ה100 עונה 7 פרק 10

LeAnnDyIan

Well-known member
|כן|:-D אבל אהבתי ממש שהיא אמרה את זה. וגם אני בכל זאת רואה הבדל מסויים בינה לבינן, שקצת קשה להגדיר אותו במדויק, אבל לדעתי היא לא היתה עושה את הדברים שהן עשו. (לא להבין לא נכון, אני עדיין גם מבינה את הדברים שכל אחת מהן עשתה).
אל תביני לא נכון, אני גם אהבתי. זה הצחיק אותי האמת. פשוט חשבתי שאולי במקרה של אוקטביה ודיוזה, נגיד, אבל אקו היא אחת משלוש הנשים הכי מסוכנות בעולם? ממ לוחמת נהדרת כן, אבל לא הייתי מחשיבה אותה לכזאת מסוכנת (אם מוציאים מהמשוואה את העובדה שהיא כמעט מחקה ציווליזציה שלמה הפרק. אבל אצל קלארק אנחנו קוראים לזה יום שלישי:-P:)
IMG_1107.GIF

זה באמת היה משפט מעניין וקצת תמוה. ואנחנו כבר יודעים שיהיה פריקוול ושהיא תהיה אכן הגיבורה שלו? זה פורסם?
הם לא קיבלו גרין לייט עדין, אבל ממה שזכור לי בפעם הראשונה שאורן פירסם בפורום על התכנון לפריקוול דיברו על זה שהיא תהיה הגיבורה (עם עוד 2 שאני לא זוכרת בוודאות מי הם אבל אני מניחה ש-2 מהדמויות הגבריות שראינו בפרק הדלת האחורית) כלומר, זו הייתה המטרה של הפרק הזה, להכיר לנו את הדמויות שיהיו בפריקוול.

מכל האופציות האלו גם אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום, אבל זה לא אומר שמה שהפריימים עשו היה פחות נוראי מוסרית.
בסדר, לא אמרתי שהם בסדר. אני פשוט לא מתנגדת לדרך שלהם אם היא מספקת לי בתור אזרחית חיים שלווים שלא מצריכים אכילת עכברושים על הגריל8-{

תזכירו לי - את מי קיבלנו בחזרה?
לא שזה משנה כי דיוזה לא תחזור. הסיבה שזה בטוח זה שהיא מתה את המוות ההולם והמדויק לדמות שלה, תוך כדי ההקרבה שהיתה חייבת לעשות.
אותה סיבה שברור לנו שבלאמי יחזור (פרט לכך שאין גופה) - כי הוא לא קיבל את הסיום הראוי עדיין.
התכוונתי לקטעים כמו שקיבלנו את קלארק חזרה אחרי המיינד ווייפ, או שקיבלנו כבר את דיוזה חזרה אחרי שאוקטביה גרמה לנו להאמין שהיא מתה. או מרפי שחזר לחיים בתחילת עונה 6.
וכן, נראה לי שאם יש משהו אחד שכולם יכולים להסכים עליו זה שאף אחד, אף לא לרגע, האמין שבלאמי מת.

כן, זה נשמע מאוד הגיוני שלשם אנחנו הולכים. (גם לאור זאת שהראו לנו שם את הטכנולוגיה של סימולציות-הפחד כבר). למעשה זה נשמע כל כך הגיוני, שאני תוהה אם הכותבים עוד יפתיעו אותנו איכשהו או שזה פשוט מה שיהיה.
בעצם כבר מרגיש שאנחנו כבר די בסופו של התהליך של הדמויות שלנו ללמוד להיות "טובים יותר", אפילו בפרק האחרון זה מרגיש שקורה קצת מהר ופתאומי מידי אולי (ציינת את מרפי ואינדרה, קלארק, דיוזה, אוקטביה... אקו הגיעה הפרק עד הקצה, אבל בסוף הצליחה לשחרר ולא לנקום)
אני מקווה שזה יהיה משהו קצת יותר מרגש מסתם לשבת מול M-CAP ולענות על מבחן אמריקאי. בכל זאת, גורל האנושות תלוי בזה.
לדעתי המבחן יהיה קצת יותר 'מענין' מזה והוא בטח יכלול בתוכו דמויות מהעבר שכאילו יעזרו לה לעבור אותו (כמו שהיה בפרק של המיינד דרייב 6X07 בו מונטי, אבא שלה ואלי עזרו לה להבין איך להילחם במה שקרה לה/להבין איך לנצח)

(אבל עדיין לא נראה לי שיקרה, אז אל תפתחי עוד יותר ציפיות בגלל זה עכשיו!)
too late already clowning
25C99AA0-6EE3-40DE-B819-7770DED0402E-7549-00000768AE9BAB42.GIF

:-D:-D לא יודעת מה יותר מצחיק אותי פה, השגיאות שלך או הרעיון חחחחחחח
הו מיי בקה|פנים| אני באמת צריכה לעבור על ההודעות שלי לפני שאני שולחת|אילם|
להגנתי הייתי כבר ממש עייפה כששלחתי את ההודעה הזו ונרדמתי שניה אחרי. אבל כן, זה לא באמת תירוץ. אני מתנצלת שאתם צריכים להתמודד עם עילגות שכזו|מובך|

1. אני סומכת לחלוטין על הפירוש של ג'ורדן. הוא אמר שהוא גאון אז הוא גאון.
2. כן, אוקטביה וקלארק, ואני עדיין מתעקשת שאלו יהיו בעיקר הן (לא יודעת אם ימותו, אבל יעשו הקרבה גדולה שתציל אנשים בדומה לדיוזה.)
1. |כן| גם הגיע הזמן שהוא יהיה מועיל במשהו.
2. |כן| גם זה נשמע מאוד הגיוני. לדעתי כולם יעשו הקרבה. אבל כן, מסכימה שאלו יהיו הגיבורים הראשיים של עונה 1 שיעשו את ההקרבה הגדולה ביותר. אני עדין חושבת שהקוד על הגב של אוקטביה יותר רלוונטי ממה שהיה נדמה לנו ושהתפקיד שלה במבחן הזה יהיה משמעותי לעלילה אפילו שטכנית זו תהיה 'רק' קלארק שתיקח את המבחן.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל האם היום כשראינו כבר כמה כוכבים אחרים, אתה עדין חושב שצורת החיים שהפריימים סיפקו לאזרחיהם, מחרידה ככל שתהיה, היא לא עדיפה על כל שאר הדברים בסדרה? כי אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום בלי להסס בכלל.
טוב, לא רציתי לפתוח את זה לדיון, אבל...
קודם כל זה חסרת משמעות. כמו להוכיח שמוסוליני הוא אדם טוב כי הוא טוב יותר מהיטלר וסטאלין. זה שיש גרועים ממשהו לא הופך את זה לטוב. זה שהסדרה לוסט קיימת לא הופך סדרות אחרות לטובות.
גם אם כל החברות האחרות שראינו בסדרה הן גרועות יותר זה לא הופך חיים בעולם שבו צריך להקריב תינוקות ומידי פעם אנשים בוגרים צריכים להקריב את החיים שלהם לחברה טובה.
אף אחד לא אמר שאנחנו צריכים לבחור בין אחת החברות שפגשנו, אנחנו צריכים לשאוף לחברה טובה.
אבל חוץ מזה - מה היה נוראי כל כך בכדור הארץ של לפני ההפצצות? מה היה אפילו נוראי כל כך בחברה של הגראונדרים? הן לא היו נהדרות, אבל עדיין הצליחו להיות טובות יותר.
אני מתגעגעת אליה כל כך😭😭😭
חחחחחחחחח
אבל, האם אוקטביה בכלל הייתה איתם בחדר כשהכניסו לקלארק את הפליים? עד כמה שזכור לי היא הייתה בחדר השני עם פייק באותו הזמן. לא?|תוהה|
אבל אני מניח שהיא עדיין ידעה שעושים את זה, לא?
. קדוגן עבד במקדונלדס למחייתו:-D
IMG_1552.JPG
חחחחחחחחחח. WTF?
ניק!!!!! @טוני החתול החלום שלך התגשם😂😂
טוב, כמעט😅 זוכר שביקשת חיבוק מסוים?
undefined
יאייי:)

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל חוץ מזה - מה היה נוראי כל כך בכדור הארץ של לפני ההפצצות? מה היה אפילו נוראי כל כך בחברה של הגראונדרים? הן לא היו נהדרות, אבל עדיין הצליחו להיות טובות יותר.

הם היו מטונפים ואכלו עכברושים על הגריל פור קריינג אאוט לאוד!!
ובשביל הרקורד, לא אמרתי שהם אנשים טובים או נסיתי להצדיק את תורת הגזע שלהם (לא בהודעה שהגבת עליה בכל אופן😂). פשוט אמרתי שאני הייתי מוכנה לחיות שם. וכן, גם אם זה במקום כדו״א שלנו כרגע. מה כל כך נפלא במה שיש לנו עכשיו?

טוני החתול

Well-known member
מנהל

ובשביל הרקורד, לא אמרתי שהם אנשים טובים או נסיתי להצדיק את תורת הגזע שלהם (לא בהודעה שהגבת עליה בכל אופן😂). פשוט אמרתי שאני הייתי מוכנה לחיות שם. וכן, גם אם זה במקום כדו״א שלנו כרגע. מה כל כך נפלא במה שיש לנו עכשיו?
לא יודע, פעם אחרונה שבדקתי לא הייתי צריך להקריב חלק מהתינוקות שנולדו.
וזה לא שהם חיו בשלום אידילי, הם היו במלחמה עם ילדי גבריאל.

LeAnnDyIan

Well-known member
ממ טוב אני עומדת להגיד דברים שסתם יעצבנו אז אני אניח לדיון הזה.

במקום זה יש לי תגלית אחרת:-0
אומייגאד מה אם לקסה תמיד ידעה שקלארק היא המפתח ולא סתם הייתה ממש גיי?:-0
66D88F7A-8B8A-4C89-8691-71F0249DB4DD.gif
F7B19666-782C-421A-BAB9-D904E3C48FBB.gif

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי,
זה רעיון נחמד אבל קלארק היא לא באמת המפתח, הפליים זה המפתח. כלומר בתקופה ההיא לקסה הייתה המפתח.

אני חושב שבשום שלב בדיבורים שלנו לא התייחסנו לעובדה שאנדרז מת בפרק הזה.
כלומר לא שזה כזה עניין גדול כי גם ככה עכשיו קאדוגן שם להנהיג את הדיסייפלס, אבל בכל זאת נחמד שהקריפ הזה מת.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקי,
זה רעיון נחמד אבל קלארק היא לא באמת המפתח, הפליים זה המפתח. כלומר בתקופה ההיא לקסה הייתה המפתח.

אני חושב שבשום שלב בדיבורים שלנו לא התייחסנו לעובדה שאנדרז מת בפרק הזה.
כלומר לא שזה כזה עניין גדול כי גם ככה עכשיו קאדוגן שם להנהיג את הדיסייפלס, אבל בכל זאת נחמד שהקריפ הזה מת.

הפליים הוא מה שיתן להם את הקוד שהם צריכים, אז הוא מפתח במובן הזה.
אבל אם אנחנו מאמינים למה שג׳ורדן פענח (וכבר סיכמנו שאנחנו מאמינים) אז צריך one individual שיקח את המבחן. ואני חושבת שזה שבקה אמרה ״בראש הנכון אני מאמינה בכל ליבי שזה יכול להציל את העולם״ כלומר, דרוש יותר מרק הפליים. גם משחק השחמט של שיידי ומרפי ניסה לרמוז לנו שקלארק היא המלכה, כלומר, החלק החשוב בפאזל (די התעלמנו מזה, או לא התייחסנו לזה מספיק כי מרפי הניח שהוא מתכוון לאמורי במטאפורה שלו, למרות שלפני כן כשהוא דיבר על המלכה ישר חתכו לקלארק וכאילו היה ברור לכולם שהיא המלכה) אז אולי גם שיידי בתת מודע שלו, וגם מאדי בתת מודע שלה (עם הציורים) זה בעצם רמזים שזורקים לנו על זה שהפליים תמיד ידע שקלארק היא האחת? או שבעצם אף אחד משלושתם לא יודע את זה בוודאות אבל זה מה שנראה שהתסריטאים מנסים לרמוז לנו דרכם.

באתי לשלוח כמעט כששוב אני מתעלמת מאנדרס.
הוא כאילו אמור היה להיות דמות ראשית שם ברקע הדיסייפלים אבל הוא כזה זניח שגם בהודעה ה-50 שלנו פה הוא סתם an afterthought

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אני לא ממש רוצה לחזור לדיון הזה, אבל בדיוק נכנסתי לדיון שלנו משנה שעברה על 6X10 וזה מדהים שממש השתמשת באותם דוגמאות בדיון שלך:
אם כי שם כתבת חולדות וכאן כתבת עכברושים

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא ממש רוצה לחזור לדיון הזה, אבל בדיוק נכנסתי לדיון שלנו משנה שעברה על 6X10 וזה מדהים שממש השתמשת באותם דוגמאות בדיון שלך:
אם כי שם כתבת חולדות וכאן כתבת עכברושים
כי אני בטראומה!!!
אין לי כוח לקרוא דיונים ישנים אבל ברור לי שדעתי לא השתנתה.
יש דברים בסדרה שצילקו אותי נפשית, היד של אמורי והעכברושים על הגריל הם 2 מהם.
תינוקות שמוקרבים לעצים לעומת זאת, פחות מצלקים אותי🤷🏻‍♀️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח דברים מאוד שונים מטרידים אותנו.
תכלס לא היה אכפת לי לאכול עכברוש על הגריל אם הורידו ממנו את העור.
היד באמת מטרידה אבל בקושי רואים אותה.

LeAnnDyIan

Well-known member
חחחחח דברים מאוד שונים מטרידים אותנו.
תכלס לא היה אכפת לי לאכול עכברוש על הגריל אם הורידו ממנו את העור.
היד באמת מטרידה אבל בקושי רואים אותה.
הקאתי קצת בפה עכשיו8-{8-{8-{
לא רק שאני לא מוכנה לאכול עכברוש על הגריל (גם כדי להציל את חיי)
אלא שאני לא מוכנה לאכול אוכל ״רגיל״ גם אם סתם יש עכברוש על הגריל איפשהו בסביבתי🤮 או גם כזה שלא על הגריל.
אם יהיה עכברוש איפשהו במדינת קליפורניה אני עוברת למדינה אחרת!

LeAnnDyIan

Well-known member
מנסה רגע משהו כי הפורום מוזר ומשום מה מסרב לתת לי לשלוח הודעות בשרשור אחר.
BE80A2F0-3C8E-4D10-9978-CF07850514A3.jpeg

עריכה: טוב אז מסתבר שאני לא יכולה לשלוח הודעות מהפלאפון :-/

מילי08

Well-known member
טוב, מתחילה לכתוב לפני שאני קוראת.
פרק מעולה. אני יודעת שאני בדעת מיעוט יחסית, אבל עונה 7 הכי טובה לדעתי.

הפרק התחיל בסנקטום! ידעתי.
שיידהדה חזר בגדול והוא מפחיד ומטורף.
האיום שלו על מאדי היה נוראי ואני יכולה להבין למה היא כרעה ברך. אני גם קצת כועסת על קלארק שהשאירה אותה לבד. נכון שזה חשוב להציל את החברים שלך, אבל מאדי כיום היא כל עולמה. איך היא יכולה להשאיר אותה לבד, גם אם היא לא יודעת על שיידי?
הקרב של ועם אינדרה! אני כססתי ציפורניים על אמת. ברור שבשלב הזה שיידי חייב להישאר בחיים, אבל אם היו הורגים לי אותה שם אני לא יודעת מה הייתי עושה! אוף, זה היה מותח.
מאדי מנסה לבוא לעזרתה אבל בצורה גרועה! איפה כל האימונים שלה?! כשהיא עלתה בסלואו מושן על הכסא, כבר ציפיתי למשהו רציני, אבל כל מה שהיא יכלה להביא מעצמה זה את השריטה?! ברור שהם רוצים לשמור את הקרב האמיתי לסוף, אבל פה עשו לנו טיזר שלא ענה על הציפיות.
אני מקווה מאוד שהקרב הסופי יהיה בין מאדי או אינדרה (עדיף אינדרה, שהיא האויבת האמיתית שלו) לבין שיידי, ושזו לא תהיה קלארק, כי משום מה יש לי תחושה מסוימת שהיא תתערב שם מתישהו וזה לא מתאים.

מרפי- איזה מלך. הפך להיות אחד הטובים. אמורי לעומת זאת נהיית יותר ויותר מעפנה בכל פרק. פעם היה בה חספוס כלשהו.. עניין. היום היא משעממת בעיקר. למרפי מגיע יותר.

בבארדו - מזל שפתרו לנו מהר את הסוגיה של הבנות שם, אבל עדיין לא ברור למה הן לא שיתפו את הופ. אולי כדי שזה יהיה משכנע כלפי השאר?
מה שאקו עשתה ללוויט היה נוראי, אבל תכלס מגיע לו כי גם הוא התעלל בהן. נכון שזו לא היתה יוזמה שלו, אבל הוא המשיך.
אקו ורייבן |מאוהב| יא, זה היה מרגש!! רייבן מדהימה כל כך. גם המפגש הראשוני וגם ההצלה בהמשך. (אני קצת קופצת בין זמנים ואירועים.. סורי).

חבורת "הנוסעים במרחב" (קלארק, רייבן, ניילה, ג'ורדן ומילר - איך אתם קוראים להם בקצרה...?) נהדרים. כל הכבוד לג'ורדן שקיבל את השכל של אבא. בעונה 6 הוא היה סופר מעצבן אבל בפרק הזה רציתי לחבק אותו. גם גאון וגם יותר מעניין. הולך להיות מעניין עם התרגום שהוא הציע לעומת הטמטום של הדיסייפלס והרועה.
לעומתם גבריאל כזה טמבל! אחרי שהוא שיתף איתם פעולה מיוזמתו, פתאום הוא נזכר לגדל עמוד שדרה ואופי? ובסוף אפילו לוקחים לו את הרובה |פנים|. העיקר שהוא היה מנהיג המורדים 🙄

אבל הסוף, אוף. דיוזה ;-( ;-( הלכת מאיתנו מוקדם מידי. ובגלל הופ! זה מה שקורה כשלא מכניסים את כולם בסוד העניינים וכל אחד פועל על דעת עצמו! לפחות גם הנודניק השני הלך איתה. אבל זה לא הגיע לה.

מילי08

Well-known member
אוקי זה ששיידי יתפוס את השלטון היה די לחלוטין ברור. טכנית זה היה ברור שזה יקרה עוד מאז הפרק הראשון של העונה מה שאומר שהייתה לו עלייה לשלטון ארוכה באופן מביך. :-D
ובגלל שהיה ברור שהוא יתפוס את השלטון אז היה ברור שהוא לא יפסיד בקרב לאינדרה. ולכן אני כן באמת קצת חששתי שאינדרה באמת תמות.
ואגב אם אינדרה הייתה מתה הייתי הרבה יותר באבל מאשר על דיוזה. ברור! אבל עדיין

אולי תספורות זה הTheme של העונה הזאת. אולי זה האויב הגדול?
:-D :-D
מה שטוב זה שהייתה שם ניילה בתור נציגת הצופים כדי לציין כמה זה מגוחך שג'ורדן יעלה על זה כל כך מהר. שלא לדבר על כך שהוא יספק תרגום שונה כל כך מהר.
ניילה נהדרת. היתה צריכה לקבל תפקיד גדול יותר
*ואיזה חמוד היה כשאוקטביה חיבקה את מילר והוא כזה קר והיא מכריחה אותו לחבק אותה חזרה (אבל לא באיומי מוות, אז זה שונה).
|מאוהב| נכון
סבבה, אז ככה אתם קוראים להם :-D (בהקשר של ההודעה שלי)
קלארקרו מגיעים לבארדו ששם עברו 3 חודשים בזמן שלקלארקרו עברו מקסימום ימים בודדים. אבל הם לא תוהים איך זה שהאנשים שהם מכירים השתנו כל כך וכל כך מהר.
הם מוטרדים ממה שקורה אבל בשום שלב אף אחד לא מסביר להם את העניין של הזמן שזז באופן שונה (או שבעצם הדיסייפל בסנקטום הסביר לקלארק את זה לפני כמה פרקים?)
רק כשהם פוגשים את הופ הם מגלים את העניין שעברו הרבה יותר שנים.
*אני מניח שבשלב מאוחר יותר הם יגלו שאוקטביה חיה בכוכב אחר למשך 10 שנים ואיכשהו נראית צעירה באותה מידה. ואז קלארק תרצח אותה.

עוד משהו מוזר - הם מגיעים לשם וזה ברור שאקו ואוקטביה לפחות נורא שונות. והם גם פוגשים את גבריאל והוא לובש בגדים של הדיסייפלס.
אבל הם סומכים עליו כאילו הוא אחד מהם לחלוטין.
וזה למרות שקלארק הכירה אותו רק ימים בודדים לפני כן. האחרים לדעתי בכלל לא מכירים אותו. אומנם הוא הציל את החיים של קלארק, אבל בכל זאת. למה הם סומכים עליו באופן מלא?
מה שכן - ברור שהוא יודע שבראש של קלארק אין את הפליים (יצא לו להכיר טוב את הראש של קלארק) והוא לא אמר את זה לאף אחד. אז אולי על סמך זה אפשר בערך לסמוך עליו?
וואלה. לא חשבתי על זה (אבל גם לא ראיתי באובססיביות את כל הפרקים אז לא זכרתי). שאלות טובות ונראה שיש כן פספוס תסריטאי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מילי08

Well-known member
אתה איש קר ומנוכר
נו מה? זה מפתיע אותך?
רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו?
קיוויתי. ממש קיוויתי. אבל בהתחלה היא היתה מפוחדת בצדק, ואחר כך פעלה בלי לחשוב (אפילו שבכך היא הצילה את אינדרה)
האמת שאקו ממש הפתיעה אותי, כלומר לא חשבתי שהיא שטופת מוח אבל ממש לא חשבתי שזה מה שהיא מתכננת, נקמה ועוד קיצונית כל כך.
ולגבי הופ אני כבר בכלל לא יודעת מה להגיד. כתבתי כבר שאני מבינה אותה שהיא לא יכולה לסלוח לדיסייפלס והיא צודקת והיא לא צריכה לסלוח להם - הם לקחו לה את החיים, והם גם לא ביקשו סליחה. אבל המעשה שלה בסוף הרגיש לי פסיכוטי.
|כן| ממש

עדכון נקודות:
לונה: 2
מילי: 2
ניק: 1.5 (החצי נקודה על הניחוש שמרפי יהיה אחד המחבקים)
דילן: 2
הצלחתי במשהו! ועברתי את ניק |שטן|
וסחתיין עלייך שהצלחת להתמודד עם הבלאגן של המערכת הזאת וחזרת להודעות שלנו. אני הייתי מתייאשת רק מהמחשבה

גילינו שקאלי הייתה הפליים קיפר הראשונה, הצחיק אותי שקדוגן שמבין את השפה לא הצליח להבין מה פרמפליימקיפה אומר.
ואם כבר קאדי, הוא קצת עולה לי על העצבים אבל בכל זאת משעשע אותי מאוד. הקטע שכולם מכוונים עליו רובים והוא כזה "אני גווע, טודולו ביצ'ז" ופשוט הולך להם בפנים:-D I have no choice but to stan
או כשהם שואלים אותו איך הוא עדין בחיים והוא כזה "קריו. ודיאטה מאוזנת" :-D
וכשגברי יורד עליו שהוא קשיש:-D
ושניהם מזלזלים במימז:-D (אבל גם קצת :-[)
|כן| ו :-D
ניילה היא הדמות הכי אנדרייטד בסדרה הזאת!!!
ממש!!
קצת חיזק את החשש הראשוני שלי שהוא עומד למות. אהעהאהעהעה!!! אני לא מוכנה לזה! אפשר בבקשה שהג'וק הזה ישאר בחיים רק עוד 6 פרקים? מה כבר ביקשתי? כבר לקחתם לנו את דיוזה, מה עוד אתם רוצים מאיתנו
😱😨😰
האם קלטתם את ה-Parallel לקרב של לקסה ורואן (3X04) כששתיהן שכבו על הרצפה, עומדות להשתפד ואז מתגלגלת בשניה האחרונה הצידה!!
כי אינדרה אימנה אותה, לא?
ולגבי מאדי - 🙄 איזו גרועה.
כי אני לגמרי on board עם לשנוא אותו בגלל זה
שנאת חינם! בגלל זה נחרב בית המקדש!
אני מתגעגעת לדיוזה!!! אוףףףף למה קוללתי ברגשות😭😭
זה לא מגיע לי!!!!😭😭 אני רוצה להיות דיסייפל. אני רוצה לא להרגיש.
לקסה ווז רייט, לאב איז וויקנס
ו-וויקנס זה לגמרי מה שאני מרגישה עכשיו.
איפה ד"ר ג'קסון הכל יכול, ד"ר לאבריט'ינג, שיבוא לבצע ניתוח של הסרת רגשות😢
:-D :-D :-D :-D

ברור שזוכרים!! מי יכולה לשכוח את השגרירה מפרק 401?! היתה מתולתלת חמודה כזאת.
(שמץ של מושג על מה את מדברת אין לי)
לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך אבל השתנקתי.
אני דווקא חושבת שהתהליך הזה שאינדרה עשתה מ-וור צ'יף חסרת רחמים, מנג'סת הדות לאומית, למנטורית לאוקטביה, BFFית לקיין, ורכיכה שמקריבה את חיה עבור ילדה לא שלה זה תהליך התבגרות שלם, מלא ויפה|לב|
ונאמר אמן
והגבות האלה שלה... טוב נו, מגיע לה למות.
בדיוק
עריכה של ניק: שכחת לשים את כל זה בתיבת ספוילר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מילי08

Well-known member
האמת שאני ממש אוהב את זה ככה.
לא, לא שאני שמח שדיוזה מתה, אבל אני כן שמח שדיוזה קיבלה את הרידמפשן ארק שלה - היא הקריבה את עצמה כדי להציל עם שלם, וגם בשביל ללמד את הבת שלה לא ללכת בדרך האלימות כמוה.
אז כן, היא קיבלה את הרידמפשן שלה וזה יפה.
מה שהפריע לי כשדיברנו על זה בשרשור האחר היה שלא נראה לי מתאים שהרידמפשן שלה יתפוס משמעות ומקום לצד הרידמפשן של דמויות הרבה יותר משמעותיות לסדרה כמו קלארק ואוקטביה. אז זה שהיא מקבלת את זה כמה פרקים מוקדם יותר זה טוב.
חוץ מזה עכשיו הם קיבלו פסל יפה של דיוזה שישאר הרבה מאוד זמן.
מסכימה מאוד. לא חשבתי על זה ככה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

LeAnnDylan

Well-known member
טוב, מתחילה לכתוב לפני שאני קוראת.
פרק מעולה. אני יודעת שאני בדעת מיעוט יחסית, אבל עונה 7 הכי טובה לדעתי.
אני עדין לא גיבשתי דעה סופית עליה. הפרקים הטובים שלה ממש טובים. והפרקים הגרועים שלה ממש גרועים אז היא מאוד קיצונית לי. מה שכן, היא עדין מעל עונה 5.
מקווה שהחצי השני של העונה באמת יעלה הילוך ויתחיל לספק תשובות במקום לפתוח עוד שאלות.

הפרק התחיל בסנקטום! ידעתי.
גם קיבלת על זה נקודה|כן|

אני גם קצת כועסת על קלארק שהשאירה אותה לבד. נכון שזה חשוב להציל את החברים שלך, אבל מאדי כיום היא כל עולמה. איך היא יכולה להשאיר אותה לבד, גם אם היא לא יודעת על שיידי?
אני גם חושבת שזה לא אופייני לה, אבל להגנתה יאמר שהיא מאמינה שגאיה מגינה עליה. זה שהם לא יודעים שגאיה נעלמה לאיפשהו עם מישהו, זה משהו אחר.

אני מקווה מאוד שהקרב הסופי יהיה בין מאדי או אינדרה (עדיף אינדרה, שהיא האויבת האמיתית שלו) לבין שיידי, ושזו לא תהיה קלארק, כי משום מה יש לי תחושה מסוימת שהיא תתערב שם מתישהו וזה לא מתאים.
אני חושבת שזה מאוד לא לייקלי שזו תהיה קלארק. היא בכלל לא יודעת להילחם כמו שצריך. מול אנשי סנקטום שלא היה להם אימוני לוחמים, אולי. אבל מול שיידי? אין מצב. בטח לא אם אינדרה הפסידה לו. בגלל זה אני ממש מאמינה שלקסה תחזור כדי לקרוע לו את הצורה, כי אין עוד מלבדה:-P:
כאילו, זה או זה או שכולם יתאגדו סביבו כדי להכניע אותו. לא מרגיש לי כאילו מישהו אחד בלבד יכול לנצח אותו חוץ מלקסה. האם יש באיזשהו כוכב לוחם טוב יותר מאינדרה שעדין בחיים?|תוהה|

מרפי- איזה מלך. הפך להיות אחד הטובים. אמורי לעומת זאת נהיית יותר ויותר מעפנה בכל פרק. פעם היה בה חספוס כלשהו.. עניין. היום היא משעממת בעיקר. למרפי מגיע יותר.
וואו, תודה לך! חשבתי כבר שאני מוזרה. אני לגמרי חושבת שלמרפי מגיע יותר. גם היה קטע שהיא אומרת לו כזה "אם אתה תציל אותם אתה מסכן אותנו" וכאילו הרגיש לי שהיא ניסתה לרמוז לו כזה- תהיה ג'וק, תדאג לנו. אבל הוא בכלל לא היסס לעשות את הדבר הנכון הפעם. כמובן שזו רק פרשנות שלי והיא לא באמת אמרה את זה, אבל אני מרגישה Validated עכשיו כשאמרת את שלך.

בבארדו - מזל שפתרו לנו מהר את הסוגיה של הבנות שם, אבל עדיין לא ברור למה הן לא שיתפו את הופ.
אני לא יודעת שהן בהכרח לא שיתפו אותה. אקו ללא ספק עשתה שם מה שהיא רוצה, אבל אני חושבת שהיה חייב להיות לה ברור שאמא שלה ואוקטביה לא שטופות מוח ולא יתנו לה להישלח לסקיירינג. היא פשוט ממש גרועה בלהעמיד פנים ולשלוט בעצבים שלה.

חבורת "הנוסעים במרחב" (קלארק, רייבן, ניילה, ג'ורדן ומילר - איך אתם קוראים להם בקצרה...?)
אני קוראת להם קלארקרו (Clarkru) כי הם עושים מה שהיא אומרת. אבל אפשר לקרוא להם גם חבורת נאקרה אם קל לך יותר כי הם היחידים שהיו שם.

לעומתם גבריאל כזה טמבל!
אני דווקא ממש אוהבת אותו ורוצה שאם לא קלארק תיקח את המבחן האחרון, שזה יהיה הוא. כי הוא אולי טמבל אבל הלב שלו באמת במקום הנכון.

LeAnnDylan

Well-known member
הצלחתי במשהו! ועברתי את ניק |שטן|
וסחתיין עלייך שהצלחת להתמודד עם הבלאגן של המערכת הזאת וחזרת להודעות שלנו. אני הייתי מתייאשת רק מהמחשבה
כי אינדרה אימנה אותה, לא?
שנאת חינם! בגלל זה נחרב בית המקדש!
מהר, שימי בתיבת ספוילר לפני שהאדמן החסמן יבוא

1. פשוט שמרתי את התשובות שלכם בקובץ וורד. אני לא עד כדי כך מזוכיסטית.
2. לא, לקסה הייתה סקנד של אניה. אבל אני מניחה שדי הגיוני שהן ראו אחת את השניה מלחמות ולמדו זו מזו.
3. מה עוד יש לי בחיים חוץ משנאת חינם? אם אוהב אותו, את מבטיחה לי שבית המקדש יבנה מחדש?

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת, רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו?

קיוויתי. ממש קיוויתי. אבל בהתחלה היא היתה מפוחדת בצדק, ואחר כך פעלה בלי לחשוב (אפילו שבכך היא הצילה את אינדרה)

פתאום בעקבות התגובה של מילי שמתי לב באמת למה לונה רשמה.
חשבת שמאדי תיקח את הפליים כדי לנצח את שיידי בקרב? 8-* איך? הרי הפליים לא הופך אותם ללוחמים טובים יותר. בגלל זה יש להם את הקונקלייב ש"מחליט" מי יהיה הדה, ככה הלוחם הטוב ביותר זוכה. מאדי מעולם לא ניצחה בקונקיילב אז למרות שהיא לוחמת לא רעה (מהמעט שראינו אותה) גם עם הפליים בראש היא לא יכולה להיות טובה יותר מהמעט שראינו את שיידי נלחם (מול נלסון עם יד אחת, ומול 30+ מאמינים עם פמוט) והידיעה שהוא ניצח את הכמה שזה לא יהיו נייטבלאדים בקונקלייב שלו (שידוע שנייטבלאדים לומדים מהלוחמים הטובים ביותר של הגראונדרים ולכן הם נחשבים ללוחמים עילאים)

למעלה