דיברגנט חדש
Well-known member
הסתידדווקא הסבירו לנו כבר שמה שזה עושה זה calcify אותם מבפנים (מה המילה של זה בעברית?)
הסתידדווקא הסבירו לנו כבר שמה שזה עושה זה calcify אותם מבפנים (מה המילה של זה בעברית?)
אל תביני לא נכון, אני גם אהבתי. זה הצחיק אותי האמת. פשוט חשבתי שאולי במקרה של אוקטביה ודיוזה, נגיד, אבל אקו היא אחת משלוש הנשים הכי מסוכנות בעולם? ממ לוחמת נהדרת כן, אבל לא הייתי מחשיבה אותה לכזאת מסוכנת (אם מוציאים מהמשוואה את העובדה שהיא כמעט מחקה ציווליזציה שלמה הפרק. אבל אצל קלארק אנחנו קוראים לזה יום שלישיאבל אהבתי ממש שהיא אמרה את זה. וגם אני בכל זאת רואה הבדל מסויים בינה לבינן, שקצת קשה להגדיר אותו במדויק, אבל לדעתי היא לא היתה עושה את הדברים שהן עשו. (לא להבין לא נכון, אני עדיין גם מבינה את הדברים שכל אחת מהן עשתה).
הם לא קיבלו גרין לייט עדין, אבל ממה שזכור לי בפעם הראשונה שאורן פירסם בפורום על התכנון לפריקוול דיברו על זה שהיא תהיה הגיבורה (עם עוד 2 שאני לא זוכרת בוודאות מי הם אבל אני מניחה ש-2 מהדמויות הגבריות שראינו בפרק הדלת האחורית) כלומר, זו הייתה המטרה של הפרק הזה, להכיר לנו את הדמויות שיהיו בפריקוול.זה באמת היה משפט מעניין וקצת תמוה. ואנחנו כבר יודעים שיהיה פריקוול ושהיא תהיה אכן הגיבורה שלו? זה פורסם?
בסדר, לא אמרתי שהם בסדר. אני פשוט לא מתנגדת לדרך שלהם אם היא מספקת לי בתור אזרחית חיים שלווים שלא מצריכים אכילת עכברושים על הגרילמכל האופציות האלו גם אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום, אבל זה לא אומר שמה שהפריימים עשו היה פחות נוראי מוסרית.
התכוונתי לקטעים כמו שקיבלנו את קלארק חזרה אחרי המיינד ווייפ, או שקיבלנו כבר את דיוזה חזרה אחרי שאוקטביה גרמה לנו להאמין שהיא מתה. או מרפי שחזר לחיים בתחילת עונה 6.תזכירו לי - את מי קיבלנו בחזרה?
לא שזה משנה כי דיוזה לא תחזור. הסיבה שזה בטוח זה שהיא מתה את המוות ההולם והמדויק לדמות שלה, תוך כדי ההקרבה שהיתה חייבת לעשות.
אותה סיבה שברור לנו שבלאמי יחזור (פרט לכך שאין גופה) - כי הוא לא קיבל את הסיום הראוי עדיין.
אני מקווה שזה יהיה משהו קצת יותר מרגש מסתם לשבת מול M-CAP ולענות על מבחן אמריקאי. בכל זאת, גורל האנושות תלוי בזה.כן, זה נשמע מאוד הגיוני שלשם אנחנו הולכים. (גם לאור זאת שהראו לנו שם את הטכנולוגיה של סימולציות-הפחד כבר). למעשה זה נשמע כל כך הגיוני, שאני תוהה אם הכותבים עוד יפתיעו אותנו איכשהו או שזה פשוט מה שיהיה.
בעצם כבר מרגיש שאנחנו כבר די בסופו של התהליך של הדמויות שלנו ללמוד להיות "טובים יותר", אפילו בפרק האחרון זה מרגיש שקורה קצת מהר ופתאומי מידי אולי (ציינת את מרפי ואינדרה, קלארק, דיוזה, אוקטביה... אקו הגיעה הפרק עד הקצה, אבל בסוף הצליחה לשחרר ולא לנקום)
too late already clowning(אבל עדיין לא נראה לי שיקרה, אז אל תפתחי עוד יותר ציפיות בגלל זה עכשיו!)
הו מיי בקהלא יודעת מה יותר מצחיק אותי פה, השגיאות שלך או הרעיון חחחחחחח
1.1. אני סומכת לחלוטין על הפירוש של ג'ורדן. הוא אמר שהוא גאון אז הוא גאון.
2. כן, אוקטביה וקלארק, ואני עדיין מתעקשת שאלו יהיו בעיקר הן (לא יודעת אם ימותו, אבל יעשו הקרבה גדולה שתציל אנשים בדומה לדיוזה.)
טוב, לא רציתי לפתוח את זה לדיון, אבל...אבל האם היום כשראינו כבר כמה כוכבים אחרים, אתה עדין חושב שצורת החיים שהפריימים סיפקו לאזרחיהם, מחרידה ככל שתהיה, היא לא עדיפה על כל שאר הדברים בסדרה? כי אני הייתי בוחרת לגור על סנקטום בלי להסס בכלל.
חחחחחחחחח
אבל אני מניח שהיא עדיין ידעה שעושים את זה, לא?אבל, האם אוקטביה בכלל הייתה איתם בחדר כשהכניסו לקלארק את הפליים? עד כמה שזכור לי היא הייתה בחדר השני עם פייק באותו הזמן. לא?![]()
חחחחחחחחחח. WTF?. קדוגן עבד במקדונלדס למחייתו
![]()
יאיייניק!!!!! @טוני החתול החלום שלך התגשם
טוב, כמעטזוכר שביקשת חיבוק מסוים?
undefined
אבל חוץ מזה - מה היה נוראי כל כך בכדור הארץ של לפני ההפצצות? מה היה אפילו נוראי כל כך בחברה של הגראונדרים? הן לא היו נהדרות, אבל עדיין הצליחו להיות טובות יותר.
לא יודע, פעם אחרונה שבדקתי לא הייתי צריך להקריב חלק מהתינוקות שנולדו.
הם היו מטונפים ואכלו עכברושים על הגריל פור קריינג אאוט לאוד!!
ובשביל הרקורד, לא אמרתי שהם אנשים טובים או נסיתי להצדיק את תורת הגזע שלהם (לא בהודעה שהגבת עליה בכל אופן). פשוט אמרתי שאני הייתי מוכנה לחיות שם. וכן, גם אם זה במקום כדו״א שלנו כרגע. מה כל כך נפלא במה שיש לנו עכשיו?
אוקי,
זה רעיון נחמד אבל קלארק היא לא באמת המפתח, הפליים זה המפתח. כלומר בתקופה ההיא לקסה הייתה המפתח.
אני חושב שבשום שלב בדיבורים שלנו לא התייחסנו לעובדה שאנדרז מת בפרק הזה.
כלומר לא שזה כזה עניין גדול כי גם ככה עכשיו קאדוגן שם להנהיג את הדיסייפלס, אבל בכל זאת נחמד שהקריפ הזה מת.
אני לא ממש רוצה לחזור לדיון הזה, אבל בדיוק נכנסתי לדיון שלנו משנה שעברה על 6X10 וזה מדהים שממש השתמשת באותם דוגמאות בדיון שלך:
הם היו מטונפים ואכלו עכברושים על הגריל פור קריינג אאוט לאוד!!
ובשביל הרקורד, לא אמרתי שהם אנשים טובים או נסיתי להצדיק את תורת הגזע שלהם (לא בהודעה שהגבת עליה בכל אופן). פשוט אמרתי שאני הייתי מוכנה לחיות שם. וכן, גם אם זה במקום כדו״א שלנו כרגע. מה כל כך נפלא במה שיש לנו עכשיו?
כי אני בטראומה!!!אני לא ממש רוצה לחזור לדיון הזה, אבל בדיוק נכנסתי לדיון שלנו משנה שעברה על 6X10 וזה מדהים שממש השתמשת באותם דוגמאות בדיון שלך:
אם כי שם כתבת חולדות וכאן כתבת עכברושים![]()
דיוני סדרות לאמצע השבוע [IMG]http://timg.co.il/f/Emo44.gif[/IMG]
הסטירה 1. באופן עקרוני ובלי קשר דווקא למקרה הזה, אני מסכימה עם הטענה של טל שצריך להפסיק עם התפיסה שזה לגיטימי לאישה לתת סטירה לבנאדם (וביחוד לגבר) שהיא כועסת עליו. (אני חושבת שהמקור של זה הוא בתפיסה פטרונית של נשים כממילא חלשות וחסרות יכולת לפגוע פגיעה חמורה, ולכן יש להרשות להן לפחות את המעט...www.tapuz.co.il
הקאתי קצת בפה עכשיוחחחחח דברים מאוד שונים מטרידים אותנו.
תכלס לא היה אכפת לי לאכול עכברוש על הגריל אם הורידו ממנו את העור.
היד באמת מטרידה אבל בקושי רואים אותה.
אוקי זה ששיידי יתפוס את השלטון היה די לחלוטין ברור. טכנית זה היה ברור שזה יקרה עוד מאז הפרק הראשון של העונה מה שאומר שהייתה לו עלייה לשלטון ארוכה באופן מביך.
ובגלל שהיה ברור שהוא יתפוס את השלטון אז היה ברור שהוא לא יפסיד בקרב לאינדרה. ולכן אני כן באמת קצת חששתי שאינדרה באמת תמות.
ואגב אם אינדרה הייתה מתה הייתי הרבה יותר באבל מאשר על דיוזה. ברור! אבל עדיין
אולי תספורות זה הTheme של העונה הזאת. אולי זה האויב הגדול?
ניילה נהדרת. היתה צריכה לקבל תפקיד גדול יותרמה שטוב זה שהייתה שם ניילה בתור נציגת הצופים כדי לציין כמה זה מגוחך שג'ורדן יעלה על זה כל כך מהר. שלא לדבר על כך שהוא יספק תרגום שונה כל כך מהר.
*ואיזה חמוד היה כשאוקטביה חיבקה את מילר והוא כזה קר והיא מכריחה אותו לחבק אותה חזרה (אבל לא באיומי מוות, אז זה שונה).
סבבה, אז ככה אתם קוראים להםקלארקרו
וואלה. לא חשבתי על זה (אבל גם לא ראיתי באובססיביות את כל הפרקים אז לא זכרתי). שאלות טובות ונראה שיש כן פספוס תסריטאי.קלארקרו מגיעים לבארדו ששם עברו 3 חודשים בזמן שלקלארקרו עברו מקסימום ימים בודדים. אבל הם לא תוהים איך זה שהאנשים שהם מכירים השתנו כל כך וכל כך מהר.
הם מוטרדים ממה שקורה אבל בשום שלב אף אחד לא מסביר להם את העניין של הזמן שזז באופן שונה (או שבעצם הדיסייפל בסנקטום הסביר לקלארק את זה לפני כמה פרקים?)
רק כשהם פוגשים את הופ הם מגלים את העניין שעברו הרבה יותר שנים.
*אני מניח שבשלב מאוחר יותר הם יגלו שאוקטביה חיה בכוכב אחר למשך 10 שנים ואיכשהו נראית צעירה באותה מידה. ואז קלארק תרצח אותה.
עוד משהו מוזר - הם מגיעים לשם וזה ברור שאקו ואוקטביה לפחות נורא שונות. והם גם פוגשים את גבריאל והוא לובש בגדים של הדיסייפלס.
אבל הם סומכים עליו כאילו הוא אחד מהם לחלוטין.
וזה למרות שקלארק הכירה אותו רק ימים בודדים לפני כן. האחרים לדעתי בכלל לא מכירים אותו. אומנם הוא הציל את החיים של קלארק, אבל בכל זאת. למה הם סומכים עליו באופן מלא?
מה שכן - ברור שהוא יודע שבראש של קלארק אין את הפליים (יצא לו להכיר טוב את הראש של קלארק) והוא לא אמר את זה לאף אחד. אז אולי על סמך זה אפשר בערך לסמוך עליו?
נו מה? זה מפתיע אותך?אתה איש קר ומנוכר
קיוויתי. ממש קיוויתי. אבל בהתחלה היא היתה מפוחדת בצדק, ואחר כך פעלה בלי לחשוב (אפילו שבכך היא הצילה את אינדרה)רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו?
האמת שאקו ממש הפתיעה אותי, כלומר לא חשבתי שהיא שטופת מוח אבל ממש לא חשבתי שזה מה שהיא מתכננת, נקמה ועוד קיצונית כל כך.
ולגבי הופ אני כבר בכלל לא יודעת מה להגיד. כתבתי כבר שאני מבינה אותה שהיא לא יכולה לסלוח לדיסייפלס והיא צודקת והיא לא צריכה לסלוח להם - הם לקחו לה את החיים, והם גם לא ביקשו סליחה. אבל המעשה שלה בסוף הרגיש לי פסיכוטי.
הצלחתי במשהו! ועברתי את ניקעדכון נקודות:
לונה: 2
מילי: 2
ניק: 1.5 (החצי נקודה על הניחוש שמרפי יהיה אחד המחבקים)
דילן: 2
גילינו שקאלי הייתה הפליים קיפר הראשונה, הצחיק אותי שקדוגן שמבין את השפה לא הצליח להבין מה פרמפליימקיפה אומר.
ואם כבר קאדי, הוא קצת עולה לי על העצבים אבל בכל זאת משעשע אותי מאוד. הקטע שכולם מכוונים עליו רובים והוא כזה "אני גווע, טודולו ביצ'ז" ופשוט הולך להם בפניםI have no choice but to stan
או כשהם שואלים אותו איך הוא עדין בחיים והוא כזה "קריו. ודיאטה מאוזנת"
וכשגברי יורד עליו שהוא קשיש
ושניהם מזלזלים במימז(אבל גם קצת
)
ממש!!ניילה היא הדמות הכי אנדרייטד בסדרה הזאת!!!
קצת חיזק את החשש הראשוני שלי שהוא עומד למות. אהעהאהעהעה!!! אני לא מוכנה לזה! אפשר בבקשה שהג'וק הזה ישאר בחיים רק עוד 6 פרקים? מה כבר ביקשתי? כבר לקחתם לנו את דיוזה, מה עוד אתם רוצים מאיתנו
כי אינדרה אימנה אותה, לא?האם קלטתם את ה-Parallel לקרב של לקסה ורואן (3X04) כששתיהן שכבו על הרצפה, עומדות להשתפד ואז מתגלגלת בשניה האחרונה הצידה!!
שנאת חינם! בגלל זה נחרב בית המקדש!כי אני לגמרי on board עם לשנוא אותו בגלל זה
אני מתגעגעת לדיוזה!!! אוףףףף למה קוללתי ברגשות
זה לא מגיע לי!!!!אני רוצה להיות דיסייפל. אני רוצה לא להרגיש.
לקסה ווז רייט, לאב איז וויקנס
ו-וויקנס זה לגמרי מה שאני מרגישה עכשיו.
איפה ד"ר ג'קסון הכל יכול, ד"ר לאבריט'ינג, שיבוא לבצע ניתוח של הסרת רגשות![]()
לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך אבל השתנקתי.ברור שזוכרים!! מי יכולה לשכוח את השגרירה מפרק 401?! היתה מתולתלת חמודה כזאת.
(שמץ של מושג על מה את מדברת אין לי)
ונאמר אמןאני דווקא חושבת שהתהליך הזה שאינדרה עשתה מ-וור צ'יף חסרת רחמים, מנג'סת הדות לאומית, למנטורית לאוקטביה, BFFית לקיין, ורכיכה שמקריבה את חיה עבור ילדה לא שלה זה תהליך התבגרות שלם, מלא ויפה![]()
בדיוקוהגבות האלה שלה... טוב נו, מגיע לה למות.
מסכימה מאוד. לא חשבתי על זה ככההאמת שאני ממש אוהב את זה ככה.
לא, לא שאני שמח שדיוזה מתה, אבל אני כן שמח שדיוזה קיבלה את הרידמפשן ארק שלה - היא הקריבה את עצמה כדי להציל עם שלם, וגם בשביל ללמד את הבת שלה לא ללכת בדרך האלימות כמוה.
אז כן, היא קיבלה את הרידמפשן שלה וזה יפה.
מה שהפריע לי כשדיברנו על זה בשרשור האחר היה שלא נראה לי מתאים שהרידמפשן שלה יתפוס משמעות ומקום לצד הרידמפשן של דמויות הרבה יותר משמעותיות לסדרה כמו קלארק ואוקטביה. אז זה שהיא מקבלת את זה כמה פרקים מוקדם יותר זה טוב.
חוץ מזה עכשיו הם קיבלו פסל יפה של דיוזה שישאר הרבה מאוד זמן.
אני עדין לא גיבשתי דעה סופית עליה. הפרקים הטובים שלה ממש טובים. והפרקים הגרועים שלה ממש גרועים אז היא מאוד קיצונית לי. מה שכן, היא עדין מעל עונה 5.טוב, מתחילה לכתוב לפני שאני קוראת.
פרק מעולה. אני יודעת שאני בדעת מיעוט יחסית, אבל עונה 7 הכי טובה לדעתי.
גם קיבלת על זה נקודההפרק התחיל בסנקטום! ידעתי.
אני גם חושבת שזה לא אופייני לה, אבל להגנתה יאמר שהיא מאמינה שגאיה מגינה עליה. זה שהם לא יודעים שגאיה נעלמה לאיפשהו עם מישהו, זה משהו אחר.אני גם קצת כועסת על קלארק שהשאירה אותה לבד. נכון שזה חשוב להציל את החברים שלך, אבל מאדי כיום היא כל עולמה. איך היא יכולה להשאיר אותה לבד, גם אם היא לא יודעת על שיידי?
אני חושבת שזה מאוד לא לייקלי שזו תהיה קלארק. היא בכלל לא יודעת להילחם כמו שצריך. מול אנשי סנקטום שלא היה להם אימוני לוחמים, אולי. אבל מול שיידי? אין מצב. בטח לא אם אינדרה הפסידה לו. בגלל זה אני ממש מאמינה שלקסה תחזור כדי לקרוע לו את הצורה, כי אין עוד מלבדהאני מקווה מאוד שהקרב הסופי יהיה בין מאדי או אינדרה (עדיף אינדרה, שהיא האויבת האמיתית שלו) לבין שיידי, ושזו לא תהיה קלארק, כי משום מה יש לי תחושה מסוימת שהיא תתערב שם מתישהו וזה לא מתאים.
וואו, תודה לך! חשבתי כבר שאני מוזרה. אני לגמרי חושבת שלמרפי מגיע יותר. גם היה קטע שהיא אומרת לו כזה "אם אתה תציל אותם אתה מסכן אותנו" וכאילו הרגיש לי שהיא ניסתה לרמוז לו כזה- תהיה ג'וק, תדאג לנו. אבל הוא בכלל לא היסס לעשות את הדבר הנכון הפעם. כמובן שזו רק פרשנות שלי והיא לא באמת אמרה את זה, אבל אני מרגישה Validated עכשיו כשאמרת את שלך.מרפי- איזה מלך. הפך להיות אחד הטובים. אמורי לעומת זאת נהיית יותר ויותר מעפנה בכל פרק. פעם היה בה חספוס כלשהו.. עניין. היום היא משעממת בעיקר. למרפי מגיע יותר.
אני לא יודעת שהן בהכרח לא שיתפו אותה. אקו ללא ספק עשתה שם מה שהיא רוצה, אבל אני חושבת שהיה חייב להיות לה ברור שאמא שלה ואוקטביה לא שטופות מוח ולא יתנו לה להישלח לסקיירינג. היא פשוט ממש גרועה בלהעמיד פנים ולשלוט בעצבים שלה.בבארדו - מזל שפתרו לנו מהר את הסוגיה של הבנות שם, אבל עדיין לא ברור למה הן לא שיתפו את הופ.
אני קוראת להם קלארקרו (Clarkru) כי הם עושים מה שהיא אומרת. אבל אפשר לקרוא להם גם חבורת נאקרה אם קל לך יותר כי הם היחידים שהיו שם.חבורת "הנוסעים במרחב" (קלארק, רייבן, ניילה, ג'ורדן ומילר - איך אתם קוראים להם בקצרה...?)
אני דווקא ממש אוהבת אותו ורוצה שאם לא קלארק תיקח את המבחן האחרון, שזה יהיה הוא. כי הוא אולי טמבל אבל הלב שלו באמת במקום הנכון.לעומתם גבריאל כזה טמבל!
מהר, שימי בתיבת ספוילר לפני שהאדמן החסמן יבואהצלחתי במשהו! ועברתי את ניק
וסחתיין עלייך שהצלחת להתמודד עם הבלאגן של המערכת הזאת וחזרת להודעות שלנו. אני הייתי מתייאשת רק מהמחשבה
כי אינדרה אימנה אותה, לא?
שנאת חינם! בגלל זה נחרב בית המקדש!
לא יודעת, רק אני עדיין חשבתי על האפשרות שמאדי תיקח בכל זאת בחזרה את הפליים בשביל לנצח אותו?
קיוויתי. ממש קיוויתי. אבל בהתחלה היא היתה מפוחדת בצדק, ואחר כך פעלה בלי לחשוב (אפילו שבכך היא הצילה את אינדרה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.