור, את אוקטביה?" ולדעתי, לינקולן היה הרבה יותר דמות דומיננטית מאקו, כי הוא זה שנתן לאוקטביה את הכלים ההישרדותיים ועיצב את אוקטביה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אכן
א. הוא היה גם וגם.
ב. היא כתבה "תארי לך שהיו הורגים את אקו? או, השם ישמור, את אוקטביה?" ולדעתי, לינקולן היה הרבה יותר דמות דומיננטית מאקו, כי הוא זה שנתן לאוקטביה את הכלים ההישרדותיים ועיצב את אוקטביה.
עם כל האהבה שלי ללינקולן (ואני אוהבת אותו הרבה יותר מרוב הדמויות ששרדו עד כה) מילי התייחסה לסצינה בה היו שלושת הדמויות שהיא ציינה, אז אני באמת לא מבינה את השוואה שלך. הוא לא היה בסדרה מעונה 3. זה כמו שאני אגיד תארו לכם שהיו הורגים את וולס במקום?! אה רגע כן, שרלוט הזונה הרגה אותו|שפם|
והוא לא היה מרפא.
אבל שיהיה.

מילי08

Well-known member
עם כל האהבה שלי ללינקולן (ואני אוהבת אותו הרבה יותר מרוב הדמויות ששרדו עד כה) מילי התייחסה לסצינה בה היו שלושת הדמויות שהיא ציינה, אז אני באמת לא מבינה את השוואה שלך. הוא לא היה בסדרה מעונה 3.
בדיוק.
התייחסתי ספציפית לכך שבשלב הזה יש לנו כמה גיבורות חזקות ואהובות, וברור שהיוצרים מחכים להרוג מישהו (כמה זמן לא מתה לנו דמות חשובה? ובלאמי לא נחשב כי לדעתי לכולם היה ברור שהוא לא מת). מתוך הדמויות החשובות האלה, היוצרים כנראה יעדיפו להרוג קודם דמות שהערך שלה להמשך העלילה פחות משמעותי. אקו מאוד משמעותית להמשך העלילה, גם בגלל הקשר שלה עם בלאמי וגם כי היא נייטבלאד וגם כי היא קיק אס תותחית. דיוזה בשלב הזה ולאחר שהיא ילדה את הופ, עשויה להיות חשובה, אבל בפועל יש דמויות שעלילתית יותר נחוצות ממנה.

לתשומת הלב,
אני לא אומרת בזה שאני חושבת שדיוזה לא חשובה כשלעצמה, אלא שביחס לדמויות נוספות היא מעט פחות משמעותית לקידום העלילה.

וחוצמזה, לינקולן ;-( |בוכה|

מילי08

Well-known member
בהמשך לשאלה של שירי על עונה 4, עלתה לי גם תהייה:
אולי זה הוסבר ואיכשהו פספסתי את זה (כרגיל |טמבל|)
איך זה שאנשי התיבה היו מוכנים בזמן עם תיבה טכנולוגית מאובזרת לטיסה בחלל אבל לא ידעו על שאר האנשים שבבונקר?
קדוגן היה מקושר לממשלה או למי שזה לא יהיה והוא לא עלה לתיבה, אבל אנשים אחרים שככל הנראה לא ידעו מה מתרחש בזמן אמת, כן היו מוכנים עם תיבה...?
משהו לא מסתדר לי.

LeAnnDylan

Well-known member
בהמשך לשאלה של שירי על עונה 4, עלתה לי גם תהייה:
אולי זה הוסבר ואיכשהו פספסתי את זה (כרגיל |טמבל|)
איך זה שאנשי התיבה היו מוכנים בזמן עם תיבה טכנולוגית מאובזרת לטיסה בחלל אבל לא ידעו על שאר האנשים שבבונקר?
קדוגן היה מקושר לממשלה או למי שזה לא יהיה והוא לא עלה לתיבה, אבל אנשים אחרים שככל הנראה לא ידעו מה מתרחש בזמן אמת, כן היו מוכנים עם תיבה...?
משהו לא מסתדר לי.
קדוגן לא היה מקושר לממשלה. הוא היה מנהיג כת.
הר וות'ר זה מתקן ממשלתי לכן יותר הגיוני שלהם היה קשר ראשונים אם אלו שהיו על הארק (או לפחות בגרסה הראשונית שלהם כתחנת חלל של ארה"ב, מכיוון שמדובר במתקן ממשלתי של ארה"ב (והארק מורכב מ-12 תחנות חלל של מדינות שונות. למרות שעכשיו פתאום אני תוהה לעצמי, פולאריס הרי הייתה תחנת החלל ה-13, והיא הייתה אמריקאית גם, אבל אנחנו יודעים שגם הייתה תחנת חלל אמריקאית על הארק {לפי הדגלים} אז, האם לארה"ב היו שתי תחנות חלל בזמן הפצצות?|תוהה|)
לגבי "מוכנים עם התיבה" קודם כל, תפסיקו לקרוא לזה תיבה. זה מטריף את דעתי. דבר שני, אלו פשוט היו תחנות חלל. בקה ספציפית ברחה לחלל כדי לייצר נייטבלאד, אבל שאר תחנות החלל היו בחלל כי הן תחנות חלל. אחרי שכדו"א הארץ הושמד הם החליטו לאחד כוחות כדי לשרוד ביחד ואז יצרו את הארק. זוכרת את פרק היוניטי דיי בעונה הראשונה? אם לא, פרק 9 ירענן את זכרונך. וגם קים כתבה אותו אז הוא מצוין:-P:)

מילי08

Well-known member
הר וות'ר זה מתקן ממשלתי לכן יותר הגיוני שלהם היה קשר ראשונים אם אלו שהיו על הארק (או לפחות בגרסה הראשונית שלהם כתחנת חלל של ארה"ב, מכיוון שמדובר במתקן ממשלתי של ארה"ב (והארק מורכב מ-12 תחנות חלל של מדינות שונות. למרות שעכשיו פתאום אני תוהה לעצמי, פולאריס הרי הייתה תחנת החלל ה-13, והיא הייתה אמריקאית גם, אבל אנחנו יודעים שגם הייתה תחנת חלל אמריקאית על הארק {לפי הדגלים} אז, האם לארה"ב היו שתי תחנות חלל בזמן הפצצות?|תוהה|)
לגבי "מוכנים עם התיבה" קודם כל, תפסיקו לקרוא לזה תיבה. זה מטריף את דעתי. דבר שני, אלו פשוט היו תחנות חלל. בקה ספציפית ברחה לחלל כדי לייצר נייטבלאד, אבל שאר תחנות החלל היו בחלל כי הן תחנות חלל. אחרי שכדו"א הארץ הושמד הם החליטו לאחד כוחות כדי לשרוד ביחד ואז יצרו את הארק. זוכרת את פרק היוניטי דיי בעונה הראשונה? אם לא, פרק 9 ירענן את זכרונך. וגם קים כתבה אותו אז הוא מצוין:-P:)
אוקיי, הבנתי. תודה

אז הם פשוט היו מוכנים עם התיבה? :-P:

didalf

Well-known member
IM BACK BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרק 7X11 !!!!

קודם סיכום שלי ואז אוכל ואז לעבור על החפירות שלכם

אוקי רגע הסוף לאאאא מההה אני שונאת את כולם!!!!!

סליחה רגע הקטע שלוויט מגלה שבלאמי חי היה מיד אחרי הפיצוץ. כלומר 3 חודשים הוא שיקר לאוקטביה??????? וואי שימות אז לא חמוד יותר:-[ חבל שאקו לא הרגה אותו:-[

בלאמי מסתבר נחת במקום הגרוע ביותר, ארץ האבנים או משהו, שבה האבן נמצאת בקצה של הפאקינג אוורסט|חבול|
לפחות פרק שלם עם בלאמי אחרי היעדרות כ"כ ארוכה|מאוהב| למרות שאני מודה אם זה לא היה הוא הייתה מגדירה את זה פרק משעמם קצת אבל זה בל|מאוהב|
אז אחד המקודדים או משהו קוראים לו דוסט עף איתו לשם גם. בהתחלה בלאמי מנסה להרוג אותו אבל אז הוא מטפל בו. מה אתה מזכיר דווקא את פייק?}-] טובנו לפני שהוא היה חרא אולי הוא היה יעיל בתור מורה.
הוא צריך לחזור לאנשים שהוא אוהב - "אוקטביה, אקו, קלארק"|מאוהב| (בסדר הנכון גם)
חחחחח הוא מדבר לעצמו איזה אידיוט:-D הוא מוצא את התנך של הרועה ובינתיים מזלזל בו. כשהרגל של דוסט מחלימה מספיק הם מתחילים בטיפוס.

בשלב מסויים הם מגיעים לסופת שלג ובלאמי הראש בקיר הזה מתעקש להמשיך ללכת בעוד דוסט מחפש מערה. בלאמי קופא כמובן, ודוסט גורר אותו למערה ומחמם אותו. חמודים. כשהוא מתעורר הם מגלים שם ישויות אור8-* דוסט קורא לזה מערת ההתעלות. בלאמי עדיין חושב שזה שטויות ומוצא את התמונה של קדוגן - אז עוד יותר חושב שזה שטויות כי הוא מנהיג כת. ועברו כמה חודשים ובל אוכל עקרב איכ. ואם קיוויתי שבזמן הזה הוא יתגלח אז לא - השיער והזקן רק התארכו יותר ועכשיו הוא איש מערות|פנים| היאוש גורם לו להסכים להתפלל עם דוסט. וואי עוד פעם אחת הוא אומר פור אול מאן קיינד אני זורקת אותו מההר בעצמי|פנים|. בתפילה לבלאמי יש הזיה או חזיון או משהו - פתאום הזקן הרגיל שלו נראה ממש טוב:-D הוא רואה את קדוגן ואז את אמא שלו שאומרת לו ללכת אל האור. יאא קצת מרגש אבל שהוא ראה את אמא שלו|לב|

ויופי פתאום הסופה הפסיקה קסם. הם ממשיכים בטיפוס האוורסט הנוראי הזה שמטפסים מקצועיים לא היו מצליחים. ואז החבל נקרע ודוסט כמעט נופל- לא:-0 הם נהיו כאלה חברים. העונה הזאת בסימן - אנשים נתקעים עם אנשים במקומות והופכים לחברים לא צפויים. דוסט מבקש מבלאמי שישחרר אותו ובל מסרב ומתחיל לדקלם את התפילה וככה שניהם ובסוף הוא מצליח. זה היה יפה האמת. האמת במקום כזה אני מניחה טוב שיש משהו להאמין בו, גם אם זה קשקוש. (או כך חשבתי עד שהגיע סוף הפרק לפחות|שפם|).

הם מגיעים סופסוף לאבן, מקלידים את הקוד והאנומליה מגיעה. אבל אז היא ממשיכה למטה חחח זה הצחיק אותי איזה מעליב זה היה מצד האנומליה:-D מסתבר שצריך לקפוץ. דוסט קופץ, בלאמי אחריו.
הם מגיעים לבארדו פיווווווו|מזיע| אבל מסתבר שהתנאים הקשים וזה שהאמונה ברועה היה הדבר היחיד שהחזיק אותם עלו לבל יותר מידי לראש כי הוא כורע לו ברך וקורא לו "הרועה שלי". לא טוב.

ובחדר גבריאל כרגיל אוכל וואי:-D:-D ונמצאות שם בדיוק מי שחשובות - קלארק, אקו ואוקטביה. ובלאמי בדרך. אמאלה דפק לי הלב פה כ"כ התרגשתי מהאיחוד הזה נשבעת. ואז מגיע -איש-המערות-בלאמי:-0 והן כולן המומות. ורצות לחבק אותוווווו. ובעוד אני תוהה מי תהיה הראשונה השומרים החצופים מכוונים אליהן נשק:-[ בלאמי לא נראה נרגש כמו שהוא אמור להיות:-0 קלארק מחבקת אותו|מאוהב| ומספרת לו בלחש שהלהבה היא המפתח אז שישתף פעולה. אבל סעמקקקקקקקקקקקקקקקקק המקום ההוא דפק לו את המוח יותר מידי - כי הוא מספר מיד לקדוגן!!!!! לאאאאאאאאאא בלאמיייי לאאאאאאאאאאאאאאאא;-(;-( לא מאמינה שעונה שלמה הוא נעלם, פרק שלם הוא סבל בקרח וכל זה כדי לבגוד בנו בסוף;-(;-( תתקנו את זה ומהר!!!!!!!! פאק ועכשיו אין לי פרק להמשיך אליווווו. למה לא גררתי את הבינג'???;-(

לפחות אני מניחה שעכשיו הוא באמת הולך להתגלח ולהסתפר.

Lhuna3

Well-known member
@didalf
YOU MADE IT - FOR ALL MANKIND!
כל הכבוד על הבינג' וברוכה הבאה לצפיה השבועית (עם הפסקות) המעצבנת!

welcome2.jpg

לעקוב אחרי הבינג' שלך זה היה כזה:
waiting.jpg

ועדיין מחכים לליאורה
willshemakeit.jpg

didalf

Well-known member
כל הכבוד על הבינג' וברוכה הבאה לצפיה השבועית (עם הפסקות) המעצבנת!
תודה|חיבוק| ו-;-( על השבועי וההפסקות.

תמונה ראשונה - |מאוהב|

לעקוב אחרי הבינג' שלך זה היה כזה:
לא הבנתי אם זה טוב או רע, הן לא נראות מרוצות במיוחד8-*

ועדיין מחכים לליאורה
יחד עם התמונה - :-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סליחה רגע הקטע שלוויט מגלה שבלאמי חי היה מיד אחרי הפיצוץ. כלומר 3 חודשים הוא שיקר לאוקטביה??????? וואי שימות אז לא חמוד יותר:-[ חבל שאקו לא הרגה אותו:-[
לא! זה מובהר שלוויט גילה שבלאמי חי אחרי כל העניין שאקו עינתה אותו ואז דיוזה ואנדרס מתו.
פאק ועכשיו אין לי פרק להמשיך אליווווו. למה לא גררתי את הבינג'???;-(
עכשיו את יכולה לסבול יחד איתנו.
ותאמיני לי שזה הרגיש כאילו את גוררת את הבינג'.

didalf

Well-known member
לא! זה מובהר שלוויט גילה שבלאמי חי אחרי כל העניין שאקו עינתה אותו ואז דיוזה ואנדרס מתו.
בטוח? למה רק אחרי 3 חודשים הם יזכרו לבדוק את הזכרונות של ההוא שהיה שם?
הדבר היחיד שבלבל אותי זה שלוויט היה קצת פצוע אבל חשבתי אולי הוא נפצע ממשהו גם אז ולא זכרתי.

ותאמיני לי שזה הרגיש כאילו את גוררת את הבינג'.
לא מספיק מסתבר;-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי, הבנתי. תודה
אז הם פשוט היו מוכנים עם התיבה? :-P:
קודם כל גרמת למצב שבו אני נאלץ להסכים לחלוטין עם משהו שדילן כותבת. ואני לא אוהב את זה.
ואני עדיין לא בטוח אם השאלה בסוף היא רק כדי להשתמש במילה תיבה ולעצבן את דילן (מטרה יחסית ראויה, למרות שגם אני לא מוכן להשתמש במילה הזאת)
או שאת באמת לא מבינה איך הם היו מוכנים עם הארק.
כי לא היה ארק! הארק הוא פשוט תחנות החלל השונות אחרי שחיברו אותן.

למעלה